СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 261
  • 696
  •   1
Отговори
# 495
  • В царството на мечтите
Да се отчета вчера бяхме на мерки и теглилки.  Laughing Пораснали сме 6,400кг.(5,800) и 62 см(60). И да я похваля не плака много от ваксините, не вдигна температура до сега и даже този пък е по живичка от предния

# 496
Аз пък пак да се оплача,че съм с температура  и така зверски ме боли дясната гърда  ooooh! .вече се чувствам,като този тип хора дето само мрънкат и се оплакват - те са родени за това,та и аз на там съм тръгнала  Crazy .

Моята щерка така яко е започнала да се облизва ,когато гледа някой как яде  Joy - май няма да устискаме до 6-тия месец със захранването.

Сега гледах приятелите ми във фейсбук и сигурно 90 % от пишещите тук са ми приятелки и освен 2-3 изобщо незнам кой кой е  Party -  bowuu -трябва да си пишем и ник-а с името  Joy

п.п. Веси,люлката е идейна,ама ако я забия в тавана най-много комшийката да слезне при мен. но се замислям за дървена стойка  newsm78

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 20:11 от gala.

# 497

Сладки сънища на всички бебчета и нежна нощ на мамите! Heart Eyes

# 498
Момичета, шашнахте ме с тези теглилки! Моя красавец се роди 25 дни преди термин - 2900. Изписаха го 2700 и първия месец качи 1200, втория - също. Сега за 20 дни е качил само 550 гр и аз се бях притеснила направо! Иначе кърмаческата стачка днес лека полека я борим, суче детето, спи, ака на ден 2 пъти обилно и 2-3 пъти зацапва само. Колики никога не е имал силни, но се появяват от време на време като забравя да му дам капките...
 Аз чак сега се вредих за баня, нямах време да си пусна душ цял ден, ама така е като съм самичка. Rolling Eyes Лека и спокойна нощ на бебоците.

# 499
И от мен лека нощ  Hug

Аз се разболях доста кофти - нещо като грип ме хвана, ама силничък. Носа ми тече като река, синузит, болки, абе отврат Sick  Sick Sick

# 500
Благодаря за отговора на mimsat. В този сезон трудно бих приложила номера със стоенето голички, но с упорство изтикваме някак всеки ден.

# 501
  • София
Добро утро мамита със сладки бебета    Mr. Green   кафето....

# 502
Кафето от Бутлинс, сладичкото от мене, че днес ставаме на 3 месеца или по друг начин казано - четвърт годинка. Леле как завучи само... Кога видях двете черти и мъжът ми реши че тестът е с минала годност  Twisted Evil, кога бях бременна , кога родих - кога мина това време бре?!

# 503
kalinche и всички други, които днес празнуват - ЧЕСТИТО!   bouquet

Къде е този сняг, къде са виелиците ?!?  newsm78 Май и днес ще се излиза.  Mr. Green

# 504
Добър ден и от нас!

То за мен не е много добър, защото направих една глупост, за която се надявам да няма последствия. Сутринта (като всяка сутрин) взех шишето с Деавит да давам на малката 1 капка. Но още сънена и не виждам, че аз й оливам по брадичката  Shocked . Взех веднага мокри кърпички да и забърша муцунката, но тя се беше омазала и по ръчичките - и тях забърсах, но не знам какво съм забърсала и какво не. Маймунката ми обича да си лапа ръцете - навря ги и двете в устата  Sad . Макар и забърсани, поизчистени, аз бях сигурна че е приела количество Деавит. Обадих се на родителите ми да дойдат, да ни вземат и да ходим при личния лекар. Та, според лекаря вероятно нищо му няма на детето, но ни издаде направление за болницата за промивка на стомаха. Каза, че според нея няма нужда от това, но ние си решаваме... Сега се прибрахме, чудя се дали взех правилно решение да не й правят промивка, да не я мъчат  Sad .
Ако нещо й стане, аз ще съм виновна, че съм тъпа патка. Скоро никакъв Деавит няма да и давам  Crossing Arms !

Оплаках ви се, за което се извинявам! Лек ден на всички!

# 505
Затова капки от шише не се дават.
Но най-вероятно нищо й няма на твоята маймунка и няма нужда от промивка, според мен.   bouquet

# 506
  • София
gerito85 ,онзи ден направих нещо подобно.Ще давам Деавит ,стискам ,стискам и не виждам ,че тече и в един момент установих ,че капкомера е празен.Незнам колко съм дала и каква част е погълнала малката ,но не мисля ,че е кой знае какво количество ,та да й има нещо.Не мисля ,че и на вас ви има нещо Simple Smile и всичко е наред.

# 507
  • на североизток
А той пък капкомера им е такъв смотан Close , че изобщо не се вижда колко капки падат Twisted Evil
Не се притеснявай герито, нищо ви няма Peace

# 508
Giada благодаря ти за отговора.За млечните продукти,едни казват да не пия мляко други да пия .....от три дни започнах да пия няма промяна някой път като се изака наобяд е по жълтеникаво.Как ще ми обясниш киселия мирис? И все пак продължавам да кърмя от двете гърди не и стига едната колкото и да настоявам.

Калина, или аз съм съвсем затъпяла, и не помня да съм ти отговаряла, или не съм ти отговаряла Simple Smile Ама по-вероятно някой друг да е бил!

А, да се изкажа по въпроса за млякото, по статиите чета, че е по-добре да се консумират сирене, кашкавал и други производни, а не прясно мляко....

# 509
  • Варна
Giada благодаря ти за отговора.За млечните продукти,едни казват да не пия мляко други да пия .....от три дни започнах да пия няма промяна някой път като се изака наобяд е по жълтеникаво.Как ще ми обясниш киселия мирис? И все пак продължавам да кърмя от двете гърди не и стига едната колкото и да настоявам.

Калина, или аз съм съвсем затъпяла, и не помня да съм ти отговаряла, или не съм ти отговаряла Simple Smile Ама по-вероятно някой друг да е бил!

А, да се изкажа по въпроса за млякото, по статиите чета, че е по-добре да се консумират сирене, кашкавал и други производни, а не прясно мляко....

ОООооо съжалявам грешката е моя просто твоя пост е преди този на mimsat и съм се объркала!

Общи условия

Активация на акаунт