Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 736
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 510
Учебниците по тази програма безплатно ли се полагат или си ги купуваш допълнително?

# 511
Учебниците по тази програма безплатно ли се полагат или си ги купуваш допълнително?
това е добър въпрос.
може би влиза в стойността на отпуснатите пари.

# 512
Миналата година си ги плащахме сами в ИЧС. Тази година ни дадоха учебници,
но тетрадките сами трябваше да си гу купим.

# 513
по принцип учебниците трябва да са включени в стойността на ваучера.

# 514
Здравейте!  Аз съм от Варна и сега си търся фирма към, която да изкарам курсовете. Ще съм много благодарна, ако някой ми даде малко информация за вече изпробвани фирми. Тотално се обърках, а нямам много време за решаване. Praynig

desdemona  аз съм номер 101 и си взех уведомлението.

Честито  Peace А аз съм 700 ии, кога ли, да очаквам  newsm78... към края на програмата явно Sick

И аз съм малко след 700-я номер. До колкото разбрах били стигнали до към номер 600.. Да видим дали скоро 6те се впишем. Преди около 10 дни като звънях ми казаха , че са до номер 350..
 И аз се интересувам за Варна от изпробвани фирми за англйски ..и какви са тези доплащанки в някои фирми чета по-нпаред в темата за София ставаше на ?  newsm78 #Crazy

# 515

ДА, със сигурност! Учебниците и учебните помагала ви се полагат безплатно по тази програма, а изрично има такъв въпрос в анкетата, която се попълва два пъти на ниво - предоставени ли ви са учебни помагала. Ако има школа, която иска да си доплатите за това, си е чисто нейно своеволие! Учебниците могат да бъдат ксерокопия, разбира се, оригиналните са скъспички, но въпреки това трябва да ви се предоставят без  условия за връщане накрая на курса!

# 516
  • гр.София
Здравейте, одобрена съм по програма и започвам курс по английски език от 7.11.2011г. От Радомир съм и избрах Училища Европа, тъй като в града няма къде другаде да се обучавам. Малко съм учудена от едно тяхно условие, за да започнеш курса даваш 120 лева депозит, които след като приключи курса ти връщат, но редно ли е това?

# 517
Здравейте, одобрена съм по програма и започвам курс по английски език от 7.11.2011г. От Радомир съм и избрах Училища Европа, тъй като в града няма къде другаде да се обучавам. Малко съм учудена от едно тяхно условие, за да започнеш курса даваш 120 лева депозит, които след като приключи курса ти връщат, но редно ли е това?

Не е много редно, да не кажа изобщо не е редно. Идеята им за тези пари е гаранция, че ще посещаваш курса редовно, за да не загубят те онези 700лв, които им се полагат за твоето обучение. Тези неща по принцип се уреждат и само с клауза в договора... не си изпълниш задълженията - удържат ти сумата... Но...

# 518
  • гр.София
То тази клауза я има в договора, но за по-сигурно........Ей, няма оправия в нашата държава, като гледам май не само в Училища Европа искат такава гаранция.

# 519
То тази клауза я има в договора, но за по-сигурно........Ей, няма оправия в нашата държава, като гледам май не само в Училища Европа искат такава гаранция.

Ами не са само те, ама и не са всички така... Ти обаче явно нямаш избор, доколкото разбирам... Жалко... Просто се възползват от ситуацията...

# 520
  • гр.София

Ами не са само те, ама и не са всички така... Ти обаче явно нямаш избор, доколкото разбирам... Жалко... Просто се възползват от ситуацията...

Точно така!

# 521
Явно всичко е на местно ниво. Аз от две седмици се обучавам по програмата в училище Европа, Стара Загора. Пари не са ми искали, учебниците и тетрадките са оригинални. Засега съм доволна, 12 човека сме в групата и преподавателката е супер.

# 522

В училища Европа не се плащат.

dari_geri, тук в София ни поискаха по 40лв

# 523
  • гр.София
Ха, ами сега?
Май ще трябва да звънна в някой централен техен офис да видя какво ще кажат. newsm78

Такааааа, звъннах в някакъв "централен" офис и ми казаха, че трябва да говоря с управителката на клона в Перник и те били отделно, нямали отношение и т.н Някакво момиче, което не знае какво да ми отговори на въпроса " Може ли да разговарям с някой друг освен с управителката на клона в Перник" .Твърди, че трябва там да се разберем, накрая каза, обадете на еди кой си стационарен телефон, познайте къде, в същия офис в който се обаждам, за да съм говорела с отговорника за регион София, но нея я нямало в момента. Не знам дали ме разбрахте, но нещо не ми се видя хич хубава тая работа. Не знам, обаче сега как да постъпя, наистина нямам избор тук в моят град, ама не ми се ще само заради това да ни правят на малоумни и неразбиращи хора. Та дали да задълбавам или да се примиря с 120 лева, не знам.

Последна редакция: чт, 27 окт 2011, 13:39 от dari_geri

# 524
  • София
Миналата година си ги плащахме сами в ИЧС. Тази година ни дадоха учебници,
но тетрадките сами трябваше да си гу купим.
Може ли малко повече информация за курсовете в ИЧС.Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт