Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 739
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 435
veni-b провери ли в Евро Алианс? Ако не греша предлагат и дневни курсове от 15,30 ч. Когато разпитвах при тях ми предложиха 3 варианта: Съботни; вечер от 18,00ч. или 18,30ч. /не помня точно от колко почваше/ и дневни от 15,30 ч.  Ако имат достатъчно хора за 3 ниво биха сформирали група.

# 436
Здравейте и аз чакам за одобрение по програмата Аз мога повече  Simple Smile

# 437
Номера 14 и 15 от Варна вече си взеха уведомленията. Жената беше много вежлива, за 4-5 минути минаваш. Лошото е, че не мога да намеря списъка с доставчиците за английски, някой може ли да ми помогне, че от толкова много информация вече забравих кое къде го гледах.
Поздрави!

# 438
Номера 14 и 15 от Варна вече си взеха уведомленията. Жената беше много вежлива, за 4-5 минути минаваш. Лошото е, че не мога да намеря списъка с доставчиците за английски, някой може ли да ми помогне, че от толкова много информация вече забравих кое къде го гледах.
Поздрави!

Е, как така, та нали крайният срок за подаване на документи е днес? А и аз си погледнах вх така да се каже номер (бележката която ми връчиха при подаване на документите) никъде не зачитам Вх номер  newsm78 Дайте телефон на който да звъним?

# 439
Първоначалното подаване на документи го направих на 29.09.2010 (не 2011г). Август 2011г ми се обадиха, че съм одобрена, но бюджета не стига до мен и подавах отново на 08.08.2011. Предполагам защото наближава края на кампанията са започнали да уведомяват първо такива като мен и след това по ред на номерата.
Относно номера гледаш поредицата от цифри, които са нещо от типа на 2-1-14 и т.н. последните 3 или 4 цифри са номера ти.

# 440
Първоначалното подаване на документи го направих на 29.09.2010 (не 2011г). Август 2011г ми се обадиха, че съм одобрена, но бюджета не стига до мен и подавах отново на 08.08.2011. Предполагам защото наближава края на кампанията са започнали да уведомяват първо такива като мен и след това по ред на номерата.
Относно номера гледаш поредицата от цифри, които са нещо от типа на 2-1-14 и т.н. последните 3 или 4 цифри са номера ти.

Аха ясно, благодаря ти  Peace Ти си от тези, които са били желаещи още миналата година  Peace

# 441
  • София / Костинброд / Годеч
Одобрена съм Simple Smile Сега се почна търсенето на доставчик Simple Smile Спряла съм се на няколко - у-ща Европа, Фарос, Интелект, Интеграл и Аво Бел  Simple Smile Гледах да не са като малките доставчици (магазин за бельо с преподаване на английски ...) и да са ми близо Simple Smile Приемам всякакви препоръки ! Ако има някой, който да е близо и ще се записва на вечерни курсове - тук съм Simple Smile

Последна редакция: сб, 01 окт 2011, 11:19 от apetrushinova

# 442
Одобрена съм Simple Smile Сега се почна търсенето на доставчик Simple Smile Спряла съм се на няколко - у-ща Европа, Фарос, Интелект, Интеграл и Аво Бел  Simple Smile Гледах да не са като малките доставчици (магазин за бельо с преподаване на английски ...) и да са ми близо Simple Smile Приемам всякакви препоръки ! Ако има някой, който да е близо и ще се записва на вечерни курсове - тук съм Simple Smile

Аз съм в ОМЕГА. Доволна съм.
Ти кога си подала документи, че сега си одобрена?

# 443

То всъщност трябва и да прозвъня да ги видя какво ще ми предложат, че в Аво Бел на сайта пише, че искат депозит 125 лв ...
Иначе на 15.08 подадох, 304 номер Simple Smile

# 444

То всъщност трябва и да прозвъня да ги видя какво ще ми предложат, че в Аво Бел на сайта пише, че искат депозит 125 лв ...

Ами честито! Значи много бързо са тръгнали този път, трябва и аз да проверя, под 150ти съм и вероятно съм одобрена, ама трябва да ръчкам, да ръчкам... В кое БТ си?

Не те съветвам да се хващаш с ДО, които ти искат пари... Идеята на самата програма е услугата да бъде безплатна и има много доставчици, които няма да ти поискат. Учебниците също са включени в цената.

# 445

Ами честито! Значи много бързо са тръгнали този път, трябва и аз да проверя, под 150ти съм и вероятно съм одобрена, ама трябва да ръчкам, да ръчкам... В кое БТ си?

Не те съветвам да се хващаш с ДО, които ти искат пари... Идеята на самата програма е услугата да бъде безплатна и има много доставчици, които няма да ти поискат. Учебниците също са включени в цената.

В Младост съм, не са се обаждали още, че много работа имат, но пък има изнесени списъци до 800 и някой номер. То трябва да се позадействат, защото срока за изкарване на курсовете е до края на юни 2012 година ...
Иначе и това ще гледам, глупаво е да доплащаш пари след като идеята на програмата е да са безплатни курсове Simple Smile

# 446
Здравейте!
Тръся списък на доставчиците на обучение за Русе по английски език, можете ли да ми помогнете?
В сайта на агенцията по заетостта ми изписва, че не е активен документа Sad

# 447
А да знаете, дали в сайта на АЗ можем да видим, кои от нас са евентуално одобрени newsm78 За Аз мога повече .... търся за Варна списък, ноооо засега не откривам нищо  newsm78 Sick

# 448

за Avo Bell в сайта им пише, че имат 50 часа с учител и 50 часа самообучение на ниво

ходи ли някой там, да каже научава ли се нещо така?

# 449
А да знаете, дали в сайта на АЗ можем да видим, кои от нас са евентуално одобрени newsm78 За Аз мога повече .... търся за Варна списък, ноооо засега не откривам нищо  newsm78 Sick

В сайта няма да намериш нищо. Трябва да провериш на място, не чакай да ти се обадят, били много заети...

Общи условия

Активация на акаунт