MAC & Sephora - 2 тема

• 53 293
  • 627
  •   1
Отговори
# 375
  • София

Перфектен продукт за суха кожа (много се чудих на гел-базата им, но не е за мен, матира доста, а нямам такава потребност). Въпреки, че е база, стои много добре и без ФДТ отгоре. Като лек тониран крем с перлен блясък, който обаче изравнява и запълва несъвършенствата (как го описах само  Crazy).
Хидратиращ крем + тази база = лек и свеж вид  Peace

Благодаря, на мен точно защото матира много не ми харесва основата им, това със сигурност ще го пробвам  Hug

# 376
Мерси,но съм с мазна кожа,таак че при мен отпада. Жалко изглежда много добре.
Аз па да питам за тези  гланцове на Мас .

# 377
  • София
Мелиса, за MAC Tinted Lipglass ли питаш? Аз имам Prrr. Харесва ми, не лепне, по-покривен от Lusterglass!

# 378
# 379
Мелиса, за MAC Tinted Lipglass ли питаш? Аз имам Prrr. Харесва ми, не лепне, по-покривен от Lusterglass!

Да,аз съм си заплюла три цвята.Вчера ги търсих в магазина,но не ги видях,имаш ли предствава на ккава цена са? newsm78 Чудя се дали ще ми излезе изгодно да си ги везма от Канад вместо  от тук?

# 380
# 381
Казаха ми, че до няколко дни ще извадят новата колекция с жената чудо Wonder Woman...  Crazy с големите опаковки - ружове, пудри, глосове, била страхотна...нямам търпение. Хвърлила съм око на сенките Grinning.

# 382
  • Belgium
Tyra, мерси  Laughing

# 383
  • София

Да,аз съм си заплюла три цвята.Вчера ги търсих в магазина,но не ги видях,имаш ли предствава на ккава цена са? newsm78 Чудя се дали ще ми излезе изгодно да си ги везма от Канад вместо  от тук?

Май по 33 лв. бяха. Има и едни по 38 лв, но мисля че ставаше въпрос за Dazzleglass!

# 384
Мерси много. Hug
Само се колебая дали има смисъл да ги взмимам от България или да пмолядаги донсеат от Канада. Thinking

# 385
  • София
Мерси много. Hug
Само се колебая дали има смисъл да ги взмимам от България или да пмолядаги донсеат от Канада. Thinking
Определено Канада ако имаш нерви да чакаш! Ако си нетърпелива може и оттук!  Wink

# 386
Еми един мой роднина ще се връща от там за малко в края на месеца и мисля да го "вържа" дами донесе няколко неща-тригланца,два цветни балсама за устни,едни сенки,пимент  и спирала-общо ми зилизат около 200 лева ,та има ли смисъл според теб?

# 387
  • София
Еми един мой роднина ще се връща от там за малко в края на месеца и мисля да го "вържа" дами донесе няколко неща-тригланца,два цветни балсама за устни,едни сенки,пимент  и спирала-общо ми зилизат около 200 лева ,та има ли смисъл според теб?
Има, има!  Peace А кои гланцове, сенки и пигмент си си харесала? За спиралите и балсамите на MAC нямам особено високо мнение, но другите им неща си ги бива!

# 388
В Сефона на цариградско има ли High Impact Mascara на Clinique и каква е цената и ?

# 389
Ето гланоцовете:
Lychee luxe,red russian ,pink limonade
Балсами-petting pink и coral
Спирала още не съм избрала,сенки съм си харесала Carbon,  и пигмент-Vanilla.

Общи условия

Активация на акаунт