СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 272
  • 696
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Много се натъжих от новините за Емили и малката Алекс.Люляк беше споменала ,че я е засичала да чете ......Горкото детенце ,толкова малко и толкова много преживя и изтрада !Горките му родители ,нека Бог им дава сили и да премине това изпитание  Praynig !

fata_morgana ,радвам се че всичко е отминало Simple Smile !

За хомопатията - гледам на нея като на всички други лекарства.Не можем да се лекуваме ей така с каквото ни дойде на акъл ,без консултация със специялист.Въпреки ,че при хрема редовно се черпя с "Коризалия"  Laughing .

# 256
kalinche, лекар си беше жената ама на, вместо да я оправи още повече и навреди.  ooooh!

Оффф...прочетох коментарите на Еми...леле, леле...разплаках се. Това малко и невинно същество през какво минава. Нямам думи просто. И най-гадното е, че всичко това е можело да бъде предотвратено. Ето заради такива случаи нямам вяра на лекарите.  ooooh! Дано все пак всичко да се нареди по възможно най-благоприятния начин за мама, тате и детенце.  Praynig  Praynig  Praynig

А Лита - незнам ,много ми е странно,явно не може да си преглътне гордостта,- все пак нещата веднага се изясниха ,че най-малко тя е визирана в случая,Алхимика лично и се извини  newsm78 , незнам още какво трябва да се направи. беше готина, но според мен малко се изхвърли с това изказване тогава

Малко стана като на си ти куклите дай си ми парцалките, фръц пръц. Не трябва така, все пак не сме в трети клас. Всеки има право на мнение и дори и един човек, било то и без да иска, да те засегне трябва ли да обърнеш гръб на целия форум!

А Димяни си пише при октомврийки, така че предполагам, че всички мацки и бебоци са ок (без бебе Алекс и мама Еми  Sad ), но просто не им е до нашата компания.

Люлка Фишер Прайс:
http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Baby-Gear-Kuschelnest-Babyscha … r01.13.09/1586520

# 257
  • София
Привет в този дъждовен съботен следобед! Време само за спане, ама нямааа....
Днес Никола става на 3 месеца. Почерпете се за негово здраве -

Да са ни живи и здрави всички дечица. Много стиснати палчета за Емили и малката Алекс!!!  Praynig Hug

# 258
Здравейте и от мен,честита месечинка на никола Hug
Дано да се оправи малката Алекс и всичко остане зад гърба им.
Аз също не съм от най редовно пишещите,старая се да ви чета поне.Не пиша,защото напоследък само проблеми и положението става все по зле,слава богу поне със здравето всички сме добре,но пък мъжа ми остана без работа,освободиха го без никакво предупреждение,просто отиде една сутрин и му казаха че вече е свободен #2gunfire ,от там и майка ми остана без работа, а на нея няма кой да и помага,абе въобще нямам думи,и изгледи за подобрение няма,не знам как ще изкараме без работа и пари,на мен пък не ми превеждат осигуровките,от там и болничните не ми плащат и документи за детски не мога да подам #Cussing out ,съжалявам ако съм ви натоварила излишно,но ос самото начало сам си споделяла много с вас Hug
Моя мъник, почна да се смее на глас  Heart Eyes и е много "приказлив" само дето напоследък като се наяде почва да плаче и да се сърди,и не знам на какво се дължи това Thinking

# 259
  • София
И аз хвърлих едно око на другата отчетна на Емили.Разбрах ,че събират пари в тяхна помощ.Сигурно ще е хубаво и ние да помогнем ,който може ,с колкото може.

# 260
  • София
Kirra ,много кофти !Дано всичко се нареди скоро  Hug !
Няма ли как да ги прииснеш работодателите си ?На мен също ми бавеха преди осигуровките ,но си поговорих сериозно с шефовете и всичко е Ок сега.

# 261
geryaleksandrova ,ами няма как особено, те са същите идиоти освободили мъжа ми/работехме на едно място/, казват че нямат пари и това е,като имали щели да ги внесат Close ,по безскрупулни и злобни хора не съм срещала, то от една страна добре че малко по малко ще се отървем от тях,ама

# 262
Бях решила да не пиша повече за мойте проблеми ,но понеже има вероятност клетото ми сърце да не издържи искам да ви кажа ,че много ви обичам  .Зориме смени тази сутрин в 5,30 в болницата за час два да се прибера да се изкъпя и преоблека,че от стреса ми дойде първия МЦ и естествено съм с кръвоизлив.От понеделник сме в Пирогов.Операцията беше във вторник уж едно леко цепване на ануса заради стеснението.Оказасе обаче че и там има аномалия и почти наново е изградено цялото дебело черво
на мястото на девствената ципа е имало фистула и когато са се опитали да я отстранят се е оказало че тя няма влагалище.Работено е и там и тепърва ще има още най малко 2 операций .Оказасе че атрезията на хранопровода с която се роди води след себе си пакет аномалий,който при нея започнаха да излизат една по една.Тях или ги има или ги няма.При нея обаче се оказа че ги има.Другото което ме предупредиха да очаквам е порок на сърцето проблеми с бъбреци и бял дроб и след 8 месец да се изяви синдром на даун.Това е трябвало да се види на първата ФМ и да се прекъсне бременоста.Осъдете ме ако искате но щях да го направя.Нямаше да бъда вече човек,когато знам че съм убила детето си ,но по добре ли е да гледам детето ми как расте без бъдеще.А тя е толкова сладка и чаровна не заслужава това!Спирам защото се давя от плач а и трябва да се върна преди визитация в болницата.Моля бъдещите мамчета да не си вадят заключения от моя случай.Аз съм изключение на вас няма да ви се случи .Обичам ви много.Има една снимчица на Алекс от болницата ако и е удобно на Деси предполагам че ще ви я пусне .Благодаря ви много за огромната подкрепа.Деси,Рони,Олче нямаше да мога да издържа последната седмица ако ви нямаше.

с риск Емили да се обиди - просто немога да не го копирам .

Момичета ,нека се помолим и ние - все пак е нашето септемврийче.

Мила, Емили, ако все пак ти остане време да прочетеш - стискам ти палци ,ако имаш нужда обади се ние също бихме могли да помагаме. дано ти да издържиш,защото си им нужна на прекрасното ти семейство.  Hug Hug Hug Hug Hug

# 263
Миличкото, дано има сили да се справи с всички тези трудности и операции, да бъде силна и здрава накрая  Praynig

Обаче какви са тия лекарски прогнози  Shocked Как Синдром на Даун ще се изяви след 8 месец. Нали си е генетично състояние и дечицата се раждат с него, ако го имат. Тоест би трябвало да може още сега да пуснат едни изследвания на Алекс и да успокоят майка й и близките й. Защото тя външно няма никакви изяви на такъв симптом и най-вероятно го няма. Не е ли така??

# 264
gala. и аз досега четох .... Cry  Cry  Cry просто нямам думи ... много ми е кофти. Жалко е, че едно толкова малко същество трябва да се бори за живота си ... и със съдбата

Момичета ,нека се помолим и ние - все пак е нашето септемврийче.
Praynig  Praynig  Praynig

# 265
Миличкото, дано има сили да се справи с всички тези трудности и операции, да бъде силна и здрава накрая  Praynig

Обаче какви са тия лекарски прогнози  Shocked Как Синдром на Даун ще се изяви след 8 месец. Нали си е генетично състояние и дечицата се раждат с него, ако го имат. Тоест би трябвало да може още сега да пуснат едни изследвания на Алекс и да успокоят майка й и близките й. Защото тя външно няма никакви изяви на такъв симптом и най-вероятно го няма. Не е ли така??

СД е аномалия на хромозоми в организма,която се получава още при самото зачева.Има особенно белези/физически/ които личат още със самото раждане или малко след това и добрите специалисти Би Трябвало да го отчетат и забележат.След,което се прави изседване на хромозомите за да се потвърди тази диагноза,а не само да се дават преположения и да се хвърля в ужас майката и близките. CloseПоне аз това знам и съм учила./тъй като това е в раздела патология/.Аман от "лекари" ooooh!
   На мен също ми стана страшно странно да предполагат СД при липсана на външни белези, които със сигурност лекарите могат да видят и да диагностицират още преди раждането, или малко след това. Затова се разрових. Доколкото разбирам заради аномалията в пъпната връв и нещата които изскочиха след раждането те са направили това предположение. За съжаление има една възможност, досега и аз не бях чувала за нея, касае се за mosaic down syndrome. При него не всички клетки са с тази допълнителна 47 хромозома и може да няма външни физически белези на пръв поглед. Затова за да се отхвърли и това съмнение мисля че ще за спокойствието на цялото семеиство и по-голяма яснота ще е от полза да се пуснат генетични изследвания. Не е нещо спешно и с направление би трябвало да е безплатно това изследване.
   Повече може да прочетете тук, на англииски - http://www.mosaicdownsyndrome.com/faqs.htm

# 266
ох,незнам. просто се натъжих безумно.
Еми е писала малко по-късно,че са изписани и вече са вкъщи. - дано всичко е наред.

аз им писах в темата и ги помолих за банковата сметка на Еми,където те събират пари и за една снимка да си я сложим на първа страничка - аз мисля,че ТОВА е нашето талисманче - все пак то е септемврийче. ( и Божидар разбира се )

ако момичетата я дадат ( сметката) и я искате -казвайте. нека помогнем на Еми.

# 267
  • София
ох,незнам. просто се натъжих безумно.
Еми е писала малко по-късно,че са изписани и вече са вкъщи. - дано всичко е наред.

аз им писах в темата и ги помолих за банковата сметка на Еми,където те събират пари и за една снимка да си я сложим на първа страничка - аз мисля,че ТОВА е нашето талисманче - все пак то е септемврийче. ( и Божидар разбира се )

ако момичетата я дадат ( сметката) и я искате -казвайте. нека помогнем на Еми.
По-рано днес  писах на лични на момичето ,което се занимава с тази инциатива и я помолих за  номера на сметката.Все още нямам отговор от нея ,но не вярвам да откаже.

# 268
  • у нас
леле много гадно ми стана за Емили Cry много се натъжих Cry
не съм от редовните напоследък и сега като прочетох... Cry дано Господ и дава сили Praynig

# 269
  • София
Боже,  Cry

Емили,  с теб сме мила. Толкова се бях зарадвала в началото, когато Алекс се беше пооправила, а сега нов проблем.

Дано всичко е наред и тези прогнози да не са истина!

Общи условия

Активация на акаунт