Тренировки в домашни условия-12

• 41 179
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Torino,IT
Мерси момичета, много сте мили Hug
Днес следобед вдигнах и температура, дано бързо да ми мине, че пак да тренирам Hug
Сега ще разгледам тренировката на Джаки че я свалих и не съм я преглеждала още  Peace
 Hug Heart Eyes Hug

# 616
Добро утро ! И тази сутрин въртях километража. Ставам по-добра  Grinning Днес 25 минути на кростренажора- 8,5 км.  Дръпнах две от файлчетата и ще си сваля още, ако диванетата не се кривят покрай мен и не ми се смеят на упражненията  Mr. Green Имитират ме и от смях не ми остава въздух  Joy Joy

# 617
аз все повече намалявам времето за тренировки, но поне не се отказвам...

Ray Няма да се отказваш, аз мислех, че с едно дете ще ми е супер трудно да намеря време за тренировки. Но ето те теб  с две дечица и се стараеш...  bouquet
Голямо вдъхновение си, да знаеш  Hug

Hug обаче това е щото не си ме видяла снощи как набивах пържени картофи и пица  Mr. Green

обаче от днес пак съм в редиците на правоверните... запис с 8 минутки кардио тае-бо...

Margi, вечно ще те благославям за този линк   bouquet

# 618
  • Torino,IT
Свалих си програмите които е дала покер фейс за отрицателно време, обикновено от докса ми се точат с часове.
Инкредибъл абс на Синди Уиумарш и две на Джаки, струват ми се на бърз преглед доста резултатни.

# 619
  • На остров
На мен не ми върви да свалям каквото и да е за втори пореден уикенд се опитвам и не става..явно трябва да се откажа, но ако може да ме посъветвате за никаква не много тежка програма / имам проблем с колената и р.вени..за сега се разхождаме с бързо темпо 2 пъти седмично 5.5км за 50 мин пресечен терен и се изразходват около 330 калории..имаме велоергометър и замислям да си взема от масажиращите обръчи...приемам съвети  Simple Smile

# 620
Хей, гайс! Някой чувал ли е за новите видеотренировки на Били Бланкс - PT 24/7- https://www.billyblankspt247.com/flare/next
Вече ги има пуснати на пазара, мисля, че могат да се свалят от някои сайтове като Rapidshare. Не мога да ги намеря като торенти.
Моля, ако някой ги има или има възможност да ги свали....да сподели  Peace

# 621
awesome, руснаците ще ги откраднат, няма начин  Wink  само да поизчакаме малко  Hug

Днес по недомашному, голямо катерене по Витоша  Laughing

# 622
Свалих си програмите които е дала покер фейс за отрицателно време, обикновено от докса ми се точат с часове.
Инкредибъл абс на Синди Уиумарш и две на Джаки, струват ми се на бърз преглед доста резултатни.
аз и за това не можах да ги кача в докса...4-5 ч и се беше запецнало на някакви 75 процента - луда полудях  Crazy
качих още две програми на Джаки

http://www.uloz.to/7719747/jackie-warner-power-circuit-training- … itness-dvdrip-avi

и
http://www.uloz.to/7720225/workout-one-on-one-with-jackie-warner-avi

Аз карам на Слим 6 и Джаки всеки ден и 3 големи разходки с кучо

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 15:10 от Poker Face

# 623
А, да, със сигурност. Няма ги за сега в rutracker...дано да ги пуснат скоро Grinning
Не беше ли студено на Витоша?!?

# 624
И аз там първо се насочих да ги търся, добре звучи, както го рекламират.
Иначе малка фантазия беше по платото !

# 625
следобед отупах от праха програмата на Мел Би 20 мин + 10 мин вело... Мел Би и Били Бланкс никога не ми омръзват...

сега тегля да видя тази Джаки, която толкова хвалите  Peace

хубава вечер от мен  Hug

# 626
Вчера сутринта Джаки, 40-минутната тренировка, следобед кардиото на Синди Уитмарш.
Ами, днес съм със сравнително сериозна мускулна треска, основно на корема и краката, туй Джаки не се шегува  Crazy

# 627
Привет, девойки!
Вчера играх на Джаки - 40 минутното, яко беше и 20 минути на Шалийн -днес - почивка!
На Джаки нещата съм ги сложила в докса и линкове съм дала!
Това най-новото на Били , ще се заема с него , на бача - сега съм почивка, но първия ден на бача почвам издирване, добре че споделихте!
Хубава неделя!

# 628
Някой знае ли откъде може да изтегля Йога, освен тази преди няколко странички- нея я свалих и е мнго приятна, ноискам да разнообразявам с някакъв друг комплекс.   Thinking
Благодаря предварително  Simple Smile

# 629
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
От руския сайт.

Общи условия

Активация на акаунт