Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-20

• 47 687
  • 757
  •   1
Отговори
# 480

майчинството ти зависи от работодателят

другите майки могат да имат,а ти не
и по принцип е рано още за декемврийското
Аз до сега не съм имала проблеми с майчинството,до годинката  получавах на 1-2 ,след като навърши   годинка обаче нали се преизчислява и вече не е  от работодателя а от държавата,  и  сега  го получавам около 15.Но чувам че има някакво забавяне от майки които го получават в началото на месеца,и все още не са го  получили.А иначе  проверих в  сайта на НОИ ,осигуровките са ми вкарани ,а и нали от февруари щели да  ги прехвърлят към НАП ,  и нямало да можем да си правим справката  вече.

# 481
 Аз   съм  точно  от  Община  "Връбница  "  и  ги  подавам  през май  месец . Миналата  година  помня  ,че  ги   подадох  на  18 май и  не  са   ми  правили  проблем  .  По  скоро  проблема  е  с новата    служителка  на  нашият  район ,че  когато и  за  кавото и  да  отида  -  нея  вечно  я  няма  ?

И нашата е нова.
Нали ти казвам - те винаги са по- специални.  Laughing
Благодаря ви за отговорите.
   bouquet

# 482
козметичката ми каза, че си е изтеглила детските някой да е проверявал ?

# 483
Не хвърляй смут в темата ... чудесата свършиха   Whistling

# 484
  • Бургас
Tц,не са за този месец,поне аз нямам превод,а и не чакам по това време.

# 485
Здравейте'някой може ли да ми отговори на един въпрос.Майченството ми свърши регистрирах се на ТБ сега трябва да подам документи в НОЙ 'т.е.т обещетението как се изчислява на целия стаж който имам или само върху годините който имам на последната работа преди майченството

# 486
  • Пловдив
Здравейте'някой може ли да ми отговори на един въпрос.Майченството ми свърши регистрирах се на ТБ сега трябва да подам документи в НОЙ 'т.е.т обещетението как се изчислява на целия стаж който имам или само върху годините който имам на последната работа преди майченството

ще ти гледат последните 9 м

# 487
  • Пловдив

Не съм сигурна какъв период разглеждат, но снаха ми направи същото и и определиха обезщетение в размер на 6 лв. на ден.

# 488
  • в пустинята
знам че не е по темета,но моля ак някоя майка е взела обетение за безработица да пише

# 489
знам че не е по темета,но моля ак някоя майка е взела обетение за безработица да пише

Превежда се на 15то число от месеца, което е утре, което значи че в понеделник ще получиш.

# 490
Благодаря ви за информацията

# 491
  • Пловдив
моми4ета казват 4е в  понеделник 6те ни преведат  парите,някои знае ли не6то????

# 492
  • София
моми4ета казват 4е в  понеделник 6те ни преведат  парите,някои знае ли не6то????

За   кои    пари става въпрос  -  за  детските  ли  ?

# 493
  • Пловдив
да

# 494

Общи условия

Активация на акаунт