Отговори
# 375
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Марин от снощи се обръща от горем по гръб и сега вече е като топка Joy
Може ли на Морска ФБ?

# 376
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички малки и големи именници! Да са много здрави и името до им носи много късмет.

# 377
Здравейте,

Днес времето позволяваше за разходки,та глътнахме с детето малко чист въздух  Mr. Green .

Май разбрах защо се буди детето нощем-топло му е.Снощи беше угаснало парното и сме спали на 14-16 градуса  Whistling,и каква изненада слънчицето не се буди въобще  Party .Иначе държа в стаята 19-20 градуса.

Честит празник на всички именници.Да си носят името със здраве.   bouquet

# 378
Честит празник на всички именници, банкери и бургазлии! Елиза, честита ви годишнина!
Vesi7112, добре дошла   bouquet
От вчера сутринта малката постоянно вдига температура - 38 до 39 градуса Sad Днес я заведох на лекар. Няма хрема, не кашля, гърдичките са чисти, но има доста афти по гърлото и те са много болезнени. Едвам суче милата. Предписа ни антибиотик и сега следим да не стане гнойна ангина. Надявам се да се размине. Не знам само от къде го пипна този проклет вирус. А днес на обяд като я накърмих и повърна всичко на фонтан Sad Изкарах си акъла. Ходих набързо да взема Вомитусхил и сега я кърмя по мъничко, а толкова сладко сладко си суче и си иска, но не мога да и давам повече от страх да не повърне пак. По-добре полугладна, отколкото обезводнена от повръщане (според мен, а и според лекарката ни).  Не можахме да се възползваме от може би последните слънчеви лъчи. Ох оплаках ви се Sad
Лек ден   bouquet

# 379
  • Пловдив
Ети, в танците снощи бях неутразима. Скрита камера "Ряпа да яде"    Joy

emi_ka , дано малката оздравее бързо!

maroobg , браво, че сте излезли. Аз днес не посмях да изкарам малката, стори ми се много студено, макар и да пече. Ще си остана с излизането довечера за празника на кака Креми, а бебка- дано утре да е по-топличко!

# 380
  • Варна
Еми Ка Благодаря! Споко - ще има още топли дни. Тощу що съобщиха пролетни температури.

# 381
 Hug Честит имен ден на всички именици и от мен

# 382
И от мен ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ, много здраве и щастие за всички!

# 383
Emi ka Дано бързо се оправите и няма усложнения! Hug Гледах,че дават в края на седмицата времето да се разваля как не ми се седи вътре.

# 384
  • София
Божее, момичета да ви кажа, че май малкия изкара варицела  ooooh! и майката с много опит ( аз) докато се усети то детето ще оздравее. А сега как започна всичко: преди 4 дни в захранването дойде ред на карфиола. Вечерта след хапването ни излезе пъпка зад ухото и аз реших че е от карфиола , на другия ден му излезе на челото и аз изхвърлих пюретата с карфиола. Обаче докато днес ме сърбяха очите и си мислех откъде може да съм лепнала инфекция, след като децта са здрави ( уж) се сещам ,че има варицела в детската на малката и въпреки , че момичетата са я карали може да ми я донесат ( заразата). След което се сещам че пъпките на Светли са точно като на Варицелата , а съм чувала за децаизкарали с 2 пъпки тази шарка . И сега незнам какво да правя  newsm78 тя едната пъпка му мина, до утре и другата ще мине. Как да разбера дали е било варицела или не?

# 385
Честит имен ден на всички именици днес! Много здраве, късмет и любов!
На Елиза, честита годишнина!
Танче, когато големият беше болен, първата му пъпка излезе на челото и после една на ръката. Педиатърката ми каза, че при варицелата задължително имало пъпка /поне една/ в косата. Можело да бъде и на тила или високо на челото, но общо взето в окосмената част. Беше ми казала да го следя и ако се появяла там, да и се обадя. Не знам колко е вярно това и дали това е признак за разпознаването наистина.
Днес по обяд си направихме една дълга разходка, почти три часа. Мога да кажа, че времето при нас не беше толкова студено и ни се отрази чудесно.
Бързо оздравяване на всички болни дечица!
Лека нощ!

# 386
Добро утро, момичета!
Благодаря за съпричастността вчера!  Hug Всичко е минало добре, поуспокоих се малко като се чухме по телфона, но ми е много гадно, че не мога да отида да го видя  Sad!

Tanija заведи го при педиадърката да го види, преди да се е скрила и другата. И ние можем само да гадаем като теб дали е или не.

Днес смятам да надпиша вече картичките, че нещо имах едни планове, то друго излезе. И ако успея утре ги пускам!

# 387
  • Пловдив
Добро утро и от мен  Hug
Ние от цяла седмица сме много ранобудни-7 часа,но и заспиваме рано,най-късно в 21 ч.
Днес ще се опитам да събера урина на малкия и да го заведа и кръв да му вземат.Само незнам като я събера в това контейнерче аз ли трябва да я прехвърля в бурканче.А то стерилно ли трябва да е?
Оххх мами сега като стане студено как ще си седим по цял ден в къщи? Направо не ми се мисли. newsm78 Колко са допустимите температури,които стават за разходка? Имам спомен,че някоя мама беше писала 5 градуса
Таня наистина най-добре е педиатър да го види.Поне да знаеш със сигурност.
Антония важното е ,че всичко е минало и скоро ще го видиш  Hug
Еми ка дано всичко при вас е наред.

# 388
  • Варна
Добро утро и от мен. Според мен няма температура, която да попречи разходка на въздух. Дори е задължително всеки ден да сме на вън, макар и за 20-30 минути - все пак това е витамин Д, който им даваме във вид и на капки. Аз пък днес имам една чуденка - дали може да даваме банан, пасиран с АМ /например/.

# 389
Танче, не съм сигурна, но мисля, че може да се хване с кръвно изследване.

Кремс, стерилно трябва да е бурканчето, купи си от аптеката, продават готови стерилни контейнерчета за урина.

Общи условия

Активация на акаунт