Отговори
# 60
  • София, Лагера
Здрасти мацки!

bimbim, честит празник!   bouquet Само хубави неща да ти се случват и от късмет да не се отървеш!

Ейй, и аз след няколко дни влизам в 9 месец! Чудя се дали да продължавам за си пия магнезия  Mr. Green В сряда съм на доктор (при моя си човек, дето ме следи от 100 години) да ме гледа какво ми е разкритието, в четвъртък - при този, при когото ще раждам - да коментираме как искам да родя. Ей, как си мина времето!  Heart Eyes

С килограмите: 62 съм, общо 6 съм качила. Бяха повече, но след едно чревно неразположение миналата седмица си ги заковах на 6 отново.

Уф, а след тази гадна буря нощес сутринта осъмнахме със счупено предно стъкло на едната кола... та се разправях с това досега.

Снощи не можах да спя добре.Голямо въртене и 4-ри пъти пишкане smile3507 и сега съм недоспала.[img]
4 пъти?  Flutter Аз ако стана само толкова го броя за мечешки сън  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 10:10 от Ноеми

# 61
  • В две тъмни очички
bimbim Честит рожден ден миличка! Пожелавам ти здраве, щастие и късмет и разбира се едно прекразно , здраво и пухкаво бебче през януари

На мен някой ще ми отговори ли на въпросчето, което ви зададох вчера, за къпането на бебчо

# 62
  • София, Лагера
На мен някой ще ми отговори ли на въпросчето, което ви зададох вчера, за къпането на бебчо
Ами не знам дали има правило, предполагам затова не ти отговарят. Аз ще започна да ползвам шампоан когато беб е на около 2 седмици. Искам да е паднало пъпчето и да го къпем вече във ваничка, не под чешмата, че не е удобно.
Ама и по-рано да започнеш, и по-късно, не вярвам да сбъркаш  Wink

# 63
  • Велико Търново
 Добро утро,

за килограмите съм  Twisted Evil

Нощни, сподели моля те, как така само 4-5 кг. Помня, че ти се придържаше към някой от режимите за отслабване, но в облекчен вариант. Че вече взех да чета по-често диетичните теми, отколкото готварските.

Мацки, терминът се определя само и единствено по датата на ПРМ. И не означава абсолютно нищо, освен дата-ориентир, от която следват различни процедури при проследяването на бременността, не е дата за раждане. Това кой кога овулирал, кога забременял или колко са го измерлии на ехографа няма никакво значение при определяне на термина.

bubeto_d, в началото само с вода. Ще се ориентираш по кожичката на бебчето. До към месец, месец и половина след това тя ще изглежда все едно се лющи, особено на гънките на ръчичките и крачетата. Много често това се бърка с проява на някакъв дерматит. От моята педка знам, че тогава не трябва да се използва никакъв измиващ препарат, и хубаво да се омазнява и хидратира след баня.
Чак като спре да се лющи, тогава може да ползваш друго освен вода.

# 64
Бубе, много е относително това от кой ден или седмица ще започне майката да си къпе бебето  с козметика Simple Smile
Аз специално мисля да изчакам може би около месец преди да започна с шампоанчето. Може и да е по-малко, ще преценям в движение  Thinking
Някои от първия ден, всеки ден...
Може би все пак идеалният вариант е да се изчака една седмица(ама чисто наизуст ти го казвам) и през това време само с водичка. И после вече шампоан, душ-гелове и всякакви помади Simple Smile

Дъщеря ми не се е лющила грам като бебе ( че и по нататък )  newsm78 Може да не е при всички .

БимБим, да си здрава и много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 65
# 66
Запис
Честит рожден ден bimbim   bouquet

# 67
Божеееееееее вие не се спирате,запис от мен и се връщам да ви изчета от миналата тема още Shocked

# 68
  • ул. "Мечтание"
Привет!  Hug  bouquet

И , Нощни, ще влезеш в класацията за най-малко напълняла бременна на 1-во място. Супер!Още ли правиш йога?

...и с най-много начални килограми!  Whistling Но аз и друг път съм казвала, че в моята рода е генетично - жените не напълняват много при бременност (около 9-10 кг), въпреки, че иначе сме предразположени към напълняване.
Иначе да, правя йога. Някъде два пъти седмично, но не си давам много зор.

teodolinka, честити ви първи покупки!  Hug

Имам едно въпросче момичета - четох,че първите дни бебчето не се къпе с шампоанчета и прочее,а само с водичка...та това до кога ??? От кой ден или седмица започват да се използват "козметиките" ????

Най-добре е максимално да избегнеш използването на козметика. Веднъж седмично да го миеш със сапун и шампоан е предостатъчно обикновено. Вече когато започне да лази и пипа, да се цапа повече, може и по-често.  Peace Иначе най-добре да изчакаш пъпчето да падне и зарастне добре и тогава най-рано.  Peace

На мен по дата на зачеване (която в случая съвпада с овулацията ми) ми се пада термин 17 януари. Док ме смята, по друга схема и официално съм на 19ти, но аз си гледам 17ти (и без това е "гореща дата", която сме си нарочили за раждане  Sunglasses мъж ми е именник, свекър ми рожденник, ще е готино да имаме и втори рожденник).

mucka84, извинявай, сега ще те добавя. Последните дни имах проблеми с форума и публикуването ми беше пълна мъка. Кое се публикува, кое не... лудница! Днес за сега е наред, пък да видим.
Ааа, сега погледнах, добавила съм те, но при мамите, чиито термин е неизвестен (не беше писала, на коя дата си или аз съм пропуснала), сега ще те преместя.  Peace

Мила, радвам се, че възглавницата за кърмене ти се отразява така благотворно.  Hug

Днес щях да ходя на изследвания, но се отказах. Сутринта мъжа ми много му се спеше и реших по-добре да го оставя да си поспи. Толкова работа свърши вчера, да го наградя с още час-два сън!  Mr. Green Изследванията остават за утре.

Бимбим, честит рожден ден, мила!  newsm67 Да получиш най-прекрасния подарък през януари!  Hug

Айде, ставам, че малкия не ми дава да стоя на компа!  Joy

# 69
Добро утро коремчета  Hug
Ето закуска:
и
Това с термините хич не ми е ясно, според единия ми доктор ми е 10.01., а според другия 12.01. А сега де? Приемам залози Simple Smile ПМЦ ми е 05.04. Овулацията не знам.
Все едно аз съм го писала. Снощи по ПМЦ + 280 дни ми излезе термин 9.01

Бимбим Честит Рожден Ден! Желая ти много щастие, успехи, много любов и скоро едно сладко здраво бебе.
 bouquet

Аз и ти тва ми е другия проблем бебефона е 239 но с отстъпката в Хипо излезе 180. На касовата пише 239 със всичките неща и накрая махат обща сума. Та с коя цена да го пиша по касова ли или намалената?  newsm78

# 70
Добро утро и то мен. Днес съм поспалана. Станах преди малко и още ми се спи. Явно и тая седмица ще ми тръгне мързеливо...

bimbim Честит рожден ден!  newsm59  Здраве, щастие, късмет и едно сладко бебче да те радва от януари   bouquet

Спокойна и успешна седмица на всички мами Simple Smile

# 71
  • Варна
bimbim Честит Рожден Ден!Бъди жива,здрава и мноого обичана!Относно къпането,Преслав го миех с гелчето на А-дерма от самото начало.В болницата като влязох за изписването използваха шампоан на Тео Rolling Eyes

# 72
Само запис,после ще чета,че излизаме. Grinning

# 73
  • в Надежда-та
Добър ден и успешна седмица на всички които ще ходят на ЖК Hug
Аз се събудих в страхотно настроение тази сутрин, а и седмицата ми се очертава мн интересна.... утре чакаме таткото да се прибере, 2 дена имаме да довършим ремонта и петък заминаваме на гости при мама (с която не сме се виждали от лятото) да отпразнуваме РД и ИД на кандидат баткото Party
Момичета искам да ви питам.Вие нервни ли сте? Аз нещо много се изнервям на последък и си го изкарвам на горкия татко ooooh!
питай мойте мъже как ме изтрайват..... ooooh! на моменти аз се усещам, че съм ужасна и не се понасям. Всичко ме дразни, всичко ме изнервя...искам всичко да стане на секундата Crazy.....само ги навиквам Tired
bimbim ЧРД жива и здрава мн обичана и уважавана  newsm67

# 74
Добро утро!   Nature Sun With Face

Аз пък взех, че се наспах тази нощ! Благодарение на възглавницата за кърмене- честно да ви кажа не вярвах, че може да има такъв ефект, но е факт! Омотах си я на кръста, изгледах си ЦЯЛ филм седнала( до вчера беше невъзможно  Tired ) и даже си легнах с нея. Цяла нощ не мее болял кръста, почти не се въртях, а при завъртане болката беше поносима...и на сутринта скокнах като млада булка  Mr. Green Да бях знаела преди 2 месеца още щях да си я взема тая пуста втзглавница...АМ по-добре късно, отколкото никога Simple Smile
Проблем остават мускулите на прасците...Но там вече наистина нямам идея как да се преборя  Thinking

Слънчев и усмихнат ден на всички  Hug

Радвам се, че ти е помогнала възглавницаа, за мускулите за съжаление май единствения лек е магнезия, и на мен ми се схващат, но упорито не пия магнезий  Sunglasses

Бубе, аз мисля да ми я само с вода поне 1 месец  Flutter

Тони, супер оферта си хванала за чувалчето, като дойде да пуснеш снимки. Аз си поръчах едно от ладерут за 20 лв, колкото да не е без хич, ако се окаже тънко ще мисля вариант.

Честит рожден ден на бим бим  Hug

Общи условия

Активация на акаунт