Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 738
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 405
farfallina , много ти благодаря   bouquet
Ще съм благодарна, ако някой сподели къде в Пловдив се провеждат такива курсове по английски език по програмата  bouquet

# 406
здравейте ,и аз се интересувам от доставчици по английски език за Пловдив,питах в британика,но там искат освен ваучера да се доплатят още 2 вноски по 180 евро,което ми е много скъпо,то ако е за пари,бих с езаписала с плащане някъде.моля споделете други мнения за доставчици.

# 407
  • Плевен
Британика е скъпо обучение, но качествено. Така съм чувала.
Училища Европа в Пловдив проверявала ли си?

Последна редакция: сб, 24 сеп 2011, 18:49 от valка

# 408
  • софия
Здравейте момичета, аз уча английски по тази програма във Фарос и днес ми е последния тест, ако някой може да ми каже каква е темата за В1 ще съм ви много благодарна.Нещо ми е много притеснено като знам че това е последния  Sad

# 409
Здравейте момичета  Grinning
Извинете ме, че нахълтвам така във хубавата Ви темичка.
Имам едно въпросче към Вас  Simple Smile
Как говорят учителите Ви?
Смисъл  Rolling Eyes говорят ли високо и ясно.
Проблема е , че много мисля да кандидатствам по програмата "Аз мога повече" за английски език, но ме притеснява факта, че не чувам. Чувам само с едното ухо и съм със слухов апарат.
Висшето, по време на лекции, когато се диктуваше на чист български, пропусках мн думи и се налагаше да моля колежки, да преписвам. Нямаше как. Аз съм ученолюбива, но това чуване мн ме притеснява. Моля, какво , пак повтори.  Хората как ме търпят не знам вече. Аз мн се притеснявам. Споделете учителите добре ли говорят, високо и ясно ли? Ако е така пак е файда някаква. Чи съм ужастт ooooh!
Ох благодаря Ви  Blush

# 410
Уф странен въпрос... нашата учителка говори високо, но се наложи да отсъства и тази която я смени говореше тихо..... не знам какво да те посъветвам.... или сядаш най отпред....или ще я помолиш да говори по високо Simple Smile

# 411
pepitas,
защо не се спреш на он-лайн курс?
Там по-голяма част от материала е в писмена форма, а на видео- и аудиоуроците ще контролираш ти силата на звука. Във виртуалната класна стая с преподавател би могла (ако не успееш примерно да настроиш добре звука) да си просто слушател, без да участваш активно.
Говоря от опита си в Кабината.
Моят курс завърши и съм много доволна от обучението /де да имах повечко свободно време, щях да се възползвам още по-пълноценно  Simple Smile/

# 412
Благодаря много за отговора. Сядала съм и отпред, молила съм да говорят по силно, но не се получава особено добре. Проблема е, че като кажа малко по-силно те крещят...а така не ми помагат, и изпадам в кофти ситуация и си мълча, защото не трябва хората да се съобразяват все със мен. Имам невросензорна глухота и думите се изопачават, ей това е проблема, чувам нещо съвсем различно, което човека отсреща е казал и се получават едни недоразумения  ooooh!
Пример: казват 5, аз чувам 6
              чукче, чувам шишче
звуците- с,н,м, ц, ш,щ, ч,ф..... #Cussing out.то май не остана от азбуката много  Laughing

Май ще се откажа, у дома си го уча самостоятелно 3 пъти в седмицата и се убеждавам, че слушалките най-добре вършат работа. Макар и там нали...но е по-добре. добре, че пиша транскрипции задължително, иначе ще науча нов език, непонятен на никого.
Пример: behind -отзад. Чувам я и си пиша транскрипцията сама /bi'hound/, а била би'хаинд. /bi'haind/  hahaha

Дали, защото съм зодия стрелец, все искам, искам и все невъзможни неща. Mr. Green

# 413
Благодаря benche  Hug
Ще се интересувам, приемат ли ваучери по програмата "Аз мога повече". Hug

Спам:
Идва клиент преди малко, пита продавате ли крушка, еди колко си там размер. Ама не ми вика диоди, ми крушки. Аз нещо им ам работа и нервно викам, да ви прилича на магазин за плод и зеленчук. Щефа пада от смех тотално и говори вместо мен на човека и стоплих. Викам вай боже сикирдосах човека пак. Тая фирма ши фалира зарад мен. Тъй де чувам круши. Шефа после колежке я иди да вземеш малко круши, гледам ти се е прияло, чи и на мен ми се прияде. Joy Joy
Взех аз какво да се прави, сега ще ги рупаме.
Според шефа, да не ти пука, няма страшно забавлявай се. Ако съм го взимала все насериозно щяла съм да се побъркам. Паднах на хубави шефове и все благодаря на Господ, че ме търпят.

# 414
Рepitas, моят преподавател говори високо. Той самият е възрастен и според мен не чува особено добре,
затова се налага ние да говорим високо. Според мен би могла да опиташ все пак - някои от школите имат по няколко учителя за ниво и би могла да поискаш от инспекторката да те запише при преподавателя с по-силен глас.
Когато имаме упражнения по слушане с разбиране, аз лично нищо не вдявам, нищо не разбирам, макар да си чувам сравнително добре. Така че... комични ситуации има, независимо дали сме със здравословни проблеми или не Simple Smile

# 415
Аз пак да питам - като завърша курса какво да правя? Трябва ли да вземам нещо от Кабината и да го нося в бюрото по труда, че нямам и много време, след 2 седмици ми е секциото, ако трябва да им нося нещо, да им го нася тази седмица?

# 416
anbibian,
моят доставчик за Кабината е БСК. Говорих с тях, защото моят финален тест беше още през август. Казаха, че ще ми пратят мейл, когато е готов сертификата - да отида да си го получа. Само дето още не  готов  Wink.
Повече ангажимент към Бюрото по труда нямам. Те си отчитат сертификата с ваучера.
Така че - споко, успех на изпита и леко раждане!  Simple Smile

# 417
benche мерси  Hug
Изпита беше вчера, всичко е ок  Party

# 418
  • софия
и моят изпит беше вчера Simple Smile свърши се!!!В четвъртък ще са ни готови сертификатите Wink

# 419

Общи условия

Активация на акаунт