Звездни компромати -86

• 56 689
  • 789
  •   1
Отговори
# 645

Елвис? Елвис Пресли ли? Ау! От къде взе тая фотка? Обожавам Елвис

# 646
Аз имах автобиографична книга за Елвис и имаше тази снимка там, наистина е той Simple Smile

# 647
  • София /Сухата река/
Mоже ли някой да ми даде линк с интервюта на Алисия в ''Максимум''.Много ще съм благодарна.

# 648
# 649
Mоже ли някой да ми даде линк с интервюта на Алисия в ''Максимум''.Много ще съм благодарна.
И аз  Heart Eyes

# 650

Елвис? Елвис Пресли ли? Ау! От къде взе тая фотка? Обожавам Елвис

Вече не помня, нещо ми дава грешка като цъкна на адреса  Laughing
Но тук намерих много снимки на Елвис и семейтвото му скролни на … 86;лу  Wink. Може и да ги знаеш, де, щом си фен  Grinning

# 651
# 652
Натали Портман е била много красиво дете, даже сега не е толкова хубава. Докато повечето красавици сега, като деца не са били чак толкова хубави(да не кажа изобщо  Embarassed).

# 653
Натали Портман беше уникална в "Леон".

# 654
  • Варна
Натали Портман е била много красиво дете, даже сега не е толкова хубава. Докато повечето красавици сега, като деца не са били чак толкова хубави(да не кажа изобщо  Embarassed).
Точно същото си помислих, докато гледах снимките. Simple Smile Прекрасно дете е била.

# 655
# 656
# 657
  • Пловдив
Чак пък страхотно секси  newsm78 Ама явно всеки си има вкус. Може моят да не е точен Simple Smile

# 658
# 659
http://woman.---/n/paris-e-bremenna.5742.html
Парис Хилтън бременна  Thinking дали?
Като спам ли го отчита? Ето статията
Парис е бременна?

04 декември 2010 | 10:05 |

Последната холивудска клюка гласи, че богаташката щерка Парис Хилтън е бременна.

Този слух се разпространява усилено в американските медии.

Парис била уловена от папараци, докато пазарувала в магазин, а формите й били видимо наедрели.

Засега Парис отказвала да коментира тези слухове и все още не е дала официално потвърждение за своята бременност.

Любопитен факт е, че близки до Парис Хилтън твърдят, че в последно време тя спряла алкохола и нощния живот и вече не се облича с разголени тоалети.

Нещо, твърде необичайно за богаташката наследница.

Общи условия

Активация на акаунт