Тренировки в домашни условия-12

• 41 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
  • Torino,IT
Днес направих антицелулитната, честно казано ми се стори много трудна, може би аз не съм във форма, какви са ви отзивите на правилите я?

# 316
!Diva!-благодаря мила,пробвах но не се отварят.

# 317
Линдита, днес и аз бях на антицелулитната, но само кардиото, нямах време за силовата  Simple Smile
Ами, на мен ми е добре, всичко си изпълнявам, още 2-3 пъти и ще и свикнеш  Hug А може и да не ти е интересно и за това да ти се струва трудно. Когато правех Инсанити и ми беше дошло до гуша от еднообразието и аз със зор ги завършвах  Crazy

# 318
Днес беше първата ми тренировка 25 минутка от програмата Slim and Sleek Simple Smile  Доволна съм,бая се поизпотих,но е добро начало  Heart Eyes

# 319
Pinkito, ето линк към антицелулитната http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=2855361
Скача се, състои се от 2 части - кардио няколко интервала, като всеки се състои от няколко нива на интензивност, втората част е силова, тя е по-кратка, общо са 1 час. Не е нещо ново, набляга се на долната част на тялото.
biko, това са тренировките на Синди    http://rutracker.org/forum/tracker.php 
Трябва само да се регистрираш.

Наскачах се едно хубаво с новия Били преди малко  Crazy В сравнение с 2-та диска, които съм правила, това си е доста по-трудничко. Хареса ми.
Аз не съм много доволна от тренировките на Синди, дори на мен (слаба и висока) ми лепят мускули където не трябва  (бедра - ниската част при коляното).

Търся някаква добра йога за домашни условия, някой да препоръча? Може за напреднали, въпроса е да натоварва добре.

# 320
  • Sofia
Аз от Синди също преди години не бях доволна, защото ми се напомпаха краката. Правех я 5 пъти в седмицата и не се отрази добре на фигурата ми.

# 321
Margi , как върви борбата с килограмите и сантиметрите? Продължаваш ли да слабееш? Аз от днес започнах страхотната диета на Байкова,дано да има същия ефект и при мен Praynig и да сваля още няколко сантиметра от бедрата.

А тренировките на Клаудия за краката вече ми омръзнаха и се чудя с какво да ги сменя за около месец,после пак ще се върна на тях.Искам нещо подобно,защото не съм много по подскоците и кардио тренировките не са ми по вкуса. Ако можете да ми  помогнете в избора ще съм ви много благодарна

# 322
Jerry щом е по-тежко веднага го свалям и първо него ще изиграя  Grinning  Hug

А това, което казваш, че Веси е публикувала мисля че съм го свалила, то е от преди 10-тина години сигурно, но е много добро и редовно си го подскачам, защото е по-динамично, аеробните упражнения са повече и ми напомня тези в залата.Залата спрях да посещавам откакто намерих тези тук, поръчах си едни гирички за РД-то ми и край, ела да видиш у дома, 1 2-3 пъти в седмицата както дойде, че залата ми е много късно и не ми е удобно зимата изпотена в студа да се прибирам след 8 вечерта.

Gyulche съжелявам, че не можеш да ги отвориш, заслужават си. Ако искаш пробвай през Explorer да ги свалиш, при мен е така, VBoX, Youtube и т.н през FireFox не сработват.

# 323
  • Sofia
Живанк@, не съм се мерила днес, но панталоните ми вече започват да хлопат. На талията, където копчето започваше да ми стяга, в момента мога да си пъхна 3 пръста. Утре пак съм на масаж, ще се претегля, а и масажистката сигурно ще ми измери обиколките. Продължавай с диетата стриктно и резултатите няма да закъснеят, тази диета е вълшебна, ще видиш. Знам, че скоро ще се похвалиш с кг -. А ако комбинираш и с някой антицелулитен термо крем+ спорт, още по-добре. Успех и пиши как върви при теб отслабването.
За тренировка за долна част без подскачане, мога да препоръчам winsor pilates, макар и кратък (20 min)за мен е добър  , пробвай го. Можеш да го изтеглиш от тук:
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=72098&hit=1
АЗ след него понякога си правя още неща, напр. 10 minutes solution pilates,има ги в you tube.

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 22:34 от Margi

# 324
Добро утро  Simple Smile
Днес имах други намерения, но в крайна сметка пак правих антицелулитната, само кардиото.

# 325
Живанк@, не съм се мерила днес, но панталоните ми вече започват да хлопат. На талията, където копчето започваше да ми стяга, в момента мога да си пъхна 3 пръста. Утре пак съм на масаж, ще се претегля, а и масажистката сигурно ще ми измери обиколките. Продължавай с диетата стриктно и резултатите няма да закъснеят, тази диета е вълшебна, ще видиш. Знам, че скоро ще се похвалиш с кг -. А ако комбинираш и с някой антицелулитен термо крем+ спорт, още по-добре. Успех и пиши как върви при теб отслабването.
За тренировка за долна част без подскачане, мога да препоръчам winsor pilates, макар и кратък (20 min)за мен е добър  , пробвай го. Можеш да го изтеглиш от тук:
АЗ след него понякога си правя още неща, напр. 10 minutes solution pilates,има ги в you tube.

Благодаря ти,за съжаление нямам регистрация в Замунда,а  лимитът им е достигнат и не мога да се регистрирам Sick Ако имаш възможност би ли го качила в Докса? Ще съм ти много благодарна  bouquet

# 326
За тренировка за долна част без подскачане, мога да препоръчам winsor pilates, макар и кратък (20 min)за мен е добър  , пробвай го. Можеш да го изтеглиш от тук:

Изтеглих я, но нещо не мога да я стартирам  Confused На Windows Media не иска да тръгне... Ти на какво я гледаш?

# 327
привет,
ми да се разпиша с първи час каланетика снощи, имам мускулна треска на краката, каквато отдавна не съм имала  Peace

чакам някой с каланетика да се включи за сверка на часовника - колко от тези часове трябва да се направят за резултат, казва ли го някъде във филма? помня, че имаше момичета тук с голям брой часове  Hug

# 328
успях да го намеря в нета  http://video.google.com/videoplay?docid=-6430195801086190746#, или поне е нещо подобно - така че се разписвам за днес с него. И понеже вчера пропуснах, ще гледам да си направя и другите упражнения Simple Smile

# 329
Аз не съм писала в не знам вече колко теми... Миналата година по това време въртях обръч, обикновен пластмасов, НО пълен до дупка с боб, да тежи  Blush Обърнах нета и какви ли не магазини за спортни стоки и прочее, но железен или дървен не можах да открия Sad Само едни за 50-70 лв (които щях да дам), сглобяеми, от магазини Самоздрав, които обаче не знам доколко са добри...
Всяка вечер (понякога и сутрин)  си въртях по 30 мин. и ми се отразяваше изключително добре, и аз самата се чувствах прекрасно! Но каква ми е болката...Ест.пластмасовия обръч се отваря на няколко пъти и нито дебела шведска лента, нито мега не знам си какво екстра стронг лепило не помага да стои пак затворен...Та, искам да попитам дали някоя от вас тук няма идея какво да направя, как да го закрепя, какво да му сложа на този обръч та да си седи затворен докато въртя? Или да питате мъжете около вас може да са по-идейни Wink

Общи условия

Активация на акаунт