MAC & Sephora - 2 тема

• 53 303
  • 627
  •   1
Отговори
# 330
Mомичета, питам си аз периодично за пудра тука ....  Mr. Green
Та, този път по-конкретен въпрос. Колко струва пудра на Мак?
И могат ли да ме консултират момичетата в магазина за цвета, на тази изкуствена светлина?  Confused
С грим или без грим да отида?  Rolling Eyes
Без грим отиди. Пудрите са около 40 лв. Отиди ще те гримират намясто, особено ако имаш истинско намерение за покупка. Ако само разглеждаш най-вероятно не, защото не могат всички да гримират. Много са весели, отзивчиви и добре консултират.

# 331
densi, много, много благодаря!   bouquet

# 332
# 333
http://www.youtube.com/watch?v=GXNtKiCGhx4&feature=related <-- за всички , които ползват Urban Decay Primer Potion .. след като видях това видео се разрових из целия апартамент за да намеря старото си шишенце (пазех го заради опаковката - харесва ми как изглежда ) . Успях да я намеря - надявах се да не съм я изхвърлила случайно . Сега ще си имам достатъчно за цяла година .

# 334
  • USA, Steak State
Много полезно! Благодаря!!!!   bouquet

# 335
Страхотно! Hug  bouquet

# 336
Радвам се , ако съм помогнала някак Simple Smile

# 337
  • София
Moля, кажете ми колко струваха сенките MAC от колецията Peacocky и от редовната им колекция?

# 338
43лв са първите

# 339
Moля, кажете ми колко струваха сенките MAC от колецията Peacocky и от редовната им колекция?
Редовните са мисля 32 лв. но са два пъти по-малки като  количество.

# 340
  • София
 мерси   bouquet

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 14:43 от RумиK

# 341
Момичета, в тукашните им магазини продават ли кремообразните paint pot's сенки? И колко струват евентуално  bouquet

# 342
  • София/Бургас
Момичета, в тукашните им магазини продават ли кремообразните paint pot's сенки? И колко струват евентуално  bouquet

Да. 40 лева

# 343
Благодаря Hug

# 344
Може ли малко инфо / и в картинки/ за спрея за почистване на четки?

Ето за това говорим : http://www.maccosmetics.com/product/146/307/Brush-Cleanser/index.tmpl
Според различните ревюта и клипове из мрежата, това се води един от най-добрите разтвори за почистване на четки. Единственият му минус е опаковката не е под формата на спрей, затова повечето потребители препоръчват да се използва шише с пулверизатор, в което да се прелива.
Не съм го пробвала още, защото чакам спрея за почистване на четки на IsaDora да свърши ( между другото той конкретно не прави нищо, и съжалявам, че го купих, ама в този момент при нас друг такъв продукт нямаше) и с радост ще пробвам този на МАС.

Поръчах си този спрей от английския сайт на МАС, миналата седмица, чакам го другата седмица да пристигне и ще дам отзиви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт