MAC & Sephora - 2 тема

• 53 423
  • 627
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Някой ходил ли е наскоро до магазините на MAC? Знае ли се кога се очаква нещо ново и по-специално колекцията Cham Pale?

Началото на другата седмица.... С нетърпение чакам желетата... Mr. Green

# 166
Не се знае, но имат нови доста увеличени цени. Лаковете са с 50% нагоре, сенките вече са по 33 лв. червилата по 35 лв.

Сериозно ли? А цените на четките как са?

# 167
Цитат

Hug  Heart Eyes

Интересно защо са дигнали цените, те и така са си високи и много хора не могат да си ги позволят Rolling Eyes

Edit : Също искам да попитам в кой от двата магазина пазарувате? На мен са ми казвали, че този в Сердика е по-добър.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 16:43 от Velvet.Rose

# 168
  • София
Не се знае, но имат нови доста увеличени цени. Лаковете са с 50% нагоре, сенките вече са по 33 лв. червилата по 35 лв.

Сигурно ще има някакво намаление после,ще си дойдат нормалните цени уж намалени,ама много хора,които не следят стриктно ще си кажат "Уха,намаление я да влезна и да мина тънко ..."

# 169
Двата магазина са за мен абсолютно еднакви с еднаква стока вътре.
Няма да има намаление на цените.

# 170
Някой ходил ли е наскоро до магазините на MAC? Знае ли се кога се очаква нещо ново и по-специално колекцията Cham Pale?

тези желата и на мен много ми харесаха
знаете ли на какви цени ще бъдат?

# 171
  • София
Имам предвид че ще обявят намаление и сенките наяример ще са 30,не 33,както по старому и хората си мислят че са намалени

# 172
  • София
Имам предвид че ще обявят намаление и сенките наяример ще са 30,не 33,както по старому и хората си мислят че са намалени

Намаление в МАС не съм виждала  Mr. Green

# 173

Мога да споделя само за 2 четки за фдт Peace Купих на приятелка за подарък (тъй като много й допадна моята) по празниците едната от четките за фдт - N 190 - и ми взеха 78 лв. Другата за фдт, която ми предложиха, не съм сигурна за номера, но май беше 188, бе на цена 72 лв.
Сериозна инвестиция са четките на M.A.C. - ако тръгнеш да си правиш комплект, къде ще му излезе краят Blush Whistling

# 174
  • София

Сериозна инвестиция са четките на M.A.C. - ако тръгнеш да си правиш комплект, къде ще му излезе краят Blush Whistling
Имаше много изгодни комплекти по Коледа,ама докато отида да си ги взема ги изпуснах,макар че на мен не ми трябват чак пък толкова професионални четки,но си струваше инвестицията,защо зареждат по толкова малко бройки?

# 175
kolko struva newsm08
nqmam vreme da otida
please

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 20:26 от lanibarbi

# 176
lanibarbi около 60 лв- мисля че струва.
Намаления няма да има в Мас, това са си цените вече.
Желетата са по 33 лв., но пак ще бъдат супер малко бройки.

# 177
  • Стара Загора
Да бе, намаления. В кавички по-скоро.  hahaha
Бях решила по натам да си подаря един глос, сенки и лак, но с тези цени съвсем ме отказаха.
За една четка, която отдавна искам мога да се прежаля, но дотам.  Money

# 178
  • София/Бургас
Странна ми е политиката на МАС с тия цени. Вместо да поддържат едни цени, те през 2-3 месеца ги вдигат. То за парите на продуктите тук в чужбина могат да се купят същите неща, но са по малко пари.Каква е тази политика да надуват цени не ми е ясно, особено когато искат да се установят и най- важното да се задържат на нов пазар?! Другото, което е странно не стига, че цените са надути, ама и бройките страшно ограничени. Ако нямаш познат в магазина, който да ти каже ( или да ти задели), че продукта е дошъл като нищо ще останеш както се казва " на сухо".

# 179
Явно имат страшни продажби, за да си позволяват такива вдигания на цени в период на криза.
 Аз съм им страшен фен и пазарувам много сериозно от тях, но определено ще намаля покупките и то не заради новите цени, а най-вече заради това че имат по три бройки  и всичко свършва ако не отидеш в точен час. Хубавите неща за мен от редовните колекции също свършват веднага и нямат много зареждания.

Общи условия

Активация на акаунт