Изучаване на Английски език към програмата "АЗ МОГА" - 2

• 149 764
  • 1 181
  •   1
Отговори
# 1 050
Ако има желаещи от гр. Варна за А1 в Европа -курсът ще е в събота и неделя и ще започне февруари. Колкото по-бързо се събере група, по-добре. Следващите ще са през април, поне така ми казаха. Е Британика още чакат развитие на сагата с дистанционното и ще започнат най-рано през март, но пак не звучаха убедено и не се ангажират със срокове. Ако някой иска да учи в Европа-групата трябва да е от 10-има и вече има записани няколко човека.  Peace

# 1 051
  • Gotham City
Здравейте! Получих одобрение от БТ за изучаване на английски език, от Пловдив съм и бих искала възможно най-скоро да се започна курс ниво А2 или B1. Ще се радвам, ако някой от Пловдив се включи с препоръка за езикови школи и информация за новосформиращи се групи.   bouquet

# 1 052
  • Пловдив
Здравейте! Получих одобрение от БТ за изучаване на английски език, от Пловдив съм и бих искала възможно най-скоро да се започна курс ниво А2 или B1. Ще се радвам, ако някой от Пловдив се включи с препоръка за езикови школи и информация за новосформиращи се групи.   bouquet
Честито! Аз се записах в Евро Алианс за английски. До сега сме минали само 12 часа и съм доволна на този етап. Групата е от 14 човека, два пъти в седмицата сме от 18 до 20,50 часа. Занятията се провеждат на ул. Самара, до Ленинград. Имат и съботно-неделни курсове, такива които се провеждат в Тракия и някъде до Тримонциум, но зависи от кое ниво ще започваш. Учебниците и учебните тетрадки си остават за нас, безплатни са и са чисто нови, като към тях има DVD и CD. Госпожата, която ни се падна е много готина. Обяснява, има страхотно произношение. В сайта им има списък кое ниво от коя дата започва. Ако те интересуват повече неща, можеш да отидеш на място и да питаш. Също така ни раздадоха и график с часовете. Аз започнах на 24 януари и ще приключа на 19 ноември, като целият август месец е почивен и няма занятия.
Надявам се, че съм била полезна с нещо. Simple Smile
Аз лично не знаех към коя школа да се насоча, двуомях се между тази и училища Европа, но се спрях на тази, защото имам две познати, които са карали там курса и бяха останали доволни, а също така сайта на Евро алианса е доста подробен, за разлика от останалите доставчици и разбираш доста от нещата.
Дано скоро се ориентираш към някоя школа! Simple Smile

# 1 053
  • Gotham City
Честито! Аз се записах в Евро Алианс за английски. До сега сме минали само 12 часа и съм доволна на този етап. Групата е от 14 човека, два пъти в седмицата сме от 18 до 20,50 часа. Занятията се провеждат на ул. Самара, до Ленинград. Имат и съботно-неделни курсове, такива които се провеждат в Тракия и някъде до Тримонциум, но зависи от кое ниво ще започваш. Учебниците и учебните тетрадки си остават за нас, безплатни са и са чисто нови, като към тях има DVD и CD. Госпожата, която ни се падна е много готина. Обяснява, има страхотно произношение. В сайта им има списък кое ниво от коя дата започва. Ако те интересуват повече неща, можеш да отидеш на място и да питаш. Също така ни раздадоха и график с часовете. Аз започнах на 24 януари и ще приключа на 19 ноември, като целият август месец е почивен и няма занятия.
Надявам се, че съм била полезна с нещо. Simple Smile
Аз лично не знаех към коя школа да се насоча, двуомях се между тази и училища Европа, но се спрях на тази, защото имам две познати, които са карали там курса и бяха останали доволни, а също така сайта на Евро алианса е доста подробен, за разлика от останалите доставчици и разбираш доста от нещата.
Дано скоро се ориентираш към някоя школа! Simple Smile
Благодаря! Все още не съм избрала школа, насочила съм се към една по препоръка, но ще погледна и сайта на "Евро алианс".

# 1 054
  • Варна
Добро утро,
Аз вчера говорих с Форос и мисля да си направя теста там че работят и в събота. От другите агенции на които пуснах май /7 на бр/ още никой не се е обадил или писал и след като си взема резултата от теста ще ги прослушам. м/у временно ако някой др за Варна има инфо да звънне-аз май съм ниво Pre-intermediate

# 1 055
Момичета, направихме група във ФБ за Английски от ниво B2 нагоре в София !

https://www.facebook.com/5english

Моля, ако има някой заинтересован, или познавате някой заинтересован - пращайте го в групата, за да можем да започнем по-скоро   bouquet

# 1 056
Ако има желаещи от гр. Варна за А1 в Европа -курсът ще е в събота и неделя и ще започне февруари. Колкото по-бързо се събере група, по-добре. Следващите ще са през април, поне така ми казаха. Е Британика още чакат развитие на сагата с дистанционното и ще започнат най-рано през март, но пак не звучаха убедено и не се ангажират със срокове. Ако някой иска да учи в Европа-групата трябва да е от 10-има и вече има записани няколко човека.  Peace

Може ли малко инфо за Училища Европа-колко време ще продължи курса и в кои дни и часове ще се провежда, какви учебни материали предоставят, място на провеждане? Аз днес си взех уведомлението и мислех да чакам дистанционното, но май се замислям и за присъствена форма, така че ще съм благодарна за всяка информация!

# 1 057
Момичета, направихме група във ФБ за Английски от ниво B2 нагоре в София !

https://www.facebook.com/5english

Моля, ако има някой заинтересован, или познавате някой заинтересован - пращайте го в групата, за да можем да започнем по-скоро   bouquet

А към кое ДО сте се ориентирали?

# 1 058

Може ли малко инфо за Училища Европа-колко време ще продължи курса и в кои дни и часове ще се провежда, какви учебни материали предоставят, място на провеждане? Аз днес си взех уведомлението и мислех да чакам дистанционното, но май се замислям и за присъствена форма, така че ще съм благодарна за всяка информация!
Занятията на Европа се провеждат на бул.'Христо Ботев" до печатницата. Ходих на място да разгледам и да питам-изглежда си много добре. Дамата, която ми отговори, е много мила и ми даде цялата информация, която ми бе нужна. Курсът, който ще започне февруари, е събота и неделя от 13 до 17 ч и ще продължи 8 месеца. Учи се доста интензивно, но както тя каза "научава се". Наясно съм, че ще е много тежко, но искам да започна максимално бързо, не ми се чака април (за тогава са планирани курсове по 3 пъти вечер в работни дни) Аз за себе си прецених, че просто ще науча повече така, отколкото в работни дни, изморена след работа. Макар че без почивка 8 месеца...бая зор ще е. Надявах се на някаква ваканцийка лятото през отпуската, но не би...За материали и други подобни не съм питала, но съдейки по базата, би трябвало всичко да е ок. Мисля, че 3-4  човека още трябва да се съберат, за да започне курсът. Аз питах в БТ за дистанционното и казаха, че не се знаят срокове. Колебаех се за Британика, но там е смесена форма на обучение и засега няма как да започне. А и Европа се оказа безкрайно удобно като местоположение, така че...Това е

# 1 059
Roe Deer, http://essexprep.bg/

Това е единственото място където успяхме да намерим английски за B2, C1 i C2 и да завърши курса в рамките на 6 месеца. На другите места са все по 1 година...

# 1 060
благодаря ти,makoka! Мен също ме устройва повече съботно-неделен курс.Карах професионално обучение през седмицата след работа и е много тежко.Утре ще звънна в Еврропа да ги питам за още подробности и вероятно ще се запиша при тях Peace

# 1 061
Училища "Европа" в София ми казаха, че искат 40 лв. предплата за учебници, които се връщат след завършване успешно на всички нива. Обясниха ми, че искали поне учебниците да си избият, ако даденият курсист се откаже преди да завърши всички нива успешно  Peace Питайте как стои въпросът с помагалата във вашия град. Само да напомня, че е задължение на доставчика да осигури оригинални учебници и помагала напълно безплатно. Оттам нататък вие си преценявайте  Wink

# 1 062
Roe Deer, http://essexprep.bg/

Това е единственото място където успяхме да намерим английски за B2, C1 i C2 и да завърши курса в рамките на 6 месеца. На другите места са все по 1 година...

Мерси. Направили ли сте входящ тест там,за да ви определят нивото?

# 1 063
Току що звънях в Училища Европа-Варна.Дамата ми мънкаше по телефона.Курс ще започне не по-рано от средата на април, два пъти седмично- в работен и почивен ден, не се знае кои ще са дните.Депозит 40 лв.Не беше много словоохотлива.

Сега се замислям за Фарос, имате ли впечатления за обучението там?

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 10:59 от Влад@

# 1 064
Може ли някой да ми помогне за Благоевград, къде мога да видя фирмите, които приемат валчери?

Общи условия

Активация на акаунт