Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 150 457
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Последната новост е че признатото в цял свят дистанционно обучение ще бъде отречено от Агенцията по заетостта ...
Причини....
 ми просто явно е много предпочитано и някой техен доставчик който не предлага такова не може да си събере групите
или пък така компетентните им специалисти не могат да се оправят със системите за отчитане на присъствия на обучаващите се...
а може би така желаещите се да се обучават ще са в пъти по-малко и паричките отпуснати за обучение от ЕС ще могат да се използват за поредната магистрала...
не знам аз самата не мога да си обясня на кого е хрумнала тази умна мисъл и каква ли причина ще изтъкнат за да сторят този абсурд...то в държавата на абсурдите всичко е възможно...

# 961
Последната новост е че признатото в цял свят дистанционно обучение ще бъде отречено от Агенцията по заетостта ...
Причини....

В целия свят никой не признава дистанционното обучение за нещо повече от възможност домакините от САЩ да се почувстват по-умни. Никой работодател не възприема това сериозно. А и знаем как се провежда "дистанционото" по Аз мога повече.

# 962
Днес подадох документи за английски език по програмата "Аз мога" в Бюрото по труда.
е няма такива идиоти дори и ако речете със свещ да ги търсите!!!

1. Попълваш документи, ако нещо си забравил да попълниш Връщаш се да си търсиш химикала, с който си попълвал, инак започваш отново, т.е. намираш си втори формуляр и го попълваш. От БТ не ти дават формуляр, защото нямали, ти си отговорен за набавянето.
2. Искат ти диплома за средно и висше образование, като че ли е възможно да имаш висше образование, без да имаш средно. Що ли не ми поискаха бележника за 8-ми клас!!!
3. Не можело да си подадеш документите по Интернет. Можеш да имаш доверие на нета , когато си управляваш финансите, но за подаване на документи ЙОК.!

Ние сме виновни, че търпим и издържаме такава администрация.

# 963
  • София
Добре де, ти отиваш да подаваш документи и знаеш предварително, че ти трябват дипломите и че не можеш да пуснеш нещата по Интернет. Това са предварително ясни изисквания, за да кандидатстваш по програмата - ако не ти харесват има и други начини да учиш английски. Защо трябва да се виждат само негативите?

# 964
  • В две тъмни очички
Момичета, споделете моля ви кога е крайният срок със записването по програмата... Не мога за сега да се отскубна от работа , но ще трябва да го направя тези дни ако все още не съм пропуснала срока де. Пускането на документите става лично нали?! И....може и да е глупав въпросът, ама в Сф само на едно място ли се пускат или както повечето институции са по райони  Blush
Аууу и още един въпрос, дипломата за бакалавър ще ми я дадат декември,защото скоро ми беше държавния изпит, какъв документ мога да представя до тогава?

# 965
  • Пловдив
Момичета, споделете моля ви кога е крайният срок със записването по програмата... Не мога за сега да се отскубна от работа , но ще трябва да го направя тези дни ако все още не съм пропуснала срока де. Пускането на документите става лично нали?! И....може и да е глупав въпросът, ама в Сф само на едно място ли се пускат или както повечето институции са по райони  Blush
Аууу и още един въпрос, дипломата за бакалавър ще ми я дадат декември,защото скоро ми беше държавния изпит, какъв документ мога да представя до тогава?
Приемането на документи беше до 2 ноември 2012 включително.

# 966
  • В две тъмни очички
Здраве да е , благодаря за отговора все пак!  Hug

# 967
Здравейте искам да попитам има ли някой тук, който да е записал дистанционно обучение? Доволен ли е? и по точно става въпрос за Изоблок. Кое е по добре кабинаъта или Изоблок. Наясно съм с дистанционната форма за обучение така че не искам поучителлни отговори Моля за отзиви ако има някой записан там. САз съм от Пловдив

# 968
Да се запиша. И аз съм съвсем начинаеща и мисля, че от всичко най-трудно ще е да си избера доставчик. Така като гледам списъка от Бургас повечето не съм ги и чувала.

Сега, имай предвид, че доставчиците фигурират в списъка с наименованието на дружеството по регистрация, а не с търговската си марка. Например, Училища Европа е търговска марка на дружество, регистрирано по начин, който не си чувала, естествено.
По -добре да се обадиш на фирми, за които си чувала, и конкретно да ги питаш дали правят обучение по Аз мога повече.

# 969

2. Искат ти диплома за средно и висше образование, като че ли е възможно да имаш висше образование, без да имаш средно. Що ли не ми поискаха бележника за 8-ми клас!!!

Нужни са им и двете дипломи, за да определят доколко си избираема по програмата и откъде трябва да започнеш обучението си.
Примерно, не може в двете ти дипломи общо да фигурират 900 часа обучение по английски език и ти да започнеш от А1. Всъщност може, но доставчикът ти ще трябва да декларира с подпис и печат, че те е тествал, и на хард диска ти наистина няма и следа от тези 900 часа.

# 970
Здравейте искам да попитам има ли някой тук, който да е записал дистанционно обучение? Доволен ли е? и по точно става въпрос за Изоблок. Кое е по добре кабинаъта или Изоблок. Наясно съм с дистанционната форма за обучение така че не искам поучителлни отговори Моля за отзиви ако има някой записан там. САз съм от Пловдив

Здравей dea 55 Simple Smile
В момента уча Английски в Изоблок и съм много доволна. Wink Преподавателката е много търпелива и консултациите са много полезни. Доколкото за Изоблок, след като се записах не съм имала никакви проблеми, получих комплект по пощата - Учебник, тетрадка и химикал даже Grinning . Първия път не можах да се справя с консултацията през уикенда, но като им звъннах веднага ми обясниха къде е проблема и се справих успешно. До момента винаги са били отзивчиви и по телефона ми звучат като екип от млади хора, което за мен е много важно. Уроците им са много добре подготвени и определено до момента оправдават очакванията и рекламите, заради които ги избрах.
За съжаление няма как да дам мнение за Кабината, освен че аз избрах Изоблок пред Кабината, защото мога да си гледам уроците по всяко време, а доколкото разбрах в Кабината е в определен час и ден. Дано да съм била полезна. Simple Smile Ако имаш други въпроси ми пиши на лични Simple Smile

# 971
  • София

За съжаление няма как да дам мнение за Кабината, освен че аз избрах Изоблок пред Кабината, защото мога да си гледам уроците по всяко време, а доколкото разбрах в Кабината е в определен час и ден. Дано да съм била полезна. Simple Smile Ако имаш други въпроси ми пиши на лични Simple Smile
И в Кабината можеш да си гледаш уроците по всяко време, само часовете с преподавател, така наречените консултации са в определени часове и дни в зависимост от нивото ви на даден етап- нормално е преподавателя не може да бъде подсигурен 24 часа в денонощието  Joy

# 972
Два въпроса:
1. Кога да очаквам одобрение или неодобрение? Сиреч - кога "излизат резултатите"?
2. Има ли някъде в Нет-а списък с всички доставчици, за да си избера?

А, имало и трети въпрос: не е за английския, но май няма друга тема по "Аз мога повече". Записах и Банково дело. Някой да препоръча доставчик? Не дистанционен

А за Кабината - аз съм учила там, но сега няма да се запиша. Единственото "удобство е, че не пътуваш. Ама аз точно това искам, за да избягам от дом. ангажименти   Mr. Green

# 973
  • Варна
Искам да попитам във Варна някой записал ли е дневен курс (до 17.00 ч.), без събота или неделя?

# 974
Искам да попитам във Варна някой записал ли е дневен курс (до 17.00 ч.), без събота или неделя?

Не, поне за нива B1 и нагоре! В най-добрия случай събота и неделя....

Общи условия

Активация на акаунт