Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 736
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 525
Цитат
Може ли малко повече информация за курсовете в ИЧС.Доволни ли сте?

За съжаление не мога да дам еднозначен отговор. Предполагам, че като на повечето места - зависи от преподавателя. Миналата година бяхме при един млад, не ми харесваше, че пускаше  предвидените за слушане текстове, от които нищо не разбирах, и около час обсъждахме това, което почти никой не е разбрал (за сравнение: когато гледам "Хистъри ченъл" схващам доста добре за какво иде реч). Не ми харесваше, че се придържаше прекалено много към учебника, но аз и учебника не харесвам (субективно мнение). От друга страна той имаше много богат речник, много добро произношение и ни даваше много синоними на думите. При цялото ми не-учене се оказа, че тази година си спомням доста неща. Значи не е било толкова зле. Тази година преподавателят ни е доста възрастен, според мен има проблем със слуха, от старото поколение преподаватели, малко авторитарен. Изразява се много достъпно, дава новите думи поне в 2-3 контекста, така че лесно ги помним, но не ни оставя време да мислим, когато правим упражнения, подсказва много и се губи целта на мероприятието. Бих искала по-млад преподавател, с повече хъс, с повече енергия, да е по-гъвкав и по-приспособим към нас.  Други два плюса на ИЧС: едно ниво е 150 часа и групите са малки (поне в по-горните нива).

# 526
  • София
Здравейте!
Днес разбрах, че съм одобрена за английски и нямам много време да се ориентирам за ДО. Ще съм благодарна ако кажете за София, по-високи нива и да не е започнал вече курсът. Връщам се да ви чета и все пак моля споделете ако знаете някой подходящ доставчик!

# 527
  • София / Костинброд / Годеч
Здравейте Simple Smile
Аз започвам курс понеделник, сряда и петък от 10 до 13:40 в Айли Simple Smile
Чакам само да ми звъннат за точна дата и започвам Simple Smile
Взех си всичко, уведомления, после ваучер и така Simple Smile
Успех на всички !

# 528
  • Бургас
Здравейте, и аз получих вчера уведомлението си Simple Smile Искам да попитам има ли някой от Бургас карал курс в Браво център, някой има ли мнение за обучението с Калън метод /не знам дали работят всъщност с програмата все още/? Мнения за други центрове за обучение?

# 529
Здравейте,аз получих уведомлението си от БТ подадох го за Плевен в уч. европа но вече 15 дни чакам да се събере група ,защото досега имало само 13-14 записани.Някой учил ли е по програмата там ?Колко повече трябва да се съберат за една група?
И още нещо да попитам-като попълнят уведомлението и го върнеш в БТ колко време чакаш да ти издадът ваучерите?

# 530
mrm, колко високи нива, в Европа със сигурност започнаха A1 и A2 в базата на Борис, B1 не съм сигурна, в другите бази май само в Младост има, но е А1. Фарос казаха, че няма да започват май скоро никакви по програмата. За останалите не знам. По въпроса с парите Европа в София и Варна взимат по 40лв, но те не са за учебниците, а са някакъв депозит, който се връща на края на курса. Учебниците - Straightforward са оригинални, не са копия и са безплатни.

# 531
  • София
Цитат
Може ли малко повече информация за курсовете в ИЧС.Доволни ли сте?

За съжаление не мога да дам еднозначен отговор. Предполагам, че като на повечето места - зависи от преподавателя. Миналата година бяхме при един млад, не ми харесваше, че пускаше  предвидените за слушане текстове, от които нищо не разбирах, и около час обсъждахме това, което почти никой не е разбрал (за сравнение: когато гледам "Хистъри ченъл" схващам доста добре за какво иде реч). Не ми харесваше, че се придържаше прекалено много към учебника, но аз и учебника не харесвам (субективно мнение). От друга страна той имаше много богат речник, много добро произношение и ни даваше много синоними на думите. При цялото ми не-учене се оказа, че тази година си спомням доста неща. Значи не е било толкова зле. Тази година преподавателят ни е доста възрастен, според мен има проблем със слуха, от старото поколение преподаватели, малко авторитарен. Изразява се много достъпно, дава новите думи поне в 2-3 контекста, така че лесно ги помним, но не ни оставя време да мислим, когато правим упражнения, подсказва много и се губи целта на мероприятието. Бих искала по-млад преподавател, с повече хъс, с повече енергия, да е по-гъвкав и по-приспособим към нас.  Други два плюса на ИЧС: едно ниво е 150 часа и групите са малки (поне в по-горните нива).
Аз днес се записах в ИЧС.Не ми се искаше много,но Фарос няма да правят повече курсове по програмата,а ИЧС ми е най-близо.Най-високото ниво,от което се почва е В1.Забравих да питам дали се доплаща нещо.Дали знаете?Също може ли някой да каже за курсовете в Британика по тази програма?

# 532
shtarkovska, за Британика последно като питах преди 5-6 месеца се доплащаше доста по около 300лв в началото на всяко ниво и още толкова в края му, грубо около 1500лв мисля беше за всичките 3 нива. Не знам дали още работят по програмата и дали предстоят курсове, ако някой друг знае може би ще сподели Simple Smile

# 533
Здравейте, и аз получих вчера уведомлението си Simple Smile Искам да попитам има ли някой от Бургас карал курс в Браво център, някой има ли мнение за обучението с Калън метод /не знам дали работят всъщност с програмата все още/? Мнения за други центрове за обучение?
Не знам за Браво , но съм в голяма чуденка с тези доставчици !Ти ориентира ли се някъде? newsm78

# 534

не се доплаща в Британика
курсовете са 60% с учител и 40% онлайн
shtarkovska в офиса на Плиска няма да имат по програмата

# 535
  • Бургас
akksy, не съм се ориентирала още, при мен има и проблем, че съм в майчинство и сама гледам бебката си, а мъжът ми е с 6 часова раб. седмица, с нощни смени, и всяка седмица почива различен ден, та направо незнам какво да правя  newsm78. Само Фохел не ти препоръчвам, карах там компютърен курс, пълна пародия беше  ooooh! В краен случай имам като вариант Кабината.

# 536
Имам питане- в Кабината по каква система се учи?

# 537
shtarkovska, за Британика последно като питах преди 5-6 месеца се доплащаше доста по около 300лв в началото на всяко ниво и още толкова в края му, грубо около 1500лв мисля беше за всичките 3 нива. Не знам дали още работят по програмата и дали предстоят курсове, ако някой друг знае може би ще сподели Simple Smile

Вчера звънях в Британика-Младост: не се доплаща нищо,а курсът е съботно-неделен..не ми споменаха за онлайн обучение..сега се замислям...

# 538
  • София
Аз продължавам с търсенето за по-горни нива английски в София - от В1 или В2 нагоре. Засега знам, че Аво, Кабината, Европа и Интелект не стават, може би Британика или Академия Езикова школа (те имат предстоящ от В1) са ми ок, ще видя в понеделник. Ако някой знае за друго място, да казва, моля.
А иначе първо взимам каквото дават от БТ, после си намирам ДО и после се връщам в БТ, да кажа къде ще уча, така ли е?

# 539
  • Бургас
mrm, взимаш си уведомлението, намираш си обучаващ, той ти попълва долния отрязък и го връщаш на БТ, една седмица преди начало на курса си получаваш ваучера, така ми обясниха на мен от БТ Бургас

Общи условия

Активация на акаунт