Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 739
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 615
Снощи пуснах заявлението на Кабината и попитах кога трябва да се пусне ваучера- казаха ми че само срока за заявлението е до петък. А ваучера се дава 7 дни преди започване на курса.

# 616
  • София

да питам за БТ Младост - курса ми по английски започва на 19.11
кога трябва да върна уведомлението и кога да ми дадат ваучера
тези 7 дни календарни или работни са?
Календарни - поне на мен така ми ги броиха.

# 617
Снощи ми стартира курса  по Англ.език - дадоха ми безплатен учебник + тетрадка нова + писалка. Група сме около 10 души.... и така имаше проверяваща от Бюрото по труда..........това е за отчет  Wink

# 618
Снощи ми стартира курса  по Англ.език - дадоха ми безплатен учебник + тетрадка нова + писалка. Група сме около 10 души.... и така имаше проверяваща от Бюрото по труда..........това е за отчет  Wink

Дани777, към кой доставчик си ти, и за кой град де?

# 619
Аз чак днес се замислих каква е логиката да се вземат за 300 учебни часа три нива? Като знам колко години са минали, докато стигна до С1,просто няма начин за 100 уч.часа човек да получи достатъчно знания,че реално да мине от едно ниво на друго.Английският не е като счетоводството- да изкараш 960 часа и да можеш да кажеш,че имаш всички необходими знания да го практикуваш.Малко са ми несвързани разсъжденията, но беше по-логично просто да субсидират уроци по английски,без изисквания колко нива да се покриват.

# 620
Някой да е започнал Английски език А1 в "Алфа Медика" в МЦ Хелиос във Варна? Моля, нека сподели отзиви, че утре натам се насочвам да нося уведомлението newsm78

# 621

благодаря ти, NumLock  Flutter

# 622
  • София
Записах се в Кабината- има ли и други записали се

# 623
mama Megi  аз съм - започвам от 21 от А2

# 624
  • София
Simple Smile и аз от 21ви - А2

# 625
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Аз чак днес се замислих каква е логиката да се вземат за 300 учебни часа три нива? Като знам колко години са минали, докато стигна до С1,просто няма начин за 100 уч.часа човек да получи достатъчно знания,че реално да мине от едно ниво на друго.Английският не е като счетоводството- да изкараш 960 часа и да можеш да кажеш,че имаш всички необходими знания да го практикуваш.Малко са ми несвързани разсъжденията, но беше по-логично просто да субсидират уроци по английски,без изисквания колко нива да се покриват.
Peace
Факт, аз приключвам утре второто от трите нива, т.е. утре ми е тестът. 100 часа за ниво са крайно недостатъчни, при положение че учебниците са разчетени за 130 часа и буквално препускаме през материала без да има време за упражнения и затвърждаване. На всяка анкета от Агенцията по заетостта пиша едно и също, но дали някой го чете? Да бяха дали тези пари за 2 нива, но като хората. Наистина се разчита повече на самоподготовка, защото времето не стига.

Стиснете палци за утрешния тест, че ми е леко притеснено.  Confused

# 626
Сигурна съм,че ще се справиш с теста, Didranad! Успех Hug!

# 627

Didranad къде учиш английския?
A6 заедно сме   bouquet ще си помагаме
mama Megi - ти от кое ниво си?

# 628
  • София
И аз съм от 21.11. в Кабината - ниво А2.

# 629
  • София
mama Megi  аз съм - започвам от 21 от А2

Радвам се че вече сме две записали се там.  Hug
Разбрахте ли за проблема с дипломите за средно образование?- Ако в дипломите ви пише че сте имали повече от 300 часа английски няма да можете да изучавате английски език по тази програма- някой видял ли е такова нещо при подаване на документите в бюрото по труда?

Общи условия

Активация на акаунт