Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 777
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 915
  • Пловдив
Да се запиша и аз в тази тема, че да ви следя. Тази година за първи път ще подавам документи по програмата. Имам желание да уча английски, обаче си нямам идея към коя школа да се запиша, ако случайно получа одобрение. С интерес ще чета мненията ви за това от коя школа сте останали доволни. Главно се интересувам от школи в Пловдив.

# 916
  • София
https://azmoga.kabinata.com/zaiavlenie/

от тук улеснено може да попълните заявлението и декларацията за кандидатстване по програма "Аз мога повече". След като попълните долните полета, ще генерирате попълнен pdf документ, който трябва да разпечатате, подпишете и занесете в бюрото по труда.

# 917
И аз ще следя темата и искам да уча английски в Пловдив и ще се радвам да ми кажете кои са школите, които предлагат добро обучение, откъдето да остана доволна от курса и с мерак да ходя
Въпрос: Аз съм на договор за управление и мога ли да кандидаствам по тази програма "Аз мога повече"?

# 918
  • Пловдив
Здравейте! Записвам се и аз в темата да ви следя.
На 30.09 миналата година подадох документи и сега година по късно, на 10.10, получих съобщение да отида да си взема уведомлението .. и започна голямото търсене. В моменра събирам отзиви за Британика, Евро Алианс и Скрипта в Пловдив. Нивото ми е В1 или В2, а ДО за тези нива са само това (надявам се да не съм пропуснала някой)
Моя приятелка ме посъветва да не ходя в Британиката, а и в интернет срещах мнения, че лежат на стара слава. Надявам се да се включи някой с по конкретни  отзиви от клона им в Пловдив.
За Евро Алианс нямам никакви отзиви. От комуникацията ми с тях разбрах, че в момента очакват да формират група за В1, продължителността на обучението за трите нива - 10 месеца, а на едно ниво - около 3 месеца. Почивка между нивата няма, а месец август 2013 е почивен, независимо дали се е паднал между нивата. Системата е Total English (моля за отзиви) и независимо дали си с ваучер или си плащаш продължителността на едно ниво е 100уч.ч , което не съм сигурна дали е на добре. От темата разбрах, че има места, на които продължителността е 150уч.ч и заради тази разлика материала се преподава по набързо и няма много време за упражнения. Това пък ме кара да се съмнявам в качество на системата  (Total English), щом успяват да предадат материала за 100 часа newsm78, и/или качеството на преподаване ..
За Скрипта също нямам отзиви, знам само, че от доста време ги има.

Надявам се някой, който е карал курс в Пловдив да се включи с мнение

# 919
Здравейте! Записвам се и аз в темата да ви следя.
На 30.09 миналата година подадох документи и сега година по късно, на 10.10, получих съобщение да отида да си взема уведомлението .. и започна голямото търсене. В моменра събирам отзиви за Британика, Евро Алианс и Скрипта в Пловдив. Нивото ми е В1 или В2, а ДО за тези нива са само това (надявам се да не съм пропуснала някой)
Моя приятелка ме посъветва да не ходя в Британиката, а и в интернет срещах мнения, че лежат на стара слава. Надявам се да се включи някой с по конкретни  отзиви от клона им в Пловдив.
За Евро Алианс нямам никакви отзиви. От комуникацията ми с тях разбрах, че в момента очакват да формират група за В1, продължителността на обучението за трите нива - 10 месеца, а на едно ниво - около 3 месеца. Почивка между нивата няма, а месец август 2013 е почивен, независимо дали се е паднал между нивата. Системата е Total English (моля за отзиви) и независимо дали си с ваучер или си плащаш продължителността на едно ниво е 100уч.ч , което не съм сигурна дали е на добре. От темата разбрах, че има места, на които продължителността е 150уч.ч и заради тази разлика материала се преподава по набързо и няма много време за упражнения. Това пък ме кара да се съмнявам в качество на системата  (Total English), щом успяват да предадат материала за 100 часа newsm78, и/или качеството на преподаване ..
За Скрипта също нямам отзиви, знам само, че от доста време ги има.

Надявам се някой, който е карал курс в Пловдив да се включи с мнение

Британика- София- изкарах курас до ниво С2 и мога да кажа ,че съм предоволна Simple Smile

# 920
  • София
И аз така!

# 921
На Британика присъствените часове на 60  Rolling Eyes останалите 40 са он-лайн!

# 922
# 923
Здравейте!

Предварително ме извинете, ако някъде вече е коментирано (но аз го пропуснах), но има ли вероятност ако си учил в СОУ (а не в езикова гимназия) даден език като втори чужд и сега искаш да кандидатстваш по програмата за ваучер за същия този език, да не те одобрят?
Със сигурност знам, че ако си завършил френска гимназия, да речем, не можеш да кандидатстваш за френски език..

Благодаря предварително за отговора!

# 924
  • София
Ще те одобрят.

# 925

Благодаря за отговора!
От опит ли го казвате?

# 926
  • София
Аз съм учила разширено английски (и ми го пишеше в дипломата) и ме одобриха за английски.

# 927
Аз съм учила разширено английски (и ми го пишеше в дипломата) и ме одобриха за английски.

Чудесно!
Благодаря за отговора!

Надявам се и при мен да се получи тогава..
 Mr. Green

# 928
Много моля завършилите курса в Британика, да ми кажат(може и на лични) в какво точно се изразява (40 часа) online обучението.

Имам подписан договор с доставчика. Но все още не съм си взела ваучера от ТБ. Та се чудя, ако по някаква причина се наложи да се откажа, дължа ли някаква неустойка на доставчика?

# 929
Всъщност и мен тези 40% дистанционно ме карат да се замисля за Британика. И аз моля за отзиви за Британика или друг доставчик във Варна

Общи условия

Активация на акаунт