Живот и ежедневие в арабските страни/продьлжение/

• 62 763
  • 424
  •   1
Отговори
# 240
За съжаление не можем да сменим времето,ако искаме да дойдем там. Отпуската на мъжа ми е края на май началото на юни и после пак на работа ...да вади пари за бонбони на детето. Mr. Green
Mln,точно сайта на марботурс гледахме и всичко ни се струва страшно интересно и затова питам има ли нещо по-хубаво от друго, че за няколко дни надали ще можем да видим всичко, но....А колко градуса е в този период в Дубай? newsm78

# 241
Nana-tz  пона4ало всеки един хотел организира обиколки на дубаи има даже един автобус които обикаля дубаи след това обикаля канала става нещо като кораб.Може да посетите ски дубаи или някое от емирствата като например Фуджеира.Имат планини и невероятни бии4 резорти.Може да отидете до хата,ако мъжът ти е запален по риболов може да отиде на риболов с яхти а ти да си попазаруваш из някои сентър.Наистина има много неща за гледане.
Разгледаи това: www.sunflowerdubai.com
www.hormuztourism.com
4акам брат ми по коледа и съм насъбрала едни брошури тука,4е се 4удя къде по напред да ги закарам.Така 4е живот и здраве ще споделя после от какво са останали наи доволни  Laughing

# 242
  • O.A.E./ Пазарджик
МЛН и вие ли с на6те циганета. Joy миналия път и лекция за религия ни изнесоха Laughing

мъжа ми е бил 7 пъти в БГ . доста си обикаляме. ходили сме вЪв Варна- имаше лебеди през зимата в морето. на Созопол бяхме на море , в стария. направихме си тур с кола само двамата- Шипка, Етъра, Велико Търново, Дряновския манастир, Арбанаси. о6те на Пампорово, 3 пещери(на Снежанка с такъв зор се ка4и , 4е трябваше да го обиждам на мъжко само4увствие Laughing) , на Доспатския язовир ловихме риба и спахме в колата в голям студ bowuu на Цигов 4арк едно магаре "пя" цяла нощ и така и не можах да го убедя 4е не е дух, а тъпо магаре с проблем Joy

и така. още доста места. ние не се спираме по принцип. ако ходим това лято ще идем до Витоша.

# 243
# 244
Цитат
Missy7 аз съм от несебър и на мъжо много  му харесва.Кеф ти стария град кеф ти слън4ев бряг.Но едва ли нещо модерно може да го впе4атли след тази красота в  Дубаи.Ина4е все се каня да го закарам на рилски манастир да види манастира и малко природа.Ина4е ако оби4ате ски закараи го на Пампорово ,боровец сега поне е хубаво нали е сезон и има доста 4ужденци.Ина4е доста от месните тука ходят на златни пясъци,албена и Слън4ев бряг.
Не се тревожи вси4ко ще го впе4атли.Особено ако види некое цигане да ти4а след него и да вика бате даи некои лев  Laughing Оби4ам си България

Цитат
Joy :35:za ziganetata kakto i da e ama kato mu poiskat pari pred toaletnata v restoranta savsem shte se shashne #Crazy
Za moreto znam che sas sigurnost shte mu haresa, osobeno kato vidi kakite po monokini :lol:poveche se chudia v Sofia kade da go vodia.

# 245
Mariabutti blagodaria za ideikite moje i nie da poobikolim iz BGto Peace

# 246
Здравейте.Темата е наистина интересна.Моят въпрос е относно детските градини и училищата.На каква възраст можеш да си дадеш детето в детска градина и какви са таксите за това?Кога започват първи клас и въобще как свикват децата с арабския език и атмосферата там?В училище заедно ли учат момчета и момичета?Има ли мами , живеещи в Катар?Ще се радвам да се свържа с вас.

Последна редакция: ср, 14 дек 2005, 16:53 от maryb

# 247
Това за пистата е страхотно.Сутрин си на плаж, а след обед караш ски.А скъпо ли е  да влезеш там?Някой ходил ли е ?
Момичета, я кажете какво мислите за ски пистата, която са открили в пустинята?
На мен ми се струва невероятна лудост. Просто е невероятно... Rolling Eyes Shocked  #Crazy
Вие бихте ли отишли да покарате ски? А какво е мнението на местните по този въпрос?
Много ми е интересно.  Grinning
А жените допускат ли ги на пистата?

защо да е лудост newsm78
супер е и мислим да идем да я видим. то си е цял парк и можеш да идеш дори да се разхождаш само.така като гледам не е и скъпо. А и  не е първото място със сняг тук. разли4ното е , 4е е писта този път. няма да има нужда да ходят до Европа, ако искат да карат ски. а и на  доста емигранти няма да им липсва снега.
има и друго от няколко години. в няколко луксозни сгради и хотели има и ледени пързалки....
жените ни пускат навсякъде, няма продлем Laughing още пове4е, 4е ще сме обле4ени и пове4е от изискванията за прили4ие Joy

# 248
  • O.A.E./ Пазарджик
Здравейте.Темата е наистина интересна.Моят въпрос е относно детските градини и училищата.На каква възраст можеш да си дадеш детето в детска градина и какви са таксите за това?Кога започват първи клас и въобще как свикват децата с арабския език и атмосферата там?В училище заедно ли учат момчета и момичета?Има ли мами , живеещи в Катар?Ще се радвам да се свържа с вас.

има всqкаквви видове детски градини и qсли. от 2 мес дори. варират от 1300 до 4300$. детските градини са смесени. училищата зависи. ако държиш можеш и да си изпратиш детето с мюсюлмани само, ако искаш на смесено. тръгват като другаде на 7 години. арабски се учи бавно -първите 2-3 години как да се чете и пише. учат всички останали науки.разликaта е чe учат религиq.

# 249
Тази такса месечна ли е или годишна?

има всqкаквви видове детски градини и qсли. от 2 мес дори. варират от 1300 до 4300$. детските градини са смесени. училищата зависи. ако държиш можеш и да си изпратиш детето с мюсюлмани само, ако искаш на смесено. тръгват като другаде на 7 години. арабски се учи бавно -първите 2-3 години как да се чете и пише. учат всички останали науки.разликaта е чe учат религиq.

# 250
  • O.A.E./ Пазарджик
Тази такса месечна ли е или годишна?

за година са.

# 251
Mariabutti благодаря ти.Още съм новак в този сайт и малко запецвам при изпращане на съобщения.Малкият  на снимката е голям сладур

# 252
  • O.A.E./ Пазарджик
Mariabutti благодаря ти.Още съм новак в този сайт и малко запецвам при изпращане на съобщения.Малкият  на снимката е голям сладур
\
благодарq! на баща си прилича!

# 253
Момичета, как празнувате Kоледа по тези места?Украсявате ли елхи?Децата чакат ли Дядо коледа да им донесе подаръци?Спомням си веднъж мои приятели, които са мюсюлмани се радваха като малки деца на баница с късмети.Само, че много много не я ядоха,защото се опасяваха, че може да съдържа нещо свинско. Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 16 дек 2005, 13:01 от maryb

# 254
  • O.A.E./ Пазарджик
тук Коледната украса не се различава от която и да е християнска държава. много е пищно. пуснах и снимки преди.
2 Коледи и нова година родителите ми и брат ми бяха тук и сме  празнували както си е обичая.не епречило нито на мен нито  на мъжа ми.
който иска си я празнува. по хотелите ги организират много добре. сутрин за децата и вечер за възрастните.а и сега със снежниq парк е супер.

Общи условия

Активация на акаунт