Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-20

• 47 687
  • 757
  •   1
Отговори
# 450
# 451
# 452
Детските  за  ноември  са  преведени  отдавна  , а  декември  все  още  не е  изтекъл  ..........  Няма  как   да преведат пари  за  не изтекъл месец  ?
PeaceСьщото се отнася и за декемврийската заплата-пьрво трябва да си я изработиш. Wink

# 453

Аз ги получих някъде към 20ти за Декември  Hug

получила си за ноември,а не за декември

Не за НОЕМВРИ ги получих на 04.12
Ето и цитата с който съм съобщила че за ОББ София е имало

А за ДЕКЕМВРИ ги получих около 20 ти.  Hug

# 454
  • Linz
Срамежливка, на 4-ти си получила за октомври, а на 20-ти- за ноември. През януари (или февруари) ще вземеш за декември.

# 455
  • Пловдив
Срамежливка, на 4-ти си получила за октомври, а на 20-ти- за ноември.

да,точно така

???•?СРАМЕЖЛИВКА?•??? ,не си получила за декември
просто си се заблудила

# 456
Момичета не се заяждам но няма как да съм ги получила за НОЕМВРИ.
Никога до сега не есъм имала пропуснат месец.
Закъснения ДА но пропускане НЕ

Поздрави  Hug

# 457
Срамежливка, на 4-ти си получила за октомври, а на 20-ти- за ноември.

да,точно така

???•?СРАМЕЖЛИВКА?•??? ,не си получила за декември
просто си се заблудила

Да точно така е. На 4ти декември си получила за октомври, трябвало е да ги получиш до края на ноември, но са закъснели и са дошли началото на декември, след това на 20ти декември си получила за ноември. За декември ще получиш към края на януари, ако закъснеят, може и началото на февруари.

Hug

# 458
  • Linz
Срамежливка, бъркаш се. Детските се изплащат за предходния месец. Обърни внимание следващият път като подаваш документите.
Наздраве cheers

# 459
  • Пловдив
???•?СРАМЕЖЛИВКА?•??? ,как само на теб ти пуснаха декемврийските предварително.Доста мами се заблудиха по този начин и попитах приятелка,коята бачка в социалните и тя потвърди,че декемврийски детски няма.Ще има края на януари както си е нормално

на 4 дек си получила за октомври
в банката ще ти направят справка,че през ноември нямаш превод от социалните

# 460
Честита Нова Година!!!

# 461
Колкото и да е жалко,

взехме да живеем с малко,

глави смирено да навеждаме

и свойте мисли да подреждаме.
Нека да живеем, не да оцеляваме,

нека да се борим, не да се надяваме.
И дните ни сега и за напред

да са изпълнени с късмет,

с дъх на бор и топъл дим в комина.
ДА Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!

# 462
Честита нова година на всички!
Искам да попитам, понеже скоро не съм чела темата..Преди превеждаха детски към края на месеца , а след това почнаха да превеждат в началото на следващия. Имам някакъв превод в картата към 20 дек. Този път по-рано ли са ги превели, или това са парите, които обикновено се превеждаха към 1-5 дата всеки месец и сега са закъснели?

# 463
  • София
Честита нова година на всички!
Искам да попитам, понеже скоро не съм чела темата..Преди превеждаха детски към края на месеца , а след това почнаха да превеждат в началото на следващия. Имам някакъв превод в картата към 20 дек. Този път по-рано ли са ги превели, или това са парите, които обикновено се превеждаха към 1-5 дата всеки месец и сега са закъснели?

Честита  Нова  Година  !!!  newsm51

Това  са  детските за  месец  ноември  ,  преведоха  ги  по рано  ,заради  празниците  !

# 464
 roverandom, по- рано ги преведоха, това са детските за ноември, които си получила около 20ти декември.

Общи условия

Активация на акаунт