СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 258
  • 696
  •   1
Отговори
# 270
И аз се разплаках, като прочетох за Емили...Милата...  Cry  Cry  Cry ! Ако разберете нещо за банкова сметка или ако по някакъв друг начин можем да помогнем на Емили - пишете! Много искам да й помогнем!
Kirra, и за теб ми стана мъчно  Sad ! Дано скоро се оправите, дано поне мъжът ти си намери работа. Още помня, като ми казваше как не можете да се видите с мъжа си заради многото му работа. Жалко е, но частниците са така - гледат да те използват максимално за работа и когато пожелаят ще ти бият шута.
Хайде, лека вечер от нас!

# 271
Ох, много тежко това  Cry Милите мама Емили и бебка Алекс Cry И аз искам да помогна поне с парички. Да се организираме и да направим една обща молитва - в определен ден и час, искате ли?

# 272
Аз обаче си мисля, че малко се натрапваме. В другата отчетна на Емили явно са си много близки и там прочетох, че много дълго са я обеждавали да и помогнат. Все пак има хора всякакви и при положение, че тя не пише тук не знам дали е редно така изведнъж и ние да се намесваме. Може да не и стане приятно на момичето...ако искаше да знаем за проблемите ни щеше да ни пише. Да изчакаме, може да се включи и при нас пък тогава ще и предложим нашата помощ.

# 273
Яничка, надали на човек с толкова и такива проблеми му се пише по форуми и изобщо има време. . а за другата отчетна - тя неведнъж е казвала,че там са едва ли не ,като семейство - все пак са заедно вече близо 3 години.

ясно е,че на всеки гордостта му не би допуснала помощ от някакви виртуални познати,но аз си мисля,че надали с друго бихме могли да помогнем на някой в беда ,независимо кой е , освен финансово.

де да знам, аз си мисля,че не правим нищо лошо  newsm78 , ако смятате ,че греша, може и да се откажа от идеята,но аз съм на мнение да помогнем.

а и ако момичетата ни дадат сметката изобщо няма да я питаме, направо и ги превеждаме  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 21:15 от gala.

# 274
Горкичката Алекс  Cry Нека се помолим на Господ за едно Коледно чудо  Praynig Praynig Praynig - нека оздравее бебчето!

# 275
момичета днес са изписали Емили.Гале нали не се бъркам.И аз мисля ,че не се натрапваме и изкам да и помогна финансово . Много си поплаках и се моля Алекс да се оправи. Praynig

# 276

а и ако момичетата ни дадат сметката изобщо няма да я питаме, направо и ги превеждаме  Mr. Green

За  Peace

# 277
Мамчета аз да кажа за ръкавичките  Embarassed
Dana може да е старнно,но нямам избор  Tired И аз не искам да е вечно със скрити ръце,но днес(вече 3 дни след "инцидента") роговицата на окото му е все още силно зачервена  Sad Мога да приема това че си смучи пръстите,но да си наранява очите перманентно сърце не ми дава.Притеснявам се,че трябва да започне да пипа разни неща, а с ръкавици на дали ще посяга но как да го накарам да не си бърка в очите?
Прави го и с ръкавици но само му се зачервява кожата от натиска.Плата не позволява да се нарани много.Имахме и още един случай в който си разкърви едната ноздричка  #Cussing out Ръцете са му мнго силни и докато не се осъзнае да си пази сам лицето май ще сме с ръкавици  Embarassed Embarassed Embarassed Натиска се дори и насън-даже тогава не мога да ги сваля-Уффф приемам съвети всякакви как да ги сваля  Crazy
А сега да се похваля-днес си взех и последния изпит и си завърших успешно семестъра  Peace Вече ще съм пак от редовните  Rolling Eyes

# 278
 Това ,което чета толкова много ме натъжи .Аз съм много емоционална плаче за всичко дори и да е малко сега нямам спиране само кажете ако вземете решение и ще помогнем дори и с малко  . Чак не знам какво да напиша настръхнах #2gunfire а и  тези докторииииии нищо ли не видяха и така ли и помагат като и дават лоши прогнози !!!
ЕМИЛИ с ТЕБ СМЕ МИЛА МОЛИМ СЕ всички бъди силнааааа   bouquet

# 279
Гале благодаря ти за линкчетата, дано да ги намеря с доставка до тук! За Vichy  със сигурност ще намеря да видим и другото. И какво имаш предвид, че Vichy е след DUCRAY КЕРТИОЛ P.S.O? Първо да използвам едното и като го свърша да взема другото ли?  Embarassed Сори за тъпия въпрос  Embarassed
А за Емили наистина всички можем много да се молим  Praynig Praynig Praynig и като дадат банковата сметка да помогнем кой с каквото може!!!Аз също се просълзих  Cry много ще се моля за тях и дано Бог помогне на малкото прекрасно момиченце Алекс и на цялото им семейство да са силни!!! Praynig Praynig Praynig
vany666 Честито!!!  bouquet

# 280
Иве, при мен беше стигнало до страхотен сърбеж и този на Дюкре ми оправи скалпа, а после този на виши,като профилактика. аз доколкото зная пърхута не се появява случайно, та опитай така. никой не ми го е казвал.просто сама се убедих в ефекта. и понеже при мен започна прословутия косопад,мисля да си взема сега пак виши ,но против косопад.

и ,да, първо почнах с дюкре и като ми свърши ползвах виши-то

# 281
  • на североизток
Vany666, така както го обясняваш ми се струва странно това , че толкова често и силно си търка очите и лицето. Да не би нещо да го дразни newsm78 Вярно, че движенията им са още некоординирани, но все пак бебчетата някой път инстиктивно правят нещата като големи хора...искам да кажа, че може да го обсъдиш с педиатърката ви( ако все още не си, разбира се) А пък другото, което се сещам е поне докато го кърмиш/храниш да му махаш ръкавичките, тогава предполагам че е най-спокоен, и когато се заигравате и правите гимнастика, също да ги сваляш и така постепенно може би ще свикне newsm78

Много неприятно това с Емили и нейното бебче, дано да надживеят тези трудни мигове и след време да си спомнят за това като за нещото, което ги е направило по-силни и по-сплотени като семейство!!! Стискам палци и аз и се моля за тях Praynig Praynig Praynig

# 282
iv4i_79 без ръкавички е малкия единствено след баня докато правя масаж.Странно е наистина,но почти винаги ръцете са му навряни или в устата или в очите  Mr. Green Да си призная не съм се замисляла,че може да има нещо притеснително.Мисля си,че просто реакциите са му такива  newsm78 Сега като нямам изпити през деня ще ги свалям по малко и ще съм плътно до него за да реагирам ако се засилва към очите  Crazy

П.С.не,че като си бръкна в окото не бях до него,но.... Cry чак ме хвана яд на мен самата

# 283
  • София

За  Peace
Точно така трябва да постъпим !

# 284
Дани се е драл също и в очите си е бъркал, но аз просто това не го намирам за проблем. Напоследък нямаме много драскотини, но в един период както и да му режех ноктите, все се драсваше до кръв някъде по лицето... Обикновено когато е много ядосан от глад и не му се даде веднага, почва да се дере така Wink

Общи условия

Активация на акаунт