СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 239
  • 696
  •   1
Отговори
# 450
Честита месечинка на Вики и на всички други бебенца празнуващи днес.
Иве, честита годишнина, пожелавам ви дълъг съвместен живот изпълнен с много радостни моменти!
Честит празник на всички студенти!
desunique, браво на вашия голям младеж, расте детето. А колко мъничък беше. Да ви питам как знаете колко изяждат мъниците когато ги кърмите? Аз честно и идея си нямам Ема колко мл. изяжда на хранене. newsm78
На нас днес ни биха първи прием на Пентаксим и Синфлорикс. Най-накрая и двамата ги хванах що-годе здрави, та да почнем с ваксините, че тя другата седмица става на 4 месеца вече...
beb4o_fb и Ема дълго време беше със задна хрема, доста се измъчи детето. Педиатърката ми каза да й капя освен физ. р-р и кърма. А и с тази помпа с която се изсмукват сополките с уста добре й изчиствах носа. Ти яко го закъса с твоя пръст, дано по-бързо се оправиш. Hug
Оставям ви, че трябва да  newsm79 и   food002

# 451
  • у нас
Ивелинка- честита ви годишнина. Още много такива да изкарате но с поне още един член от семейството отгоре Sunglasses

Яничка честита ви месечинка  bouquet да растете все така прелестни Heart Eyes

Илки ЧРД на патерица. Да си жива и здрава и да се радваш на голямото си и сплотено семейство  bouquet

и да не забравя

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ
да се дипломирате успешно Hug и да намерите най-добрата за вас реализация. Аз чакам нашия тати да се прибере и да отидем да празнуваме. Купила съм му парфюмче подарък Mr. Green и дано малко да смекчи обстоятелствата че лееекичко счупих стопа на колата днес Crazy

много целувки  за всички  bouquet

# 452
Честит празик на всички студенти и от мен Simple Smile

Яничка - честита месечинка на Вики, много да те радва сладурка  Hug

Ивелина - поздравления за годишнината, нека сте все така заедно и винаги влюбени, весел празник   bouquet

Машонка - според мен единственият начин да разбереш колко хапва е като я претеглиш преди и след кърмене, ние откакто купихме кантар съм доста по-спокойна, Дани яде различно количество кърма от 120мл. до 200 и нещо през около 3часа  Grinning
Ние днес си направихме страхотна разходка от 12ч та до 16:15 час не си усещам краката, а и времето е повече от прекрасно Simple Smile

beb4o_fb - дано скоро да ти се оправи пръста  Hug

# 453
  • София
Честит празник на всички студенти и от мен. МашонкаEva2010 Hug Hug Hug

# 454
момичета не мога да намеря линка към "майчинството счетоводно" а ми трябва спешно  Close
А сега честито на всички месечинковци  Hug(които никак не са малко  Mr. Green)
Честито и на всички празнуващи включително и на СТУДЕНТИТЕ като мен Crazy   bouquet

# 455
# 456
# 457
Честито на всички празнуващи днес!

Машонка и аз не знам колко изяжда моята на едно ядене, но и не ме интересува - важното е, че е добре детето и наддава, а ако на едното хранене изсуче по-малко, на следващото ще си навакса и така. Ние да не би да си мерим порциите всеки път? Simple Smile

# 458
  • София
Ивелина, честита ви годишнина   bouquet . Още много и все щастливи години заедно!

Честито на всички бебчовци ,които имат месечинка!

По този повод Щица ми се губи от доста време  newsm78 .

Честито на всички студенти ,бъдещи ,бивши и настоящи  Laughing !

Ние утре имаме годишнина с милото.Преди 3 години след един 8-ми декември наехме първата си квартира и офицялно заживяхме заедно  Laughing .

Деси ,браво на малкия Иван Simple Smile !

Люляк ,Адреналинка ,доставиха ми най-накрая книгата  Mr. Green бях  я отписала   Mr. Green .

fata_morgana , и аз така мисля  Peace .

# 459
Здравейте и от мен Hug

изчетох ви най-накрая, абе като пропуснеш няколко дни и после няма насмогване Crazy

Първо започвам с всички празнували и празнуващи.Да сте ни живи и здрави, много щастливи и усмихнати (няма да изброявам). Да се чувстват поздравени всички рожденици, месечинковци, именници, празнуващи годишнини, студенти,  абе всички  bouquet

Много ми стана мъчно като прочетох за Емили и малката Алекс, не знам какво да кажа, толкова е малка, а толкова много изпитания им поднася съдбата. Ще се моля за тях и дано скоро всичко е само лош спомен и да се радват на голямото си семейство. Моля ви изпратите и на мен сметката.

Токова много неща сте коментирали, че ако се включа по всички теми ще трябва да изпиша цял роман, а нямам толкова време.

Дребната днес се отспя навън, което за нас си е цяло чудо, страхотно време беше, чак ме е яд че си останах в квартала, а не отскочих до парка ooooh!

Само да вметна и аз, нито знам колко яде, нито вода пие, нито биби цока, абе имам мултифункционални ц... Laughing, но ми е добре така, бебека е спокойна и аз съм спокойна, надявам се и педито да потвърди на другата консултация.

целувки на всички от нас Mr. Green

# 460
Уф, момичета, моят хубавец от снощи пак започна кърмаческа стачка  ooooh! Какво толкова не му харесва в скута ми не знам. Сигурна съм, че не са колики този път (въпреки че още го навестяват от време на време). Сякаш просто не му е удобно в скута ми - изпъва се, гърчи се, започва да реве. От снощи сме се кърмили или в леглото, или надвесена върху него в шезлонга, или когато е на повивалника... В скута ми не ще, освен когато е полузаспал нощем! Предния път докато стачкуваше го разхождах и кърмех, а той се оглеждаше и папаше, сега и това не върши работа.  Shocked Дано да отшуми скоро, че не ми се виси върху шезлонга му!

На всички бивши и настоящи студенти, честит празник и от мен!!

# 461
Сякаш просто не му е удобно в скута ми - изпъва се, гърчи се, започва да реве.

Същата работа сме и ние от три дена. Какво е това не знам. Някой има ли идеи, защото аз вече наистина не издържам. Сега се изцедих и и дадох от шише, но и него не го иска.  Tired

# 462
  • София
Честита месечинка на сладурковците родени на днешната дата!!!  Heart Eyes

Ивелина, честита годишнина от сватбата! Пожелавам ви още много години любов и разбирателство!

Честит празник и на всички студенти - настоящи и бивши!!!  cheers

И аз едвам успявам да ви насмогна с четенето. В петък предстои поредната ваксина на Никола и реших тази седмица да спра каката от градината, че всички хлапета бухат ужасно. Та от нея трудно се вреждам до компютъра. Добре поне че времето е с нас и отвисяваме по няколко часа навън. А Никола си е кротушко и в количката се скъсва да спи. Той и вкъщи си поспива доста, особено предиобед. Много обича да спи и по гостита и по молове и магазини. В неделя цял ден откарахме на пазар и по разни мероприятия. И гласа му не се чу. Шумът изобщо не му пречи на спането. Щом успя да спи до колоните на концерта на Пим Пам в МОЛ Сердика. Пу-пу. Дано все така спокоен да си остане! А какви чаровни усмивки започна да раздава. Само чака някой да му обърне внимание и започва да му "говори" и да се хилоти.

# 463
Честито на всички - всичко    bouquet  hahaha

Веси,дай снимай я тази люлка,че ме заинтригува  newsm78

Моята бебка не стачкува,обаче като е на лявата гърда и като поисцока лесно течащото мляко,или като се е наяла,незнам и започва супер рязко да си върти главата ,по-скоро си я дърпя разко на зад, НО захапала зърното ми  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy -неискам да ви казвам как боли ,а и тя го прави много ,не само веднъж и да спре  Shocked кога ли ще го откъсне  newsm45 newsm45

имаме си ново кенгуру и познайте- не ни влизат крачетата  Joy Joy Joy -явно наистина е дебелка  bowuu

# 464
Здравейте, майчета,
Отново ви благодаря за съветите.
Диманчето - ти си направо вдъхновение и подтик за действие.
Аз знам, че мога да се оправя сама, че може би на по-късен етап ще срещна и друг човек, но все още ми е трудно да направя последната крачка. Много мисля и все до рев стигам. Не искам да оставам с него и да се тормозя, но все още имам някакви чувства. Въпреки всичко, решението ми вече е взето, но ще изчакам другата седмица като се приберем в София и проведем последния разговор с таткото, за да реша окончателно. Иии стига съм ви занимавала с глупости.
Иначе имам чувството, че Матея започна да се успокоява и да хапва, което най-много ме радва.
В петък сме на консултация и с нетърпение чакам да видя колко е порастнала.
Поздрави на всички празнуващи - бивши и настоящи студенти, месечинки, рожденици, годишнини...много здраве и щастие.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт