Отговори
# 45
Аз и ти какви са тези точки, току що ми донесоха бебефона на Авент супер е  Peace
За всеки десет лева - по една точка за награди. В твоя случай ще са доста. Проследи линка от предишния ми пост, да не се повтарям. И аз го разчетох преди малко, смятам да регистрирам помпата, стерилизатора, шишетата и комплекта за кърмене. Да видим какво ще излезе. Ох, трябва и правилата да се прочетат подробно...
Регнах се аз но ми даде 25 точки незнам защо явно нещо съм объркала.
Бенджолина мерси за полезната информация   bouquet

# 46
  • Бургас
И аз да се запиша!
И мен нещо ме е обзела някаква мания,досега гладих,което по принцип не ми е любимо занимание,снощи седях до 2 часа,мих чинии,ако можеше щях и прахосмукачка да пусна!През деня ме мързи да гледам,а вечер се разшетвам,луда работа #Crazy
 Да се похваля най-накрая направих първите покупки за бебчо и съм супер щастлива,че поставих началото newsm44 newsm44 newsm44.Таткото нещо се дърпаше,ама като ми видя жалната физиономия.....  Weary
Купих комплект-шапчица с терлички и ръкавички,и 4 бодита!Тази седмица мисля вече да стегна и багажа за болницата.

# 47
  • София
Нощни   bouquet

# 48
  • В две тъмни очички
Бенджолина Много ми е интересно как ще се изчисли моя термин тогава. По думите ти "Всяка жена .... обвлация 14 ден, на цикъл 28 дни и т.н" до тук добре,а в моя случай???? ПРМ  5 март......... което значи че вече съм в 38 г.с.. Аз не исках да обяснявам как най-точно се изчислява термина,а исках да обясня разликата м/у лунарен и календарен месец  Peace И в прочее не слагат 2 пъти по 1 седмица, в който месец си искат,а 4 пъти по 1 седмица - т.е. 4 седмици повече. Каквато е и разликата - календарен 9 месеца, лунарен 10 месеца

Имам едно въпросче момичета - четох,че първите дни бебчето не се къпе с шампоанчета и прочее,а само с водичка...та това до кога ??? От кой ден или седмица започват да се използват "козметиките" ????

# 49
Бенджолина Много ми е интересно как ще се изчисли моя термин тогава. По думите ти "Всяка жена .... обвлация 14 ден, на цикъл 28 дни и т.н" до тук добре,а в моя случай???? ПРМ  5 март......... което значи че вече съм в 38 г.с.. Аз не исках да обяснявам как най-точно се изчислява термина,а исках да обясня разликата м/у лунарен и календарен месец  Peace И в прочее не слагат 2 пъти по 1 седмица, в който месец си искат,а 4 пъти по 1 седмица - т.е. 4 седмици повече. Каквато е и разликата - календарен 9 месеца, лунарен 10 месеца

Къде са тези мои думи? Бубето, думите ми във всички постове  са точно обратното, че НЕ всяка жена има О на 14-ти ден, а сайтове и календари слагат тези рамки. И  че НЕ всяка жена влиза в тези календарчета. Мисля, че не си прочела внимателно какво исках да кажа. Защото лично моя случай е същия, както разбирам  и на Бебешондел.
По ПМЦ трябва да съм не в 32-ра, а в 34-та седмица.
Твоя термин не мога да го сметна, защото не знам кога е била овулацията ти.
Спирам с темата, надявам се не мислите, че говоря празни приказки, без да съм чела, без да съм се информирала, пък било то и от опит на собствен гръб.

Терминът все пак е една пожелателна предполагаема дата, освен ако нямаме "идеални условия".

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 01:29 от Бенджолина

# 50
Добро утро мили мамита! Hug

Леле колко сте изписали...от петък ме няма и старата тема свършена, че и 4 странички от новата сте успяли - ще има да си почета днес!!!
Браво за новата темичка, чудесни заглавия измисляте!!! newsm51 Само хубави неща да си пишем  в нея!!!

Честито на всички за новите покупки, успях да попрочета за многото покупки от Хипо! Simple Smile

Аз също знам точната дата на зачеването и броих 266 дни от тогава,  излиза ми дата за раждане 28.12.2010...моят цикъл е през 23 дни и естествено овулацията ми е 2-4 дни след последния ден от цикъла! Но кога ще е - само бебоците си знаят! Да си стоят още и да излязат живи и здравички, когато са напълно готови!
Не мога да качвам закуски, но знам че някоя от вас ще го направи!!!  bouquet

Отивам да чета!

# 51
Лелеее колко сте бързи - 4 страници Hug
Запис и от мен, Нощни   bouquet
А и мен ме няма на първа страница - 14.01., чакаме момиченце.

# 52
Добро утро мамчета,

събудила съм се в 5.00 часа, вече не мога място да си намирам, кръста ме болеше жестоко, а и бутовете  Wink яко ми се бяха схванали. Не знам вие как сте, но ставането ми е цял кошмар.
Иначе тоя уикенд беше много ползотворен, накупихме вече всичко за бебка, останаха само дреболиите като памперси и ей такива щуротии. Дори татито купи една сладка играчка овцичка да е в тон с чаршафите  Joy

Май това е от мен за сега  Hug

# 53
Добро утро!   Nature Sun With Face

Аз пък взех, че се наспах тази нощ! Благодарение на възглавницата за кърмене- честно да ви кажа не вярвах, че може да има такъв ефект, но е факт! Омотах си я на кръста, изгледах си ЦЯЛ филм седнала( до вчера беше невъзможно  Tired ) и даже си легнах с нея. Цяла нощ не мее болял кръста, почти не се въртях, а при завъртане болката беше поносима...и на сутринта скокнах като млада булка  Mr. Green Да бях знаела преди 2 месеца още щях да си я взема тая пуста втзглавница...АМ по-добре късно, отколкото никога Simple Smile
Проблем остават мускулите на прасците...Но там вече наистина нямам идея как да се преборя  Thinking

Слънчев и усмихнат ден на всички  Hug

# 54
Добро утро
Снощи не можах да спя добре.Голямо въртене и 4-ри пъти пишкане smile3507 и сега съм недоспала.[img]
Inka- честити покупки.
Днес съм на ЖК да видим колко съм качила а сигурно е доста #Crazy
После като се върна ще докладвам.
Antoaneta Simple Smile скоро не е писала дано всичко да е наред.
Момичета искам да ви питам.Вие нервни ли сте? Аз нещо много се изнервям на последък и си го изкарвам на горкия татко ooooh! Добре,че ми е кротък.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 09:25 от senedra73

# 55
  • Варна
Това с термините хич не ми е ясно, според единия ми доктор ми е 10.01., а според другия 12.01. А сега де? Приемам залози Simple Smile ПМЦ ми е 05.04. Овулацията не знам.

# 56
Добро утро и от мен. И аз не се научих да ги слагам тези закуски. Аз тази вечер съм спала като бебе. Станах в 9,20. Не съм мръднала. Дано по често да се случва. Бебка риташе в началото, но после явно реши че и тя ще спи иииииииииии.......

# 57
  • София
Добро утро,
днес имам рожден ден и минавам да ви почерпа  newsm38 За съжаление не знам как се качват снимки  Sad

След обед съм на преглед и по-късно ще дам отчет

Слънчев ден на всички

# 58
Аз и ти какви са тези точки, току що ми донесоха бебефона на Авент супер е  Peace
За всеки десет лева - по една точка за награди. В твоя случай ще са доста. Проследи линка от предишния ми пост, да не се повтарям. И аз го разчетох преди малко, смятам да регистрирам помпата, стерилизатора, шишетата и комплекта за кърмене. Да видим какво ще излезе. Ох, трябва и правилата да се прочетат подробно...
Регнах се аз но ми даде 25 точки незнам защо явно нещо съм объркала.

Защо, какво си регистрирала? Само бебефона ли? Каква му е цената?

bimbim, Честит рожден ден! Бъди щастлива и обичана!
Здраво и усмихнато бебче на финала!

# 59
bimbim Честит рожден ден  Hug
Ето малко тортичка  и коктейлче от мен за теб  Wink и всички коремчета

Общи условия

Активация на акаунт