Тренировки в домашни условия-12

• 41 266
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
Vesyy, аз използвам едно от шкафчетата на малкия. То е долу-горе толкова високо. Местя си го в спалнята като ще тренирам. Такова нещо като от самата тренировка не знам дали се продава тук.
Ето нещичко за борба с целулита от любимия ми http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2855361. Днес го пробвах и ми хареса. За резултат ще мога да кажа поне след месец.

# 271
  • Бургас
Кейтинка трябва да пробвам и аз с някоя мебел. Това за целулита ще го дръпна и него да видя. Само кога ще ги играя всичките незнам  Grinning

Някой да е пробвал RevAbs, на BeachBody е. Казват че е по-леко от Инсанити, програмата е за 90 дни.

# 272
ЗДРЯВЕЙТЕ,някой може ли да помогне с пилатес и йога?Имам проблем с гърба а нямам вече време за ходене на гимнастика.Благодаря.

# 273
  • София
Pinkito , аз имам спомен, че си я дръпнах от Замундата, пробвай там Peace
Вчера ходих на кънки на лед и не спортувах нищо друго, сега се чудя с какво да се отчета днес ooooh!
Да се похваля:от 3 дни спазвам диетата на Байкова и ходя на отслабващи масажи, подарък от Дядо Коледа и съм 2 см. на обиколки и 2 кг надолу. Брей, не вярвах, но тези масажи са супер ефективни, само за 3 пъти и тялото започва да ми изглежда по друг начин. Снощи и мъжът ми каза, че много съм отслабнала. Ура! Масажистката ми е обещала за 10 масажа 5-6 см. разлика, да видим, много съм обнадеждена, стискайте палци. Да спомена за протокола, че тези няколко дни не бях спортувала, като изключим вчерашните кънки.
Може ли малко повече инфо за масажите, къде, колко пари, моля  Hug

# 274
Да се отчета - за няколко дни се постегнах, дори за моя изненада! При това упражненията, които правя вече не са ми толкова трудни и трябва да мина на по-високо ниво.
Постоянство и това е!

# 275
Здравейте. Не намерих отделна тема за гимнастиката на Синди Крауфорд и не знам тук ли трябва да пиша/питам... От една седмица съм я започнала. Първата част, която е от 1992 година и изкарвам около 35-40 минути. После просто дъх не ми остава, но това е след сериозно обездвижване през последните години. Та чудя се, има ли и други които правят нейните упражнения, има ли ефект, какъв е, спазва ли се някакъв хранителен режим. Има ли нещо по-ефикасно? Изобщо някой нещо да сподели за Синди? Wink

# 276
Здравейте, от мен отново каланетика - час 6.
Тегля си антицелулитната програма, че напоследък усещам, че съм станала доста портокалова  Sick

# 277
Днес малко мързеливо го раздавам и изкарах само третата секция от Pump it up, а преди това K-Swiss Tubes workout-пак го води същата мацка  Simple Smile

# 278
wish аз бях на нея три, а може би повече месеци ,но всичко зависи какво целиш. Ако нямаш кила за сваляне 30 мин. аеробика и след това Синди Крауфорд или нещо подобно е добър вариант за извайване, но аз имам повече кила да свалям и съм се метнала на повече кардио, пък фитнеса ще е за по-нататъка  Peace

днес Aerobics Oz Style- Fat Burner Breakthrough и час на пътечката  Grinning

# 279
  • Sofia
ivka76 , ходя на  боди репинг  на стадион Васил Левски. Когато вземеш пакет 1 масаж е 29 лв,  скъпо е, но ако махна 5-6 см на обиколки както масажистката ми е обещала, ще го преживея.  Обещавам да пиша крайния резултат и чак тогава с чисто сърце ще мога да препоръчам, за сега съм мн. доволна от бързия резултат, който постигнах. Още веднъж подчертавам, че спазвам и диета. Да не очаква някой чудеса без някакво усилие от наша страна. Поздрави Peace

# 280
129 час каланетика Simple Smile

# 281
Здравейте и от мен Rolling EyesОт утре мисля и аз да започна сериозно с инсинити,дано не ми се объркат плановете.Според трениращите по тази програма сваляте ли кг или стягате?

# 282
Днес пробвах антицелулитната тренировка, добра е, направих я цялата - кардиото и силовата. Доволна съм, мисля да наблегна на нея известно време, мацката казва 4-5 пъти в седмицата кардиото и 2-3 пъти силовата, да видим как ще ги съчетая  Crazy, все пак двете заедно отнемат 1 час, а времето все не стига... А трябва да се добави и нещо за горна част на тялото и корема.
ell_ell, от Инсанити би трябвало да имаш цялостен ефект и в отслабване и стягане, но само ако спазваш правилен хранителен режим, иначе няма смисъл  Simple Smile
gardje, страхотен аватар  Hug

# 283
Днес This is Tae-bo, хубава тренировка е.
Да знаете дали ги има някъде качени тренировките от "Фитнес на Карибите", които ги дават по Фиеста, има много добри от тях, но ние минахме към Булсат, а там Фиеста няма  newsm78

# 284
viv-miv, мерсиии!  Heart Eyes
това с аватара беше любов от пръв поглед. много ми харесва! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт