Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 769
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 035
Може ли линка с доставчици ?

bouquet

# 1 036
# 1 037
  • София
Днес ми се обадиха от  една школа, която ми я бяха препоръчали - Есекс Преп се казва. Там имат ниво от В2, но нямат курсисти  Sad. Хубавото при тях е, че от това ниво 50% от преподаването е от Native Speakers.  Аз разговарях с Мария Темелкова, мисля че е учителка. Тя  ми каза, че тези които посещават школата имат право да ходят в петък мисля че беше, безплатно на разговорния английски с англичанин. Който иска ще му дам телефона на г-жата. Има ли някой представа и впечатления  за тази школа? Аз трябва да реша буквално до ден-два, защото по принцип съм се спряла на Фарос и да не се окаже, че там са свършили местата  Wink

# 1 038
А, сега виждам какво си писала, FAIRY MUM, мерси за отговора!
Аз за Фарос в такъв случай отпадам, това е страшно дълъг срок за мен, надявам се в близките 6 месеца да съм приключила.
Училища Европа - Младост ми е невъзможно далече.

Остава Есекс Преп за мен Simple Smile

Днес си взех уведомлението, утре ще звънна и аз в Есекс Преп да видя какво що, ще проуча и други места, може случайно да излезе нещо още

Dadek, мерси за организацията Simple Smile

# 1 039
Ъпдейт:

Есекс Преп започват Б2 при записали се мин.8 души. (засега са 2-ма + мен -3ма)
+Дадек и Фейри мама евентуално ставаме 5 Simple Smile Хубаво е това с преподавателите с роден език английски !

Нов Стандарт нямат Б2 Ц1 Ц2, най-високото е Б1, Б2, Ц1

Британско -Български Център - има Б2, но обучението се провежда в рамките на 1 година (аз търся нещо в рамките на 6 месеца)

Фарос също ми е много дълго време, обичам екшън  Joy

# 1 040
moq priqtelka se zapisa v "Kompiutaren i ezikov centar Evropa" i ostana mnogo dovolna.ta vaznamerqvam i az da se zapisha tam!preporacvam go na vsichki ,koito sa reshili da se zanimavat s ezikovo obuchenie i useh Wink

# 1 041
  • Варна
Здравейте,

Аз досега отлагах но мисля вече да се заема сериозно. Лошото е че съм доста далея от центра на Варна където се провеждат повечето курсове и затова ще ми е трудно.
След като четох доста тук мисля да пусна мейли на следните фирми:
  • Училища Европа
    "СИМ" - Учебен център"Планета"
    "Британика"
Гледах и Частна търговска гимназия, Варна т.к. имат англ. с бизнес насоченост а на мен това ми трябва.
Ако имате предложения или "патили-препатили" ще съм благодарна. иначе живея във Владиславово, Варна и откъдето и да го погледнеш ми е далече:-(

# 1 042
Здравейте,

Аз досега отлагах но мисля вече да се заема сериозно. Лошото е че съм доста далея от центра на Варна където се провеждат повечето курсове и затова ще ми е трудно.
След като четох доста тук мисля да пусна мейли на следните фирми:
  • Училища Европа
    "СИМ" - Учебен център"Планета"
    "Британика"
Гледах и Частна търговска гимназия, Варна т.к. имат англ. с бизнес насоченост а на мен това ми трябва.
Ако имате предложения или "патили-препатили" ще съм благодарна. иначе живея във Владиславово, Варна и откъдето и да го погледнеш ми е далече:-(

А дали случайно си проверила в "Информационно обслужване" , намира се в Изчислителният център.
Това го казвам само като идея от гледна точка че ти е по близо  Wink

Лично аз също мисля да проверя там ( все още не съм ) така че не мога да споделя нищо, но ако има някой впечатления от " Информационно обслужване " , ще се радвам да сподели.

# 1 043
Аз също имах възможността да получа доста добри отзиви по отношение на "Компютърен и езиков център Европа" от страна на моя позната, която преди известно време се беше записала за обучение по английски език именно там, само че не по програмата "Аз мога". Освен от провеждането на самия курс, който в нейния случай се оказа платен, тя остана изключително доволна от 50%-овото намаление, което получи във връзка със заплащането.

# 1 044
  Много са ми интересни съфорумките  s.simeonova и  Ivelina_Emilova , които и двете току-що са се регистрирали в бгмама и така усърдно хвалят   "Компютърен и езиков център Европа"   Joy  Че няма да учите,а че работите там-това е ясно,ами поне кажете какво предлага вашият учебен център,като го хвалите, поне нистина да сте от някаква полза за четящите тук  Wink

# 1 045
  • Варна

А дали случайно си проверила в "Информационно обслужване" , намира се в Изчислителният център.
Това го казвам само като идея от гледна точка че ти е по близо  Wink

Лично аз също мисля да проверя там ( все още не съм ) така че не мога да споделя нищо, но ако има някой впечатления от " Информационно обслужване " , ще се радвам да сподели.
[/quote]

не не съм се интересувала но е добра идея-ще проверя и там ако ти намери др отзиви за там пусни едно ЛС моля те Laughing

# 1 046
  • Някъде на път....
  Много са ми интересни съфорумките  s.simeonova и  Ivelina_Emilova , които и двете току-що са се регистрирали в бгмама и така усърдно хвалят   "Компютърен и езиков център Европа"   Joy  Че няма да учите,а че работите там-това е ясно,ами поне кажете какво предлага вашият учебен център,като го хвалите, поне нистина да сте от някаква полза за четящите тук  Wink

202uu  Peace

# 1 047
Двете госпожи с хвалбите са ясни!
Само искам да обърна внимание на четящите, че Компютърен и езиков център " Европа" НЕ е същото като  Училища "Европа"   Peace

# 1 048
Двете госпожи с хвалбите са ясни!
Само искам да обърна внимание на четящите, че Компютърен и езиков център " Европа" НЕ е същото като  Училища "Европа"   Peace

Да  Peace

# 1 049
Някой учил ли е по Instant Progress на издателство classroom.bg?

Общи условия

Активация на акаунт