Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 764
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 080
Здравейте, момичета!
Аз също съм се записала в Британика, ниво В1 и днес ми се обадиха, че по неофициална информация ще започнем едва на 30 март Simple Smile То стана малко историчческо направо....

# 1 081
Има ли някой информация за нивото на обучение в учебен център Планета-Варна и фондация Английски клуб?

Добавям: Записах се в Планета, започвам на 01.03.13   Grinning
Може ли да споделиш колко продължава курсът и в кои дни ще се провежда? Сайтът им е много беден нещо. За съжаление беше права за Европа. Днес ми се обадиха, че ще започнат най-рано през април. Много, ама много съм разочарована. Какви са отзивите за тази Планета?

# 1 082
Има ли някой информация за нивото на обучение в учебен център Планета-Варна и фондация Английски клуб?

Добавям: Записах се в Планета, започвам на 01.03.13   Grinning
Може ли да споделиш колко продължава курсът и в кои дни ще се провежда? Сайтът им е много беден нещо. За съжаление беше права за Европа. Днес ми се обадиха, че ще започнат най-рано през април. Много, ама много съм разочарована. Какви са отзивите за тази Планета?

Съжалявам за разочарованието ти, но и аз се разочаровах от тях само като я чух да ми мънка по телефона Sick За планета-на 01.03 стартира група А1, понеделник и петък от 18.30 до 21.30 часа.Изцяло присъствен курс.Системата, по която се работи е New Headway на издателство Оксфорд.Материалите се предоставят на първото занятие и не се заплаща нищо за
тях.Курсът продължава 7-8 месеца, зависи колко ще се почива по Великден.Провеждат и съботно-неделни курсове, но не знам кога стартират.Можеш да им се обадиш, много са любезни и приятни и най-важното дават изчерпателна информация.А, забравих да кажа, че на 27.03 пък стартира друга група-вторник и четвъртък по същото време.Всъщност това е единственият център ,който знае точно кога стартират групите-имат си записвания и курсът започва, а не да чакат само кандидати с ваучери, та да сформират група.Това се сещам в момента.С много добри първи впечатления съм от хората с които се срещнах и от базата.Дано да се оправдаят очакванията ми и за бучението Praynig

# 1 083
Момичета, направихме група във ФБ за Английски от ниво B2 нагоре в София!

https://www.facebook.com/5english

Моля, ако има някой заинтересован, или познавате някой заинтересован - пращайте го в групата, за да можем да започнем по-скоро   bouquet
Здравейте и от мен  Simple Smile
Отново напомням за нашето търсене на ентусиасти за интензивен курс по английски език за нива В2, С1, С2, в рамките на 5-6 месеца, в град София.
Нека, който е заинтересван, да се свърже с нас, за да не се разпиляваме по различни школи, а да се съберем на едно място.
Знаете, че за това ниво е трудно сформирането на група, но ако се съберем 8 човека, ще можем да си изберем школа и да започнем възможно най-скоро.

Който иска да ни помогне, може да сподели линка на групата ни във фейсбук на стената си или другаде, където прецени за уместно. Така ще достигнем до повече хора и има по-голям шанс да успеем в начинаието си. За което, разбира се, ще съм ви признателна  bouquet
Пожелавам и на останалите, които като нас, търсят най-удачната форма на обучение, по-скоро да я намерят Hug

# 1 084

Ами аз смятам,че от школата трябва да определят кое ниво съм. Иначе съм учила до Б1,но преди много време.Всяка школа може да ме определи за различно ниво.А така като говорих с Мария Темелкова по тел.останах с впечатление,че едва ли не със сигурност ще ме определят за Б2,само и само да се сформира група и да започне. Другото,което ме притеснява е че не ми се връзват 300часа за 3те нива по мои сметки.Половината часове ще са при нея във вторник или сряда,може би от 18.15ч.до 21.00ч-това са 4 часа.А другата половина ще са при англичанина в петък,пак по същото време-стават 8 часа в седмицата. За месеца са около 32 часа, а 6 месеца по 32 са 192 часа.И по тази логика,ние тряба да минем 3 нива за около 200часа,които са си малко според мен.   И друго  да отбележа,че учебниците ще са преснимани,ако за някой е важно. Споделете вие,ако са ви дали по-различна инфорация от Есекспреп. Аз това знам.   newsm78

Здравей, Roe Deer,

Проверих информацията, която сподели и се оказа неточна.
Занятията ще са 2 пъти или 3 пъти седмично х 5 часа. Това подлежи на уточняване, в зависимост от възможностите и предпочитанията на курсистите.
Естествено, ако са 2 пъти седмично, това няма да е за сметка на часовете, а курсът ще продължи повече от 6 месеца.
Учебниците първоначално ще са преснимани, докато получат финансиране от Бюрото по труда, като впоследствие ще бъдат раздадени оригинални.
Курсът ще започне в момента, в който се събере необходимата минимална бройка. Още няколко човека са необходими към момента.
Курсът ще започне с преговор (това го казвам за тези, които се притесняват, че нивото им е високо).
За съжаление, друга школа, предлагаща интензивен курс за това ниво за София, не съм открила. Има още няколко школи, които предлагат това ниво, но с най-ранен финал - края на септември.

# 1 085

Ами аз смятам,че от школата трябва да определят кое ниво съм. Иначе съм учила до Б1,но преди много време.Всяка школа може да ме определи за различно ниво.А така като говорих с Мария Темелкова по тел.останах с впечатление,че едва ли не със сигурност ще ме определят за Б2,само и само да се сформира група и да започне. Другото,което ме притеснява е че не ми се връзват 300часа за 3те нива по мои сметки.Половината часове ще са при нея във вторник или сряда,може би от 18.15ч.до 21.00ч-това са 4 часа.А другата половина ще са при англичанина в петък,пак по същото време-стават 8 часа в седмицата. За месеца са около 32 часа, а 6 месеца по 32 са 192 часа.И по тази логика,ние тряба да минем 3 нива за около 200часа,които са си малко според мен.   И друго  да отбележа,че учебниците ще са преснимани,ако за някой е важно. Споделете вие,ако са ви дали по-различна инфорация от Есекспреп. Аз това знам.   newsm78

Здравей, Roe Deer,

Проверих информацията, която сподели и се оказа неточна.
Занятията ще са 2 пъти или 3 пъти седмично х 5 часа. Това подлежи на уточняване, в зависимост от възможностите и предпочитанията на курсистите.
Естествено, ако са 2 пъти седмично, това няма да е за сметка на часовете, а курсът ще продължи повече от 6 месеца.
Учебниците първоначално ще са преснимани, докато получат финансиране от Бюрото по труда, като впоследствие ще бъдат раздадени оригинални.
Курсът ще започне в момента, в който се събере необходимата минимална бройка. Още няколко човека са необходими към момента.
Курсът ще започне с преговор (това го казвам за тези, които се притесняват, че нивото им е високо).
За съжаление, друга школа, предлагаща интензивен курс за това ниво за София, не съм открила. Има още няколко школи, които предлагат това ниво, но с най-ранен финал - края на септември.

Здравей,Freyja.

Не знам дали ми е неточна информацията,но съм карала госпожата да ми повтаря по 2 пъти,за да записвам и смятам,че съм чула и записала правилно.   newsm78  Аз лично мисля да продължа с търсенето на ДО,защото не държа да мина 3те нива за толкова кратък срок,а и тази школа ми е далечко.Но ако не намеря друга, ще проверя пак тази.На теб и другите момичета успех и да съберете бързо група.   bouquet

# 1 086
Здравей,Freyja.

Не знам дали ми е неточна информацията,но съм карала госпожата да ми повтаря по 2 пъти,за да записвам и смятам,че съм чула и записала правилно.   newsm78  Аз лично мисля да продължа с търсенето на ДО,защото не държа да мина 3те нива за толкова кратък срок,а и тази школа ми е далечко.Но ако не намеря друга, ще проверя пак тази.На теб и другите момичета успех и да съберете бързо група.   bouquet

Не знам, това е последното инфо, което получих днес.
Според мене часовете още не са уточнени, защото зависи от нас кой кога може и ще се съобразят с това при определяне на графика.
На мене ми е важно да е интензивен курсът, защото имам друг, който започва през юли.

Благодаря ти, успех и на теб в търсенето! Hug

# 1 087
  • Пловдив
Здравейте! Интересувам се за дневна форма по английски език, ниво А2 за град Пловдив. В Европа непредлагат такава, имат само вечерна, която ще бъде сряда и петък от 18,30. Евро Алианс също непредлагат за ниво А2, при тях също вечерен курс и съботно-неделен. Ще бъда благодарна, ако някой се е интересувал и сподели!

# 1 088
  • Стара Загора
Колебая се кого да избера за дистанционно- английски език А2,В1 и В2- КАбината или "курсове123"- Матев строй. А срещали ли сте доставчик с по- високи нива, напр.В2, С1 и С2 дистанционно?

# 1 089
  • София
Здравейте, преди два дни си взех уведомлението и сега съм в процес на търсене на школа за английски.Ще ми се да е някъде около Подуене,Дондуков-там някъде,че да ми е удобно.Да зпнаете някоя школа в тези райони ,която да е по програмата Аз мога повече?
Чудя се и за дистанционно от някаква фирма ИЗОБЛОК,но не знам дали изобщо ще науча нещо по този начин.

# 1 090
Момичета, някой знае ли, ако примерно, уведомлението е валидно до 15.02., точно на тази дата ли трябва да се презавери или предния ден? newsm78
Опитах се многократно да се свържа с бюрото по труда, но както знаете, телефоните, които уж са дадени за информация, никой не ги вдига...

# 1 091
Freyja, някой по-напред беше писал, че може най-много с един ден да подраниш, т.е. на 14 или 15.03 трябва да го презавериш.
И тъй аз смятам утре да ходя да взема заветното уведомление за обучение по английски -А1. Търся дневна форма на обучение в район Надежда или центъра, гр.София. Гледам повечето са вечерна  или съб-нед. форма.Ведях, че у-ща Европа предлагат дневна, но те май не работят с програмата newsm78

# 1 092
Freyja, някой по-напред беше писал, че може най-много с един ден да подраниш, т.е. на 14 или 15.03 трябва да го презавериш.
И тъй аз смятам утре да ходя да взема заветното уведомление за обучение по английски -А1. Търся дневна форма на обучение в район Надежда или центъра, гр.София. Гледам повечето са вечерна  или съб-нед. форма.Ведях, че у-ща Европа предлагат дневна, но те май не работят с програмата newsm78

Много ти благодаря, valka27!   bouquet
И аз мернах някъде такава информация, но не запомних точно къде, затова попитах.

Вчера говорих с този доставчик:
Новото училище на Надежда ЕООД
Място на провеждане:   
София, ж.к.Надежда 1, бл.134, вх.А, ет.1, ап.1; 02/9365137, мобилен +359879173843, +359887442186
Информация за връзка:    ж.к.Надежда 1, бл.151, вх.Д, ет.5, ап.129, София, katia_nikolova_64@abv.bg, сл. 02/9365137, мобилен +359879173843, +359887442186, Катя Стоянова Николова
---
Казаха, че имат курсове за ниските нива. Формата на обучение обаче не знам дали е дневна.

В центъра има доста. Всички доставчици предлагат ниски нива.
Аво бел предлагат дневна форма, но за ниво А2, което не знам дали те устройва, ако си напълно начинаеща.

пп. Училища Европа също работят по програмата, даже май имат филиал и в Надежда, в който обаче мисля, че не провеждат обучения по програмата. Провери за по-сигурно.

# 1 093
Freyja, благодарско!
А сайт нямат ли?
Някой има ли инфо за този ДО http://academybg.com/vouchers.htm

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 12:08 от valka27

# 1 094
Freyja, благодарско!
А сайт нямат ли?

Поне аз не открих такъв.
Прослушай ги по телефона. Жената, с която говорих беше много любезна.

Общи условия

Активация на акаунт