Живот и ежедневие в арабските страни/продьлжение/

• 62 763
  • 424
  •   1
Отговори
# 195
 Grinning
Те минаха покраи нас.доста възрастни бабенца.От тезо дето изглеждат малко страшно.На една от снимките тази с 4ервената рокля е леко в профил и и се вижда маската.
Красавици

# 196
Grinning
Те минаха покраи нас.доста възрастни бабенца.От тезо дето изглеждат малко страшно.На една от снимките тази с 4ервената рокля е леко в профил и и се вижда маската.
Красавици

А защо носят маски?Това никога не сьм го чувала Embarassed

# 197
  • O.A.E./ Пазарджик
не са маски Laughing старо традиционно покриване на лицето, по-скоро устата. само много възрастни ги носят, щото така са свикнали.
за снимките-те са в гръб, няма страшно  Simple Smile 

ето малко нова мода

http://www.islamicladieswear.com/khimar.html  .за вкъщи

http://www.easternvogue.com/abaya.htm за навън

# 198
Ами, те абаите изглеждат много красиви, тези които имат украси или са  цветни, поне. Предполагам, че и ако са ушити от хубави платове са приятни за носене, въпреки че са дълги. Пише че са копринени или коприна и памук, такива платове ли се използват обикновно?

# 199
Страшни "шпионки" сте. Хихи. Ама как си се кефят (викате бабетата) Crazy Whistling Laughing
Между другото пробвах тия спирали - бутнах даже рецептата и в готварският (невероятна вкусотийка са Flutter), но моите ги сиропирах, че аз съм май маниачка на сладкото Crazy Mr. Green. И едно въпросче. Като се нарежат обръщат ли с пълнежа нагоре или се оставят в нормална позиция. Уф дано ме разбрахте какво питам Embarassed. Моите ги направих така, но не знам кой е правилният начин Embarassed Embarassed Grinning

# 200
здравейте момичета!
Мога ли да се присъединя към вас!Не съм точно от арабските страни...
Аз живея с мъжа си и трите ни деца в Истанбул, казвам се Десислава!
Много ми е приятно Party

# 201
Добре дошла Деси. В коя 4аст на Истамбул си? Ти май си най близо до България от вси4ки нас така ка то гледам.

Хонди4, 4е ти налагам вето  ве4е с тя снимки. Не само на теб сладкото ти е слабото място, някой кат са с две леви само им текат лигите, визирам себе си.

Моми4ета, тез бабета така като са се люляли за какво ли са си приказвали?

# 202
.....
Мога ли да се присъединя към вас!....
Е, какъв въпрос Crossing Arms
Добре си ни дошла  Hug  bouquet

# 203
Страхотни са сайтовете дето прати, mariabutti ! Има доста приятни десенчета и цените им са доста добри. Никога досега не бях виждала манекенка или модел арабка с абая. Защо не им е обьрнато лицето с лице кьм зрителя? Нали са закрити newsm78. Тук сьщо си имаме много холандски арабки и модата е доста различна, цветовете все по светли...дори и местните започнаха да се обличат в ориенталски стил Wink
Тея, е как за какво си говорят - ами за млади гаджета Mr. Green
Хондичка, сладкишчето ти ми прилича на кратерчета на вулкани, ням-ням  chef

# 204
  • Бургас
Страхотни са сайтовете дето прати, mariabutti !

наистина като в любимия ми "Клонинг"

темата е супер интересна,толкова различен и красив свят, момичета благодаря ви ,че споделяте

даже ми се прииска и аз да живея някъде там

# 205
  • по пътеката
дами ,гледам бабите и се чудя -закрили лица вирнали крака -ама да си спомнят хубавото време!!! .
деси добре дошла! u в истанбул има много хубави абаи купихме на връщане че минаваме от там и не са скупи поне като гледам цените в дубаи .а ти как живeeш там от модерните мами ли си ?.страхотни са сладкишите при вас -почнахме ги -един ден все ще ги изпобваме всичките.  chef

# 206
  • O.A.E./ Пазарджик
mimche материите са много леки и тънки ве4е. коприна и памук са, тези са пове4е коприна и за това са скъпи. има някои стигат до 270-300$, ако са със Сларовски. от 2 години насам ги правят доста красиви и някои доста шарени, особено кърпите.

сега се връщам от един базар и беше такава евтиния, 4е мъжа и снахата ме издърпаха навън Rolling Eyes

Някои от абаите ми харесаха много.Важи ли за Дубай или арабския свят поговорката
По абаята посрещат и по нея изпращат Grinning?

много важи за тук Joy

Хонда супер са ти станали, но МЛН е специалиста, тя да казва

добре дошла на Деси!  bouquet

бабетата, горките, така се бяха захласнали по люлките , 4е даже не си говореха. неизживяно детство милите.

# 207
И аз хвърлих едно око тука:)) и ми харесаха модните абаи:)
Аз съм си поръчала на мъжо, че той е в Иран от миналата седмица, ама не знам дали не си помисли, че се шегувам Confused
Снощи гледах за малко един документален филм за арабска страна, но хаванах съвсем малко и не разбрах коя беше точно Embarassed. Та там даваха как в магазините за бельо продавачите са само мъже- много странно  Laughing, а по разни реклами на дрехи манекенките биаха замазани и само някакви мъглявини се виждаха от телата. Интересно беше ама така ми се спеше, че не можах да го догледам Tired

# 208
  • по пътеката
M6 si gledala za sauditska arabia i nie go gledahme daje moiat arabin v kusti ne viarvashe che e tolkova stegnato polojenieto na jenite tam i az zaspah sled stachkata na jenite 1991 za shofiorski prava

# 209
Браво на Honda kakво хубаво сладко е направила, а иначе много ми харесаха облеклата, толкова са приятни, че ми се иска и аз да имам подобно

Общи условия

Активация на акаунт