Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-20

• 47 687
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
roverandom, по- рано ги преведоха, това са детските за ноември, които си получила около 20ти декември.
Благодаря ви за информацията. Значи следващия превод да го чакаме края на януари или февруари направо.

# 466
Честита Нова Година!!!   bouquet
Някой може ли да ми каже, дали е възможно аз да не съм получила детските за ноември?  newsm78
На всички ли вече са преведени, или има още чакащи? А интеграционните?

# 467
  • София
 Аз   интеграционните  ги  изтеглих  на  26 декември  , а  детските  на  15 декември .

# 468
  • Пловдив
момичета вярно ли е че пак към 15-число ще ни преведат детските? newsm78

# 469
момичета вярно ли е че пак към 15-число ще ни преведат детските? newsm78

Не вярвам ,Нова година е един път! Joy

# 470
мили дами честита нова година желая на всички много красиви моменти и усмихнати дни  bouquet Hug Heart Eyes

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 11:06 от dilqna5

# 471
  • до реката
и аз тук

# 472
здравейте,искам  да попитам има ли проблем с изплащането на майчинството  ?

# 473
  • Пловдив
здравейте,искам  да попитам има ли проблем с изплащането на майчинството  ?

на колко години е детето

# 474
# 475
  • Пловдив

майчинството ти зависи от работодателят

другите майки могат да имат,а ти не
и по принцип е рано още за декемврийското

# 476
Момичета, искам да ви питам нещо.
Преди, когато получавахме детските около 15- то число, срокът за подаване беше до 10- то число, за да не изпуснеш месеца.
А сега, като вече ги получаваме на 30- то число, че и по- късно, има ли проблем, ако подам документите след 10- ти (примерно утре)?
 newsm78

# 477
  • София
Джуличка, когато подавах документите през март миналата година, срокът беше до 31-во число  Peace

# 478
Джуличка, когато подавах документите през март миналата година, срокът беше до 31-во число  Peace

Да, ама тия във Връбница винаги са по- специални  Tired, та искам да съм сигурна, а не да ми сервират някоя изненада утре и да правим панаири из Общината.  Twisted Evil

# 479
  • София
  Аз   съм  точно  от  Община  "Връбница  "  и  ги  подавам  през май  месец . Миналата  година  помня  ,че  ги   подадох  на  18 май и  не  са   ми  правили  проблем  .  По  скоро  проблема  е  с новата    служителка  на  нашият  район ,че  когато и  за  кавото и  да  отида  -  нея  вечно  я  няма  ?

Общи условия

Активация на акаунт