Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-20

• 47 686
  • 757
  •   1
Отговори
# 360
  • Русе
И ДСК-Русе има!
Весели празници  Hug

# 361
Божееее,немога да повярвам на 15 детски Монтана-ОББ ИМА детски и чл.8 Да са ни честити!Ще можем да зарадваме децата за Коледа

# 362
  • Fort Worth, TX
Чудесна изненада.Аз досега се зверих в компа и мислех , че е станала грешка някаква.Добре, че хвърлих едно око на темата, за да разбера, че няма грешка.ПИБ-София има пари.
Весели празници на всички!! Tada

# 363
ЦКБ-Варна -има!

# 364
а дали  в Пловдив има...Би трябвало...Весели празници и много успехи през новата година...Дано все така да ни върви  santa2 santa2 santa2 happy bd

# 365
Аз съм към Пощенска в Овча купел в 18,40 нямах
ще се надявам за утре

# 366
И ДСК-Русе има!
Весели празници  Hug

Ех....ех......пак си преди мен......Не стига,че така бе цяла година, ами и сега на финала!

ДСК Благоевград - няма! И утре е ден, пък като си представя още колко дни има от този месец.....ехе....няма да се откажа няколко пъти да ми ги приведат...Може пак и на 30.12. - така и така са набрали инерция от предните месеци.....Да стане нещо като 13-ти детски.....

# 367
  • Русе
Хайде, хайде, Маме, предния месец ти ги взе преди мен.  Hug

Утре Дядо Дянков ще зарадва и останалите.

# 368
  • Пазарджик
Пазарджик - ДСК - също днес са преведени!

# 369
ЦКБ Добрич няма.Да са ви честити Simple Smile

# 370
В Трявна - ДСК детски има. Весела Коледа  Hug

# 371
Сега си погледнах интернет банкирането и О,чудо има детскиииии Crazy

# 372
  • Пловдив
Пловдив - Инвестбанк ИМА още от вчера !!!!

Ако можеше като на анимационно филмче да ми паднат вчера очите, когато по друг повод проверявах какво се случва в сметката ми, картинката щеше да е много комична. Но както казват и другите майки все пак по Коледа се случват чудеса.
Пожелавам на всички навреме да си получат всички парички и по-спокойно да посрещнете празниците и да зарадваме дечицата с хубави подаръци от Дядо Коледа  santa2  madnoel

# 373
Чудо на чудесата!

аз все още нямам/ДСК София/,но сигурно днес ще ги преведат...
Чак ме е страх да се зарадвам!

# 374
Не мога да повярвам!!! Има детски??? Дори и не си помислих да проверя и сега като прочитам се изненадах много приятно! Най-накрая някой се е сетил и за нас-майките. По-добре късно от колкото никога.

Общи условия

Активация на акаунт