Тренировки в домашни условия-12

• 41 264
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • Torino,IT
Марги, какъв хранителен режим спазваш?
Вив, имаш ли възможност да качиш антицелулитната в докса? Praynig
Ние се мъчим взаимно с Джилън от два дни, като редувам метаболитните с проблемните зони, казвам мъчим се защото аз съм се отпуснала и не мога да направя един кръг без да си почивам между упражненията, трябва да се стягам Naughty

# 286
  • GYM
След деадаптираща седмица - 41час каланетика Party

# 287
  • Бургас
Вчера се събудих с мускулна треска на д-то от This is Tae-bo. Но това не ми попречи да пробвам антицелулитната тренировка, харесва ми. Днес почивка.

# 288
  • Sofia
Lindita,спазвам страхотната диета (1 част) на Байкова, която много харесвам. Има я във форума. Правила съм я няколко пъти и винаги съм мн. доволна. Този път, комбинацията с масажите е особено ефективна. Днес съм още  1 см  минус, даже масажистката ми се скара, че много бързо отслабвам и така не трябва.
 Не съм тренирала в къщи, но за сметка на това успях да покарам ски няколко часа.  Peace Понеже бях намазана с  антицелулитен крем със загряващо действие, сауната ефект, беше чудесен Joy
gardje , и на мен много ми хареса аватара ти. Пожелавам на всички да постигнем подобни форми Peace

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 16:25 от Margi

# 289
  • Sofia
Ето и от мен кратка антицелулитна тренировка на някаква бг инструкторка, още не съм я изтествала, но я споделям с вас, нали сме на тема антицелулит:
http://fitnesinstruktor.com/anticelulitni-uprajnenia/#more-1255

На същата страница гледам, че има упражнения за секси дупе за 10 минути.

# 290
За вчера се отчитам с тренировки за корем. Първо почнах с Инсанити, но 16 минути ми се сториха малко и затова и пилатес включих. Днес се навеждам като Робокоп. По-късно ще тренирам за крака - Кати Фридрих или антицелулитната програма.

# 291
Beloved,  , мога ли да  те помоля, или някой друг, пак да качите в докса за изтегляне  "Pump it up ", защото аз докато я дръпна и срока изтече....а бях я свалила до 60%..... Cry
Много ви благодаря предварително...../става дума за първата част за Ултимейд../ Hug

# 292
Качвам,ама нещо засега много бавно става  Hug

# 293
Здравейте трениращи дами!

Отдаввна не съм писала в темата, но ви чета.
Желая ви чудесна 2011 г. на всички, да ви донесе всичко онова,което очаквате от нея и разбира се и  мечтаната фигура. Peace

Qyuelche видях въпроса ти добро съчетание на пилатес и йога е фетбърнинг йогата-преди 2-3 месеца тук от темата, но не помня дали от 1 страница или някъде из коментарите изтеглих такава тренировка на Denise Austine е, това съм го играла в зала и е много добро.

Jerry, ако е удобно би ли ме насочила тази тренировка This is Tae-bo откъде мога да я сваля.

Аз си играя упорито Тае-bo и когато ми идва по-ниско темпота си доукрасявам тренировките, ако мога така да се изразя. От изтеглените тренировки като че ли тези от по-стари години са по-динамични, но и по-новите ми допадат.

Последна редакция: ср, 12 яну 2011, 10:06 от !Diva!

# 294
Здравейте, дами     bouquet
Случайно попаднах на темичката ви, признавам си, че не съм изчела много, но и в момента не съм и в активна фаза, защото бременея  preggo  Laughing

Само исках да споделя аз как отслабнах преди лятото с 5-6 кг за около 2 месеца с много интензивни тренировки в домашни условия и без тежести. Тренирах всеки ден за около 30 мин макс с този сайт BodyRock.tv, спазвах си хранителен режим, но не съм се лишавала от нищо и определено резултатите не закъсняха.
Надявам се да съм ви била полезна и успех на всички в тренировките   bouquet

# 295
http://dox.bg/files/dw?a=1ee30834f5
Pinkito, ето го линка за Pump it up Simple Smile Активен е до 25.01

# 296
Еййй, Жива да си !   Hug  Много ти благодаря ! Ама мноооогггооо !   Веднага го пуснах да се сваля и утре като се развихря...Казвам утре ,че сега при мен е 23,00....и ако заподскачам към 2,00 посред нощ, ще ме приберат ония с престилките.. Joy   

# 297
Привет, момичета!
Още съм малко грипава, ама става вече!
Изрових една стара тренировка с гири и то доста яка и я правя от три дни, заедно с едно кардио от Турбо джама на Шалийн, добре е! Мисля да ги правя и двете и ще пиша!
От Инсанитито определено има ефект , но малко ми омръзна!
Лек и режимен ден!

# 298
Да се отчета за вчера, но и днес смятам да съм мнооого активна. Онзи ден го прескочих  Embarassed и направо ми се стори, че веднага ми се отрази и се отпуснах. Затова - без много почивки. Туй мързелът е страшна работа, само ме гъделичка да си измислям оправдания....

# 299
Дива, ето го:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3338790
Ако не можеш от руския торент да сваляш, понеделник, вторник ще го кача в докса.

Общи условия

Активация на акаунт