Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 150 450
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз ще уча английски език към Компютърен и езиков център Европа в центъра, но проблемът е че курсът не може да стартира до средата на януари и ако не свърши до юли няма да мога да отида на работа на морето. Моя приятел изкара курс към фирмата до Б1 при Мери Дамянова - страхотен преподавател със степен от Англия, но остана недоволен че не продължиха до Б2 платено - просто не събраха желаещи.. сайта им е www.ezicievropa.com

# 1 006
  • Canada
Здравейте на всички, сега открих темата и попрочетох няколко странички назад за ориентир.
Днес си взех уведомлението за английски език, и аз като някои от пишещите тук съм се насочила към Британика. Днес питах в БТ има ли проблем, че част от обучението е дистанционно и ми казаха, уж че няма проблем. Утре ще питам и в самата Британика...
Ако някой имаразлична информация мола да сподели. На мен ми се иска да започна от В1, но не знам дали ще има група... Rolling Eyes Утре ще правя и входящия тест и ще мога да дам повече инфо...

# 1 007
  • Където е сърцето
Здравейте,днес си взех уведомлението и сега започвам да търся фирма .Сигурна съм ,че сте писали много назад в темата за всички фирми,но малко съм ограничена с времето .За това ако някой от Бургас е проучил фирмите,който са доволни от тях да ми пише.Аз  за сега съм получила добри отзиви за Британика и Мисис Бийн.Ако някой има отзиви да пише или да даде други предложения.За мен ще е важно и курса да започва след 19ч. тъй като работя до тогава.

# 1 008
Kъде мога да видя доставчиците по английски език за Варна ?

Благодаря предварително и успех на всички ни  Simple Smile

# 1 009
Kъде мога да видя доставчиците по английски език за Варна ?

Благодаря предварително и успех на всички ни  Simple Smile

http://training.az.government.bg/list/search/kk

# 1 010
  • Canada
Здравейте, днес бях в Британика. Правих входящия тест, не е нищо сложно. Въпросите са 50 с по 4 отговора, като един е верният.
За съжаление на мен ми е необходима група В1, а такава няма към момента. Молбата ми е, ако има други желаещи от Варна за това ниво и то в Британика, моля да се свържат с мен или с езиковия център, за да организираме група по-скоро. Благодаря!

# 1 011
Здравейте! Днес получих уведомлението от БТ - Чернишевски в Пловдив за курс по английски и ще се радвам да разбера другите къде ще учат английски в Пловдив и къде сте били доволни за тези, които са учили.

# 1 012
Аз днес се записах в Британика - Пловдив. Започвам на 26 януари, ако няма някакъв проблем. Чух само хубави неща, но ще видим как ще е Simple Smile

# 1 013
  • Canada
Само за информация - във Варна, в Британика и Европа няма скоро да започва курс за В1 или В2 нива. Във Фарос има група, която стартира от 16.01, за съжаление на мен не ми е удобна като дни и часове и много ме е яд.... #Cussing out

# 1 014
# 1 015
Здравейте на всички !!!! И аз като всички вас срещам голям проблем в намирането на добра школа по английски език в Пловдив.Ходих, на много места и взимайки под предвид местоположението и условията сега се чудя между 2 школи Инглаленд и колеж Омега, за Омегата четох доста лоши коментари, за допълнително доплащане,макар да не ми казаха на място да има такова а за Инглаленд нищо не намерих, въпроса ми е ако има някой който да е карал курс в някое от 2-те по английски в Пловдив ако може да ми каже.Само в тези 2-те школи групите от обучаващи бяха 7-8 човека, а аз смятам,че по-малко хора,по-добре. Simple Smile

# 1 016
  • Canada
Моля, ако има одобрени за английски език от ниво В1, които искат да се запишат в Британика - да пишат на ЛС или директно да се обадят в Британика. Надявам се да сформираме група до идния месец... Praynig

# 1 017
някой може ли да ми помогне с малко информация
на 16.11.12 подписах договор за курс по английски с езиков център на който не искам да споменавам името
в договора пише че до 2м трябва да ме включат задължително в курс по английски
тези 2месеца почти минаха

някой може ли да ми каже дали мога да се откажа от определения езиков център и да си избера друг

в бюрото по труда ми казаха че е било невъзможно

някой знае ли нещо повече по такъв въпрос?

# 1 018
Предстои ми да карам курс по английски език по програма "Аз мога повече" в Пловдив. Коя школа да избера- "Фарос" или "Наука и знание"?

# 1 019
Здравейте,
записвам се да ви следя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт