Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 150 438
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 375
Днес подадох документи в БТ и ми казаха да чакам резултат към Коледа  Shocked
миналата година, горе-долу по това време аз като подавах документи ми казаха същото
чак март месец ми се обадиха - на следващата година....

# 376
desdemona, аз подадох документи в бюрото по труда на Шипка. Имаше 4 човека преди мен точно след обедната им почивка и става супер бързо за 5 мин и дойде моя ред. Документите се подават в 107 стая мисля, че беше точно на първия етаж срещу стълбите - на вратата си пише.

Когато искат тогава да се обадят, аз и казах на жената, че по Нова година ще раждам така, че две в едно Simple Smile, ако се обадят март още по-добре. Както всяко нещо, което се прави уж безплатно за нас от държавата ще трябва да се почака. Иска ми се и държавата да чакаше с по7-8 месеца като трябва да си внасяме данъците  Crazy

# 377
Да сходни са, но разликата между "Аз мога" и "Аз мога повече" е, че "Аз мога повече" е продължение на "Аз мога". Например ако си учил първите 3 нива на даден ези по програма "Аз мога", то по програма"Аз мога повече" продъкжаваш да учиш следвашите нива на дадения език, по който си кандидатствал първич път.

Това не е вярно.

# 378
Съгласна съм, "Аз мога повече" е просто името на програмата за новия сезон. Аз за първи път кандидатсвам по програмата. Просто са и сменили името Simple Smile))

# 379
 ritazza   Hug   bouquet и аз, там ще подавам. Благодаря ти много за инфото! Hug

# 380
Благодаря за темата  Hug
Много интересно, как съм го пропуснала. В понеделник ще отида да си подам документите.

# 381
И аз ще опитам:)
Радиди благодаря и от тук!  bouquet

# 382
  • София
Здравейте!

Днес от форума научих за тази програма към БТ. Отговарям на условията,отпечатах двата формуляра ,но не видях къде са езиковите центрове. Доколкото разбирам 300 часа език ,това са 3 нива  средно по 100 часа ниво.Не можах да изчета всичко ,но разбрах че освен език има и др. направления за ваучери т.е. курсове по счетоводство и др. Въпроса ми е колко чакате за да получите ваучера от БТ ? Ако го подам сега кога най-рано ще бъда одобрена?

# 383
Здравейте!

Днес от форума научих за тази програма към БТ. Отговарям на условията,отпечатах двата формуляра ,но не видях къде са езиковите центрове. Доколкото разбирам 300 часа език ,това са 3 нива  средно по 100 часа ниво.Не можах да изчета всичко ,но разбрах че освен език има и др. направления за ваучери т.е. курсове по счетоводство и др. Въпроса ми е колко чакате за да получите ваучера от БТ ?[b] Ако го подам сега кога най-рано ще бъда одобрена?[/b]

На мен, на този въпрос не можаха да ми отговорят от БТ във Варна, всъщност на никой въпрос не можаха да отговорят ooooh! Дано момичетата минали по този път се включат и обяснят повечко Wink

# 384
малко по-нагоре съм го написала.....
подадох септември 2010 - ваучер взех март 2011

# 385
  • York
Аз подадох домументи Септември миналата година и си взех ваучера преди десетина дни  Mr. Green
Вчера започнах курса по английски в Кабината  Party

# 386
Здравейте, днес си подадох документите в БТ - Варна. Казаха ми, че най-рано след 3 месеца евентуално ще получа ваучер, но мен ме тровежи един въпрос, който неможах да задам на "учтивите" служителки. Много ще се радвам ако някой от вас може да ми помогне... Та въпроса ми е ако получа ваучер, а немога да започна курса, тъй като има вероятност да замина за чужбина какво ще стане, просто си изгаря ли? И другия въпрос е ако започна курса и се наложи да замина, какво ще стане тогава? 

# 387
Здравейте, днес си подадох документите в БТ - Варна. Казаха ми, че най-рано след 3 месеца евентуално ще получа ваучер, но мен ме тровежи един въпрос, който неможах да задам на "учтивите" служителки. Много ще се радвам ако някой от вас може да ми помогне... Та въпроса ми е ако получа ваучер, а немога да започна курса, тъй като има вероятност да замина за чужбина какво ще стане, просто си изгаря ли? И другия въпрос е ако започна курса и се наложи да замина, какво ще стане тогава? 

dendinka съществува възм да си изп  ваучера, като се запишеш на онлай курс ,напр.  четох много добри отзиви за Кабината, за където си мисля и аз. За 1 път подавах и аз док и не мога да ти помогна с някакво инф друго по въпроса, съжалявам... Това при възм за нет извън граница ако имаш разбира се, е възможно!

# 388
За тези, които попитаха- подадох документи септември 2010 и ме одобриха август 2011 като ми предстои да си получа ваучер.
dendinka, когато те одобрят ще ти пратят писмо да отидеш да си вземеш уверение в БТ, ако не отидеш в определения срок (май около седмица) мисля, че си пропускаш възможността. Можеш да отложиш започването на курса с един месец, ако не си си избрала доставчик, но пак трябва да уведомиш БТ.
Има ли някой доволен от доставчик по английски във Варна? С  каква продължителност са вечерните курсове и по колко часа дневно?

# 389
Благодаря ви много за отговорите! Ако получаването на ваучер се бави, колкото казва peperudkaaaa, ме устройва, защото след няколко месеца ще съм наясно Simple Smile Иначе и аз съм от Варна и съм се насочила към курс в училища "Европа", защото четох много добри отзиви. Мисля, че обучението е 2-3 пъти в седмицата от 18:00 - 20:15, нещо такова. Не съм сигурна, но това четох в една тема тук.

Общи условия

Активация на акаунт