Отговори
# 585
ANDJELINA мисля, че не е проблем да седи докато трае храненето, аз Стили го държа близо 30 мин в столчето, отделно го слагам да сяда през деня в мен или на леглото. А аз искам да те питам- на това столче маха ли му се таблата отпред която е?
Маха се,  да  newsm10
Мерси за отговора и аз така предполагам ,че не е опасно, те са големи вече  newsm32

# 586
Ние сме вече и с температура. Cry  Засега е малка-37.3,но вечер се качва повече,та съм в очакване.Ех ,не можах да пресеча нещата и то това ни се случва  в петък  ooooh! Обадих се на педито и тя ми каза да взема спрей за нослето Олинт и Пулмекс бейби за мазане,да мажа гърдите /без областта на сърцето/,крачетата и нослето  newsm78 .
Да продължавам с оксилококцинума-по 2дози дневно , можело да включа и коларгола и витС.Дано се оправи милия по-бързо,че ми е мн.гадно Praynig.Днес дремна само веднъж за един час,толкова малко спане не е имал от както се е родил и е един кисел...  Sad
Ох,оплаках се,да ми олекне малко.

# 587
maretu, честито ви зъбче.Никола как издържа до 22.00 ч., аз се правя на клоун вечер, поне да изкараме до 20.00 ч. будни.Иначе дремва от 16.00 до 17.00 ч.
Благодаря ти, ketti. Не знам как издържа, той рядко заспива преди 23 ч. През деня дремва за по половин час, но без никакъв режим. През нощта спи, буди се да яде понякога през два часа, понякога два пъти. Общо взето не спи много.
Днес и вчера озвучава къщата с кратки, но мощни и пронизителни писъци. Чак ми стана притеснено, но той си се радва на писъците.

# 588
Дени, и аз знам, че не трябва се мажат бебета с оцет  Peace Но не миля, че си му навредила с две мазания  Hug
Табакова, и Ема така се забавлява. Но единствено с мен и от време навреме баща си, другите не ги дере, само ги скубе  Heart Eyes
Стаси, като нищо ще се окажем съседки  Simple Smile Ще ти пиша на лични  Peace
Лека вечер и спокойна нощ  Hug

# 589
  • С-я
Момичета,
ако си спомняте, Смилянова беше дала рецепта за сваляне на температура със сапун- детето се сапунисваше на сухо, доколкото си спомням. Предполагам някой друг си го спомня по-добре. Мисля, че този метод е безопасен за бебета.

# 590
 Столчето на Анджи е като нашето, ама едно към едно е модела, зветоветена седалката са други, а и марките са различни. Аз я слагам докато и писне, но там издържа не повече от 15 мин, въпреки таблата с играчки отгоре. И нашата табла се  маха и затова се притеснявам да я оставям без колани. Май бих предпочела да я нямаше тази екстра. Не им вярвам на китайците и начина на застопоряване на таблата не ми вдъхва много доверие..

А какво става с Мама Заек, последно като писа беше болна. newsm78

А кончето на Тонито, освен че свети има страхотни мелодии и шум от океана. Аз бих заспала с такава музика, но моето келеме не и действа!

Днес Мадлен изяде цялото бурканче плодово пюре, за пръв път отваря толкова устата и не и писна на половината бурканче. Дано да е така и да нямам проблеми с храненето, че Теди ми беше по- трудна.

Ох, да се оплача, за каката не мога да измисля подаръците...пребродих всички сайтове и нищо не ми хваща око. Ние с таткото ще си ги купуваме сами, та поне да ни харесат, изненади отдавна не си правим...

Търся идеи за разни приятни неща, които да правим на Бъдни вечер, искам Коледата да е по- специална тази година. Намерих в едно от бебешките списания доста добри идейки. Вие какво правите на 24  дек след традицията с постната вечеря и разчупване на питката с парата?  Споделете моля...

# 591
Добър вечер!
Мили мамчета виждам изпращате вече картичките. Понеже с Вики сме малко откъснати от света аз няма да мога изпратя.
Затова направих нещо специално от нас с Вики за Вас и Вашите прекрасни юнчета.
ВЕСЕЛА КОЛЕДА http://www.facebook.com/video/video.php?v=117799881618906&saved
 Party Party Party

# 592
Имам въпрос към Веси Архипова, дали си поръча нещо от сайта на Колино и колко й излезе доставката?Искам да поръчам проходилка и люлка, но да не ми излязат двойно  newsm78
 cherri и ESTELITA, дано спаднат тези температури и да минават бързо.

# 593
ketti купих я директно от магазина. Но им писах по скайп за доставката. Тя се определея въз основа на теглото на стоката. Пиши им утре на kolinoltd да ти кажат точно колко ще ти излезе. Лично на мен ми искаха 15 лв. до Златните. Малко множко. Та затова отидох директно в магазина, но все пак живея тук във Варна затова имах алтернатива. Simple Smile

# 594
Веси  Благодаря много за пожеланията!  bouquet

# 595
  • Пловдив
alexova от няколко години нашата Коледа минава така- събираме се у майка ми аз, мъжа ми, вече и Стили и семейството на едната ми сестра /другата е в Испания/, те имат три деца. Освен питката с парата и постните ястия приготвяме изненада за децата. Някъде след вечерята някой се измъква тайно и оставя пред входната врата чувал с подаръците. Звъни на вратата и бързо се вмъква вътре, като ние нарочно се мотаме докато отворим. Отваряме заедно с малките и що да видим- дядо Коледа много бързал и само оставил подаръците и тръгнал. И то докато се отворят, разгледат, снимат..... става време за сън  Simple Smile Тази година даже специално уших за бързо един  коледен чувал, че друга година ги слагаме в голяма торба. Та така при нас.
Veselina Arhipova   bouquet

# 596
antoniabg - Тони, благодаря, че си се сетила за мен. Чудесна картичка и пожелания. Все още се смея с глас на нашата история в болницата когато родихме. 4 дни да делим една стая и да не се познаем Simple Smile

Днес Мадлен изяде цялото бурканче плодово пюре, за пръв път отваря толкова устата и не и писна на половината бурканче.
Само моя младеж май не си пада въобще по плодовите пюрета. Ако изключим тиквата, която ми е интересно дали е плод или зеленчук всъщност.
 Peace

# 597
  • Варна
Веси и Виктор са лежали с дядо Коледа в едно леглоооооо.......ураааа!

За сапуна и свалянето на температура е така - натъркват се чорапчетата на детето със сух сапун, колкото се може повече и се обуват.

Един ден при Гала гостува Йорданка Христова и каза, че температура на малко дете се сваля с камфоров спирт. Тампонче от памук се намокря с камфоров спирт и по гръбначния стълб на детето се маже от горе на долу 50 пъти, после пак се мокри тампона и още 50 пъти от горе на долу по гръбнака. Метода бил изпитан и сполучлив. Записала съм си го на едно листче, но не е пробван още.

# 598
  • Пазарджик
Добро утро!
Може ли от растеж на зъбки кърмаче да отказва да суче? Снощи имахме кошмарна нощ с много плач и отказ да суче, сутринта същото се повтори.

# 599
  • малкия йеросалим
тази сутрин кафето и закуската е от мен!!!
Аз тази сутрин се наспах до 8 с малкият.Много добре ми дойде.
Роси ние празнуваме така-прави ме нечетен брой постни ястия/боб,постни сърми,питка.../ и вечеряме заедно със свекърва ми.Стоим до късно на трапезата и после не раздигаме масата,а оставяме до сутринта,за да може Богородичка да хапне.Когато малката заспи подреждам подаръците под елхата.Сутринта на Коледа от ранни зори се започва с много смях и радост.Кети замъква всички подаръци на спалнята и започва да ги отваря.За тази година сме замислили с мъжа ми да се облече като Дядо Коледа и сутринта на Коледа да дойде с чувала с подаръците.Предполагам,че ще е голяма радост  Grinning
djidji_p може и да е от зъби,но може и да е признак за предстоящо заболяване.Следи днес как ще се храни и тогава ще се разбере.
Аз да се оплача  ранни зори.Днес теглих Жоро на моят кантар и се шокирах.Май пак е наддал много-излиза ми 11.200,това е килограм и повече отгоре.Мъжо каза ,че ако е така ще има шамари.Уж намалих кърменията и замених две хранения....Във  вторник сме на консултация и дано моят кантар да греши.Аз изчезвам,че децата са гладни.

Общи условия

Активация на акаунт