Отговори
# 165
Поръчахме си от тази лампа костенурка, която бяхте пуснали като линк, естествено в евтиният и вариант от ибей...
и аз снощи поръчах от тях 2 за момчетата Laughing
да видим кога и дали ще пристигнат Thinking да не се наложи и Дядо Мраз да идва следколедно Mr. Green Joy
чакам за големия нещо от Китай, 2седмици вече... Close до сега, няколко пъти вече от Китай съм поръчвала, за макс.2седмици са пристигали...

# 166
  • малкия йеросалим
Роси аз давам на каката от две години.Давам коластра по едно на ден в периода септември-април.Когато започне да сее разболява увеличавам дозата.И честно казано съм я пресичала доста пъти.Сега септември давах дваисетина дена и ацидус и бифидус/заради прекаран ентеро вирус/ и зелена енергия.От зелената енергия се беше разяла/а е ужасно придирчива към храната/.Та сега се сетих пак да я почна  Laughing.На малкият ме беше страх да давам.Мой приятелки дават от самото раждане.Аз се престраших преди два дни като го под-пука хремата.Дадох много мъничко  и му хареса на вкус.Не знам дали е от това,но много бързо се възстановява.
Иначе със храненето напредваме.Днес дадох няколко лъжички оризова каша.Не беше особено впечатлен.Очаквах ,че като е сладка ще я хареса,но той не прояви кой знай какъв интерес.Иначе на обях си хапва зеленчукови пюрета.Яде различно всеки ден.някой път изяжда почти цялото  бурканче,друг път едвам 50-60 гр.Днес бях му взела купешко с тиква и морков и хапна със зор половината.Но и аз не го тормозя .Колкото толкова.Така или иначе основната му храна е кърмата.Няма да остане гладен Grinning

# 167
Поръчахме си от тази лампа костенурка, която бяхте пуснали като линк, естествено в евтиният и вариант от ибей...
и аз снощи поръчах от тях 2 за момчетата Laughing
Задоволете любопитството ми колко ви излиза или казано по друг начин, с колко съм се минала с тая костенурка

# 168
Софи, Киди - може ли линк към артикула в Ибей? Благодаря!

# 169
Давала съм Коластра на Аквасорс на Теа. Имаше голям ефект. Обаче - спирах ли я, започваше да боледува, случайно или не, още в деня на спирането, лепваше вирус, след двумесечни паузи дори. Затова постепенно я спрях изобщо.

# 170
Днес ставаме на 1/2 годинка  Party Party Party.
Сутринта украсихме и елхата  Party Party Party.Залочнахме с подаръци, купихме за бебето на каката (2г.3м.) количка  Laughing Laughing Laughing.
Веси така се заплеснах в сайта на ВЕГА дето го пусна , че неможах да ви изчета вчера. Доставката им е безплатна, специално питах по скайпа. Доставката до София е 1 ден.
Ние ще сме кръсници на 25 декември , та и за кръщелника ще пазаруваме. И той е юнче на 14-ти ке роди , но майка му не борави много с компа, та аз и разказвам какво си споделяме тук.  Wink

# 171
Елиза, Петя http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1904643 … ame=STRK:MEWNX:IT

Петя, ти от къде и за колко я купи??

ето и за секс куклите - http://cgi.ebay.co.uk/MATTEL-SINGAMAJIG-S-SING-A-MA-JIGS-PLUSH-L … sh=item3f04c96798 Mr. Green

МимиБо, честита ви половин годинка Hug

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 19:37 от sophiepp

# 172
Елиза ето това е http://shop.ebay.com/?_nkw=Constellation%20Lamp%20Twilight%20Tur … _stpos=&gbr=1
на мене ми излезе около 10лв. - 6 долара и 43 цента точно
Софи, аз също чакам доста неща от ибей, но нещо в последно време много се бавят.

# 173
Имам един въпрос, след като прочетох, че MimiBo че е кръстница. Нужно ли е родителите на детето, което ще се кръщава да имат сключен граждански брак? Зная, че като цяло църквата не одобрява раждане на дете извън брак.
Благодаря предварително момичета.
 Peace

# 174
Имам един въпрос, след като прочетох, че MimiBo че е кръстница. Нужно ли е родителите на детето, което ще се кръщава да имат сключен граждански брак? Зная, че като цяло църквата не одобрява раждане на дете извън брак.
Благодаря предварително момичета.
 Peace

Стаси, ние бяхме кръстници на едно детенце, на което родителите нямат нито граждански, нито църковен брак, затова си мисля, че това не е условие.

# 175
Не ! Ние кръщавахме дъщеря ни април месец.Никой не ни иска удостоверение за ГБ.  newsm78 Но пък в кръщелното пише " и законната му съпруга". Ние също нямаме брак.

# 176
Софи, аз също чакам доста неща от ибей, но нещо в последно време много се бавят.
имаш в предвид, че в английските пощи ги бавят ли?? аз не съм спирала да поръчвам, все чакам по нещо, макар и малко и като цяло идват на време. зависи и от къде идват де Wink сега покрай празниците ще има забавяне със сигурност...

# 177
Има ли друго захранено бебе, което да не консумира изобщо вода? Аз захранвам Стела почти от месец и тя отказва да пие вода все още. Пробвах с лъжичка, от чаша, от шише с "човка" и от нормално, но плюе сърдито, ако и попадне и капка. Иначе, се кърмим по много пъти на ден/нощ и поне с това се успокоявам.

За ваксините - приключихме с Пентаксима, другия месец ще и слагат първия Синфлорикс, защото след навършени 7 м. са два приема /чудих се дали изобщо да не го пропуснем, но май не събрах смелост/ .

За подаръците - Стела ще получи няколко, но по - малки играчки, които си бях набелязала от тук и в последствие поръчах от "май тойс" на 1/2 и 1/3 от тукашната цена, за да мога да и ги въртя и да не и омръзват, а кака и, поредното голямо лего и няколко дрешки. И аз все се заричам, че повече няма да прекалявам с харчене за детски играчки и дрехи, но нещо не ми се получава  Crazy.

# 178
Момичета, влизам набързо да споделя един сайт, който открих съвсем случайно, търсейки нещо съвсем различно от бебешката тематика!
Който прояви интерес да натисне натиснете тук.
Има много готини, но  това е  Laughing

Едит: за малко да забравя - Стаси, важното е кръстника/цата да е кръстен/а и да не си е забравил/а в деня на кръщенето кръщелното у тях!  Mr. Green

Още един едит: тези, които имат по-големи дечица могат да ги "погъделичкат" с това и съответно това.

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 20:38 от antoniabg

# 179
antoniabg сайта е уникален. Не бях виждала нещо подобно до сега  Laughing Laughing Laughing
Честити месечинки на дребосъците!
Вики вече заспа аз ставам да поошетам малко.
Доставката от Вега наистина е безплатна, на мен ми ги доставиха за 1 ден безплатно!

Общи условия

Активация на акаунт