MAC & Sephora - 2 тема

• 53 367
  • 627
  •   1
Отговори
# 315
Вземи си четки на Екотуулс. Не са естествени но са за мен по-добри от повечето такива. Някои дори ми харесват повече от Мас. В комплекти е по-евтино, но качеството им е различно. Единичните са просто страхотни. Heart Eyes

# 316
lolita__ , подкрепям Денси. Има четки от таклон (изкуствен косъм) който са много по-добри от разни, който претендират за естествен косъм. Екотуулс са пример за това. Наистина има страшно мнгоо четки на пазара и има добри във всички ценови диапазони, както и ужасни, пак на всякакви цени, пък за огромния брой ментета да не говорим, личния ми съвет винаги е да се избира изпробвана марка с отзиви. Почети в темата за четки, има много коментари на различни четки. МАС-ските наистина са чудесни,но са и много скъпи. Ако не можеш спокойно да си позволиш да си направиш сет от магазина на МАС, то не бива да се мъчиш - има чудесни алтернативи в други марки на по-ниски цени.

# 317
  • Варна
Вземи си четки на Екотуулс. Не са естествени но са за мен по-добри от повечето такива. Някои дори ми харесват повече от Мас. В комплекти е по-евтино, но качеството им е различно. Единичните са просто страхотни. Heart Eyes

100% съм съгласна!

# 318
много ви благодаря страхотни сте всички  Hug що се отнася до темата я изчетох цялята,както и няколко подобни  Grinning може би за това ми стана каша в главата  Laughing тези на екотоолс ги разгледах но май са комплекти с по 6-7 четки може ли някой да ми препоръча сайт от който да си ги комбинирам или магазин в пловдив? и ако някой знае от къде да се сдобия с калъфчетата в които се пребират. извинявам се че много питам, но наистина имам нужда от помощ. БЛАГОДАРЯ ВИ  Hug

# 319
lolita__ калъфчета не мисля ,че са ти нужни .. ако ти трябват за пътуване по-добре си вземи несесерче за четки . И само да спомена  в случай ,че не знаеш - четките трябва да се почистват след всяко ползване (поне тези за ФДТ и коректор ) .

# 320
lolita__ калъфчета не мисля ,че са ти нужни .. ако ти трябват за пътуване по-добре си вземи несесерче за четки . И само да спомена  в случай ,че не знаеш - четките трябва да се почистват след всяко ползване (поне тези за ФДТ и коректор ) .

Дамм наясно съм изчетох тази и още няколко темички и мисля че вече съм готова да започвам да си набавям  Simple Smile Много ви благодаря помогнахте ми много  Hug  bouquet

# 321
Между другото лореал пуска ново червило, което се говори, че е много дълготрайно.Ето линк http://www.pinks.bg/post/view/article/id/119-%D0%92%D0%B8%D0%B4% … B0+L%60Or%C3%A9al.+

# 322
Новата колекция на МАК, за тези като мен, които не са я забелязали. Много сладкишести цветове, дано да я докарат и тук Simple Smile
http://www.temptalia.com/mac-quite-cute-collection-for-spring-2011

# 323
  • USA, Steak State
Определено ще си взема нещо от нея като я пуснат. Много сладурести верно!  Heart Eyes

# 324
  • София
Новата колекция на МАК, за тези като мен, които не са я забелязали. Много сладкишести цветове, дано да я докарат и тук Simple Smile
http://www.temptalia.com/mac-quite-cute-collection-for-spring-2011
Оооо! Определено има интересни неща! На първо четене си набелязах четворката сенки!  Party

# 325
Здравейте, някой да има идея дали Viva Gaga II ще се продава тук и евентуално кога? Мерси предварително.

# 326
  • София
За щастие в нищо не се чак пък влюбих,е харесах си някои неща,ама ще мога да спя спокойно и без тях  Laughing

# 327
Nikade ne vidqh mneniq za spirali na MAC Thinking
Nqkoi ima li vpe4atleniq?!

I senki na TOO FACED i URBAN DECAY dali 6te ima skoro v SEFORA? Palitri imam predvid.

# 328
За мен спиралите на Мас са чудесни. А новата с двойното отваряне е просто страхотна. Heart Eyes
Мисля, че няма да зареждат скоро Сефора посочените марки. Sad
От спиралите на Мас съм много доволна и от Zoom.

# 329
Mомичета, питам си аз периодично за пудра тука ....  Mr. Green
Та, този път по-конкретен въпрос. Колко струва пудра на Мак?
И могат ли да ме консултират момичетата в магазина за цвета, на тази изкуствена светлина?  Confused
С грим или без грим да отида?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт