Тренировки в домашни условия-12

• 41 162
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Torino,IT
Днес кардио интервалите на Дозис и първата част от новите упражнения на Джилиън за корем Six weeks 6 pack, малко дълга стана тренировката, но утре, събота и неделя няма да мога да тренирам.
Успех на всички с тренировките и приятен уикенд!  bouquet

# 676
Имаме още малко време до истинската пролет. Сега се случи да имаме слънчеви дни, но зимата не е отминала съвсем....имаме време Praynig
Иначе при мен - 7кг, за месец и половина, хранетилен режим и редовни тренировки. Остават ми още приблизително 6кг, които няма да бъдат голям проблем,но искам да ги сваля по- бавно. Добре, че така или иначе обичам по- широки дрехи, та вече си влизам в старите от преди раждането Grinning

До пролетта всички ще сме като модели Sunglasses

# 677
Отчитам се с първо ниво от 30-дневната на Джилиън, не бях го правила доста време, лесничко ми се видя  Crazy Не посмях нещо по-натоварващо, че от Нел още са ми схванати прасците. Днес си правих и самомасаж с мед против целулит, пише един месец през ден да се прави.
И аз не си искам паласките, но те хич не ме питат, дано най-после решат, че трябва да изчезват  Whistling
Присъединявам се към позитивизма на awesome79, всички ще сме маки до пролетта  Praynig

# 678

в руския сайт го има кикбокса - всичко от там свалям - само че е в комплет цяла програма от 5 двд -
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3230231

ПокерФейс, свалих си го, много, много благодаря  newsm20

До пролетта всички ще сме като модели Sunglasses

това ще взема да си го повтарям като мантра Peace

това винаги е била една от темите с най-много настроение и положително отношение от всички  Hug

# 679
  • Sofia
Иначе при мен - 7кг, за месец и половина, хранетилен режим и редовни тренировки.

Браво, страхотен резултат! Какъв хранителен режим спазваш?
АЗ днес се отчитам с 10 days results на Сидни Уитмарш. Лошото е, че се върнах изморена и ядосана от работа и се утеших с малко шоколад след като се наядох:cry:

Тъй като сме се събрали доста сериозно трениращи  и аз мисля че ще сме мацки до пролетта.  Peace

На мен , също като на ray ми е много приятно, че ви имам за компания в борбата с килограмите Hug

# 680
И аз да отбележа, че много се радвам че ви открих. Друго си е човек да си споделя с хора, които имат същите интереси. Аз вчера въпреки, че имам много силни болки в крака и кръста играх Нелл, е то малко на куц крак стана и след това така ме заболя.Днес и утре принудителна почивка, че ми омръзна като стара баба да се поклащам. В събота трябва да съм готова за крос.
В понеделник почвам разтоварващ режим, който правим семейно от няколко години с едни прахчета Редукция. И на пролет ще сме кокиченца  Laughing Laughing Laughing
Приятна вечер на всички, много мило, че споделяте и качвате тренировки, аз съм малко изоставаща по отношение на технологиите, колкото да изтегля нещо обаче се оправям  Grinning

# 681
Margi Веднага отговарям Simple Smile....започнах с диетата на Дюкан, но във форума им получих "интересно" посрещане- нищо лично, така го почувствах не само аз. Една жена дори ми разясни, че НИКОГА нямало да мога да се върна във формата, в която съм била преди раждането /то не можело да си родил, кърмил и да си както преди/. Това силно мотивиращо прозрение ме изуми.... newsm78
Ядосах се.
После прецених, че не си струва да се ядосвам. Мислех паралелно с  този диета да влизам и в кондиция, но се отказах. Стори ми се прекалено "едностранчива", въпреки че има доста логика в схемата, която следва Peace
След това си минах на добрия нисковъглехидратен режим. Не се тъпча вечер, хапвам си едно мляко нискомаслено. Винаги закусвам. Обядвам със салатки, постни месца, печена рибка, без мазно, пържено и газирано.
Е, от време на време си хапвам и шоколад, но 2-3 блокчета или от нискомаслен сладолед.
И така....

# 682
  • София, откъм тъмната страна
awesome79 и аз много ги обичам тези дето така ми говорят, особено след операцията (миналия януари се наложи операция на матката) всички ми казват - забрави, вече ще си останеш завинаги така (вярно, че качих повече от 20 кила Embarassed Embarassed Embarassed от нормалната ми форма, ама то си беше яко застояване по принуда) не може вече да ги свалиш тия килограми, примири се.... ама няма да се примиря и ще докажа на всички тия че грешат. С нетърпение чаках да мине една година, за да мога да си затренирам както трябва. Е мацка до пролетта няма да стана, ама на море ще отида с по-леко сърце  Grinning
Едно много ме мъчи, че не мога без шоколад, ама  и аз си хапвам от време на време - взех  си черен и по 2-3 редчета на хапване отиват.

# 683
Олее момичета добре ,че ви чета,че да не се скатавам от тренировки  bouquet
Определено ми давате хъс и настроение за тренировки Peace
Днес да се разпиша пак с Джаки за 2ри път.Но мускулната от предния път не можах да разкарам нещо,и все още ме тормози(само на краката-а уж издържат на натоварване Laughing  )
Да ви питам как тренирате?Аз за сега тренирам през ден,с 2 почивни последователно в седмицата веднъж.Мисля в дните на почивка да вкарвам нещо лекичко,като обръч или няколко клякания.

# 684
ell_ell Мускулната май и трябват поне 3-4 дни да мине, а относно тренировките се ориентирай по себе си, ако се чувстваш много уморена или мускулите много те болят- почивай, лично аз тренирам 1 ден по около час(анитцелулитната), ,2 ден почивка, 3 ден около 20 мин (коремните на Синди У.), следващия ден около час йога, после почивка и така редувам. Важното е да се вслушваш в тялото си то най-добре знае   Wink.

# 685
Lord of the Dark Дааа, и през това минах, когато ми махнаха бъбрека преди три години, но тогава качих само 8кг. и аз чаках година да се възстановя, нямах търпение да тренирам отново. Сега е малко по- различно точно 26кг бях качила преди да родя, 10кг свалих веднага, но другите...
Добре, че си тренирам редовно през годините /още от 2003-2004г/, според мен има значение за влизането във форма  Grinning
Както и да е, важно е да сме позитивно настроени, да сме упорити, няма начин да не дойдат и добрите резултати след тежко положен труд...и да не съм чула, че някой се е отказал ...

# 686
 Никакво отказване момичета!  jump jump     261uu (аз)    jump jump

Аз мисля даже да си направя снимков материал преди/след  Grinning да им доказвам после на невярващите.
Ааа и днес си купих антицелулитен крем, не че много им вярвам, ама нали във войната (с килограмите) всички средства са позволени.

# 687
  • София
Момичета, чета че се възстановявате от операции. И аз да се отчета, преди 4 месеца ми оперираха  гръбнака. Сега влизам във форма, че доста качих от това залежаване. Гледам да правя и упражнения за гръбнака, за да заякне. Все още някои неща не мога да ги правя, леко съм ограничена в сгъването на гръбнака, но и това ще отшуми Simple Smile
Днес се поизпотих доволно с Джаки Simple Smile

# 688
Lord of the Dark  подсети ме навреме.Все ще ви пиша и все ми излиза от главата,докато стигна до вас Peace
Относно антицелулитните кремове:позната масажистка ми каза,да си взема крем без значение марката,да го втривам преди тренировка където искам,и може да сложа найлон.Целта е да се поизпоти и крема да навлезе по дълбоко в кожата,както антицелулитния масаж.Дано ме разбрахте.Аз лично още не съм го пробвала,поради факта,че моя е малко и с по сериозни тренировки изчезва.Но със сигурност и този метод ще приложа,малко по далеч във времето Peace

# 689
Здравейте, момичета. Не съм писала преди тук, но искам да споделя резултат за тези, които може би правят Пилатес. Аз съм спортист, занимавам се с фигурно пързаляне (макар вече да не съм за състезания, професионални), водя класове, с две думи не съм заседнала вкъщи. Но след раждането макар и със свалени килограми, паласките си останаха, както и леко охлабване на стомаха (секцио съм).

От два месеца се заех вкъщи да правя Мари Уинзор Пилатес, Правя първо 20-минутната серия (действа ми като разгрявка), после серията за отслабване, която е също 20 минути. Накрая правя една серия, която в You Tube се казва Bonnie's Total Body Challenge - 10 минути. В събота и неделя правя и серията за крака и бедра пак на Мари Уинзор.

Искам да ви кажа, че още първия месец половината ми паласки ги нямаше. В момента няма и следа от тях, а корема ми е почти на плочки.  Heart Eyes Важно е сами да увеличаваме натоварването с напредването - вдигам по-високо главата, удължавам с по няколко двизения всяко упражнение, опитвам се да контролирам по-добре съответния мускул, тъй като сериите са направени за всякакви хора (освен онази за отслабването, която е за напреднали) и на някой може да не му е съвсем достатъчно след време. Обаче си иска постоянство. Аз си позволявам да пропускам петък, тъй като в събота и неделя правя по-дълги тренитовки, но иначе съм си наложила и правя всеки ден.

По принцип не пазя диета, но и покрай спорта никога не съм яла съвсем всичко. Не ям сандвичи, готови храни, полуфабрикати, газирано не пия. Нормално ям салата и супа на обяд, следобяд плод, вечерям месо със салата или нещо готвено от мен. Не пържа. Пия вода поне по 2 литра на ден.  Peace

П.П. Аз работя с разни актьори и подобни и Мари Уинзор е някаква икона направо. Поне половината от жените са с този Пилатес (е, разбира се, за тях прави индивидуални програми). Първия месец трупнах и мускулна маса, тъй че е добра идея да е съпроводено с хранителен режим, ако не искате обем.

Общи условия

Активация на акаунт