СЕПТЕМВРИ - тема 32

• 22 000
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И ние бяхме за около час навънка...екстра беше...дърпах ги в дъждобрана и двамата, голям смях падна...Ангел не искаше да слиза...
 tsveta ми сложихме телевизор в детската, пускахме филмче...лампите загасени...и ние си мислим, че тя спи в 23,30 пристига в хола и "Еми филмчето ми свърши, пуснете друго" Така няколо дена....та не заспива като работи ТВ. Пробвахме се и ние...ама тя си играе ,не заспива и ни чака да си легнем по стаите..т.е аз при Ангел и тя с мен, а баща й в нейната стай и така...
И аз съм готова с подаръка, ама стигането до пощата ще ми е цяло приключение с тия стръмни улички...

# 466
Секциото при Гала беше  Sick Ама хубаво че ги дават такива неща- и 1 жена да откажат пак е нещо  Tired

Аз едната част от подаръка съм я купила, другата чакат доставка  ooooh! Ако до края на седмицата не е доставена ще търся друго...

# 467
Ееее, Бебешондел все пак има жени, на които наистина им се налага секцио. За мен лично си беше голяма отврат и трябваше поне някакво предупреждение да пуснат, че следват брутални кадри.......

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 15:21 от Nadina

# 468
Ееее, Бебешондел все пак има жени, на които наистина им се налага секци. За мен лично си беше голяма отврат и трябваше поне някакво предупреждение да пуснат, че следват брутални кадри.......

На мен като гръм от яно небе ми дойде  Mr. Green наистина трябваше да пуснат някакъв анонс.
А за това, че има и такива на които им е налага съм съгласна, но и броя на тези които а пожелание е доста, поне в декемврийската отчетна може би само 1/4 са нормално - вичко друго секцио ...

# 469
Здравейте  Hug
Тия дни ви чета редовно, че дребоса е болен та сме си вкъщи, но вече сме по добре. Дано и другите болни дечица се оправят бързичко. Искате ли да си направим пак папка в албумчето със коледни снимчици, ей така за настроение ??

# 470
  • София

А за това, че има и такива на които им е налага съм съгласна, но и броя на тези които а пожелание е доста, поне в декемврийската отчетна може би само 1/4 са нормално - вичко друго секцио ...
Мдаа, от всичките ми близки, раждали в последните 5 години, само три бебета са родени с нормално раждане. Останалите 14 /вкл. моето/ са родени секцио Rolling Eyes Повечето се водят секцио по мед. причини, ама според мен повечето лекари нарочно плашат майките... Никой не може да ме убеди, че тази статистика е нормална, то ще излезе, че сме се събрали само бъгави жени в БГ. ooooh! И за моето секцио все се чудя дали не можеше да стане по естествен път работата, ама така или иначе няма да разбера.

# 471
Здравейте!
Явно на лято ще се разсейваме по градинките, инъче не си го представям сега зимата по цял ден да мрънкаме за цица Naughty.
Тук пък в Добрич взеха доста да налагат нормално раждане, до там, че чак си мисля, прекаляват май. Една моя позната ражда с форцепс! Просто не са подготвени за секцио по спешност, казали са и, че няма екип и ТРЯБВА  да роди нормално. Друга моя позната във Варна тия дни роди нормално, въпреки показания за секцио, но в течение на раждането така са решили заедно с лекаря, и той и тя много доволни от решението. Не трябва да се прекалява с крайностите и болниците трябва да са подготвени за бърза реакция.
Аз не мисля засега за отделяне в отделна стая, просто нямаме такава Joy!
Сладки - ще се спра, че не можем да ги изядем, а уж с мъжо ще се ограничаваме, да не прекаляваме покрай празниците. Но ето - в петък ще имаме гости, трябва да направя нещо.

# 472
  • София
Оффф гледах видеото в предаването на Гала...наистина изглеждаше  Sick Май по-добре да не се гледат такива неща..
Относно секциото - мисля си, че на докторите им е по-удобно да правят  планови операции , вместо да чакат нормално раждане. И мен ме убеждаваха първият път, че трябва секцио, защото съм ниска, защото съм на възраст, аз исках нормално..Така и не стана, заради належащата друга операция...Но и аз съм на мнение, че не трябва да се стига до крайности, както на една приятелка извадиха бебето с форцепс и беше много страшно и гадно...
И аз съм за Коледно албумче... Grinning

Последна редакция: ср, 15 дек 2010, 21:23 от EmiR

# 473
Не съм гледала никъде нищо, време нямам  Crazy
Галя, как е Лора? Еми, Кати минава леко-попрехвърлих напред писаното. Дано Ангел устиска  Peace Да оздравяват Андреа и София  Peace
И аз съм за Коледно албумче... Grinning
И аз Simple Smile

# 474
Oх, сякаш виждам светлина в тунела. Все още е зле, ама поне и светна и взе да играе и да се смее днес. Инак и кашлицата и зелените сополи си стоят TiredУтре ще я водя да я видят контролно.

# 475
  • София
Добро утро мацки!

Арлина..абе антибиотика си казва думата...колкото и да е вреден, винаги има бързи резултати от него...Важното е да е подходящия..
Другите болници как са?
Кати засега удържа фронта, нослето хърка средно, не текат сополи...пък да видим...За Ангел още стискам палци, че не са минали още 3 дни, той обикновено 3 дена след сестра си има симптоми...Дано му се размине де...
Тука мнооого мъгла...

# 476
Добро утро!
Ще го гледам в нета предаването на Гала,заинтригувахте ме.Аз пък,понеже знаех че Дани ще се роди голям-роди се 4950,56см Shockedси лежа в болницата,пък не раждам.Казвам и на докторката-айде секцио,така и така трябва да съм тук,поне да родя,а и ме е страх-тя не та не.Остави ме да си родя нормално,преди мен една жена с близнаци и нея тръгна да я изражда нормално,но после я сряза,де....
Вчера си го разходих 1 час и половина на обяд,не беше много студено,но крачетата пак му бяха студени.Вечерта бяхме на детски рд,Дани много щастлив,много си игра,аз обиколих децата няколко пъти да видя кашля ли някое и кой има сополи,оставих го да си играе и си пийнах,и си пуших на воля,щото залите отделни,после бате се занимава с Дани-абе починах си... Grinning

# 477
  • София
Добро утро Grinning
Тук направо ни е засипало през нощта и продължава в момента Crazy Обадих се на педиатърката да отложим консултацията за друг ден, че в тази виелица хич не ми се излиза с малкия.
Днес и до офиса трябва да ходя, за да попълвам документите за връщане на работа...

Арчита, браво на твоята докторка Wink Ако бяха повече като нея, нямаше да е лошо.

# 478
  • София; Дружбето
Момичета, има детски newsm44 Коледно чудо явно Joy

# 479
  • Габрово
Влизам да почерпя, че каката ми е рожденничка днес

Оле Цвета не знаеш как ме зарадва тази новина Grinning
Днес ми е ужасен ден. С бате сме скарани и той замина за София като нарочно не ми остави пари за да ме държи в напрежение и да провали плановете ми, а няма нищо напазарувано за празника и в 5 ще дойдат гостите. Тея детски ме спасяват направо Grinning Много мразя всичко да правя в последния момент, ама ще се оправя надявам се... Няма да мога да изпъкна с кулинарни умения, защото всичко готово ще купя, но нямам избор просто.

Общи условия

Активация на акаунт