,и каква изненада слънчицето не се буди въобще
.Иначе държа в стаята 19-20 градуса.

Днес я заведох на лекар. Няма хрема, не кашля, гърдичките са чисти, но има доста афти по гърлото и те са много болезнени. Едвам суче милата. Предписа ни антибиотик и сега следим да не стане гнойна ангина. Надявам се да се размине. Не знам само от къде го пипна този проклет вирус. А днес на обяд като я накърмих и повърна всичко на фонтан
Изкарах си акъла. Ходих набързо да взема Вомитусхил и сега я кърмя по мъничко, а толкова сладко сладко си суче и си иска, но не мога да и давам повече от страх да не повърне пак. По-добре полугладна, отколкото обезводнена от повръщане (според мен, а и според лекарката ни). Не можахме да се възползваме от може би последните слънчеви лъчи. Ох оплаках ви се 
и майката с много опит ( аз) докато се усети то детето ще оздравее. А сега как започна всичко: преди 4 дни в захранването дойде ред на карфиола. Вечерта след хапването ни излезе пъпка зад ухото и аз реших че е от карфиола , на другия ден му излезе на челото и аз изхвърлих пюретата с карфиола. Обаче докато днес ме сърбяха очите и си мислех откъде може да съм лепнала инфекция, след като децта са здрави ( уж) се сещам ,че има варицела в детската на малката и въпреки , че момичетата са я карали може да ми я донесат ( заразата). След което се сещам че пъпките на Светли са точно като на Варицелата , а съм чувала за децаизкарали с 2 пъпки тази шарка . И сега незнам какво да правя
тя едната пъпка му мина, до утре и другата ще мине. Как да разбера дали е било варицела или не?
Всичко е минало добре, поуспокоих се малко като се чухме по телфона, но ми е много гадно, че не мога да отида да го видя
!
Колко са допустимите температури,които стават за разходка? Имам спомен,че някоя мама беше писала 5 градуса
Препоръчани теми