Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-20

• 47 683
  • 757
  •   3
Отговори
# 240
  • София
UBB,София-вече има .

# 241
УниКредитБулбанк - София, Възраждане вече има (с Интернет банкиране съм).

# 242
  • София
Аз защо нямам в ОББ- София   Shocked Към 4-ри проверих. Да не би да е в 4-ри превода и аз маалко преди това да съм пробвала ?

# 243
ПИБ - София - през интернет банкиране току-що ми излязоха. Най-накрая!  #Cussing out

# 244
Аз все още нямам.
Уникредит - София, община Витоша.

# 245
  • София
И аз нямам Уникредит общ.Красно село.Прецакаха ни и този път..........

# 246
УниКредитБулбанк - София, Възраждане вече има (с Интернет банкиране съм).
Преди 15 минути проверих, не са излезли на банкомат, не знам кога подават информацията на Борика.

# 247
Аз сега ходих до банкомата, уж с надеждата след 18.00 часа да са преведени, но уви, няма.

# 248
  • София
Последните траншове на салда към Борика са м/у 20ч.и 20.30ч.ако са постъпили преди този час може и да се видят в картата.

# 249
Какво съвпадение. И аз така. Та да потвърдя - Уникредит, София, Изток - не.
Правете си изводите за най-голямата банка в БГ.
Това, което мога да формулирам, е:
Стимулация или мотивация им трябват на банките и социалното министерство? Знаем какво е стимул (от лат stimulus - острата пръчка, с която са подкарвали животните) - Ако не направиш това и това, ще бъдеш наказан така и така. Мотивация - ако направиш това и това, ще бъдеш възнаграден така и така.
Е хубаво - какво биха спечелили двете горни от майките? Уважение? Тук няма да съм нецензурна, но има един израз - бОли го к.ра.
Остава стимулация, така ли?
За съжаление мотивацията е по-цивилизования и в перспектива по-добър начин... Разочарована съм.

# 250
Какво съвпадение. И аз така. Та да потвърдя - Уникредит, София, Изток - не.
Правете си изводите за най-голямата банка в БГ.
Това, което мога да формулирам, е:
Стимулация или мотивация им трябват на банките и социалното министерство? Знаем какво е стимул (от лат stimulus - острата пръчка, с която са подкарвали животните) - Ако не направиш това и това, ще бъдеш наказан така и така. Мотивация - ако направиш това и това, ще бъдеш възнаграден така и така.
Е хубаво - какво биха спечелили двете горни от майките? Уважение? Тук няма да съм нецензурна, но има един израз - бОли го к.ра.
Остава стимулация, така ли?
За съжаление мотивацията е по-цивилизования и в перспектива по-добър начин... Разочарована съм.
  Peace  Peace 

# 251
ДСК-Разград- да, днес по обяд. Алелуя!  Praynig

# 252
  • София-Велинград
И аз на Уникредит София в Слатина,още нямам,поне нямах в 17.30.Имам се за жалка,че чакам на тези пари,но......

# 253
И аз на Уникредит София в Слатина,още нямам,поне нямах в 17.30.Имам се за жалка,че чакам на тези пари,но......

Не се имай за жалка. Тези пари ти се полагат, няма значение чакаш ли ги  или не, опряла ли си до тях или не. Аз също ги чакам. Това е единствения ми доход.

# 254
  • София-Велинград
Ей сега проверих,няма нищо в картата ми...Уникредит ли,министерство ли,кой ли вече да виня и аз незная...

Общи условия

Активация на акаунт