MAC & Sephora - 2 тема

• 53 293
  • 627
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте.Някой поръчвал ли си е от официалния сайт на M.A.C .Ще съм безкрайно благодарна на всеки който ми отговори.

# 346
Moля, кажете ми колко струваха сенките MAC от колецията Peacocky и от редовната им колекция?

Първите си ги купих по 42 лв,а от редовната им колекция вече са 33 лв

# 347
# 348
  • USA, Steak State
Те са пак някакви лимитки на Мак тези сенки, аз ги получих по- миналата година за Коледа.

# 349
  • София
Takiva dvoini ima li v BG?
Kakvi cvetove i kolko struvat?

Ето такива двойки има, цената по спомен е 39лв.

Здравейте.Някой поръчвал ли си е от официалния сайт на M.A.C .Ще съм безкрайно благодарна на всеки който ми отговори.
Аз поръчвам от сайта им в UK, но не шипват до БГ!

# 350
  • София
Някой ползвал ли е спиралите на Sephora?

# 351
Дали вече в нашите магазини ги има празните палитри на на Мак за 15 цвята сенки мисля,че бяха? И ако на някой му е направило впечатление някаква приблизителна цена?  bouquet

# 352
  • София
Дали вече в нашите магазини ги има празните палитри на на Мак за 15 цвята сенки мисля,че бяха? И ако на някой му е направило впечатление някаква приблизителна цена?  bouquet

Продават ги само в мола на Цариградско. Цената забравих!  newsm78

# 353
Nad_tab, mersi.
A Mac Wonder Woman kolekciqta ima li ve4e?!?

# 354
  • София/Бургас
Някой ползвал ли е спиралите на Sephora?

Аз ползвам тази  - http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P188503&categ … ouldPaginate=true
Много съм доволна. Издържа доста време без да се размазва. Прави миглите ми много добре с обем и ги извива добре. Това за мен е моята спирала!
Препоръча ми я мими23. Много съм и благодарна!   bouquet
Също така ми препоръча и тази - http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P230232&categ … ouldPaginate=true

# 355

Май бяха 37 лв.

# 356
  • София

Май бяха 37 лв.

Наскоро купувах от малките и беше 33лв. Големите по пътя на логиката сигурно са по-скъпи  newsm78

# 357

Май бяха 37 лв.

Наскоро купувах от малките и беше 33лв. Големите по пътя на логиката сигурно са по-скъпи  newsm78
Кои са малките? Показаха ми две, едната е 13 лв. за 4 цвята , а другата е от 15 цвята мисля. Явно тя е 33 лв , а аз бъркам, че е 37 лв.

# 358
  • София

Май бяха 37 лв.

Кои са малките? Показаха ми две, едната е 13 лв. за 4 цвята , а другата е от 15 цвята мисля. Явно тя е 33 лв , а аз бъркам, че е 37 лв.

Купувах ей като тази първата и беше 33лв. , още не им бяха докараха от новите, явно информацията ми е стара  newsm78

# 359
От кога малката струва 13 лева ? Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт