СЕПТЕМВРИЙЧЕТО играе, пее, пълни памперси и дебелее!

• 23 293
  • 696
  •   1
Отговори
# 240
За ръкавичките и за мен беше безумно да ги слагам на децата си. Но Ема почна да си смуче яко палеца, а не иска биберон и аз ща не ща взех да й слагам ръкавици. Но никак не ми харесва това. Дано да й отмине този навик, че не знам какво ще я правя тази девойка. newsm78.
На нас пак не ни биха ваксина. Нашата докторка заминала на семинар и само се разкарвахме. Rolling Eyes
E.L ние имаме същата етажерка имаме и по-ниската на която слагам книжките на Део. Аз използвам кутии за дребните играчки. Взех си ги от Карфур за по 7 лв . А са много хубави светло розово, светло синьо и светло зелено на същите точки. Пасват ни на цветовете на стаята. А по-големите играчки освен на етажерката ги държим в кош от плат с цепка от горе (от тези дето се водят за пране).
защо ли толкова много момичета спряха да пишат  newsm78 - щица, емили ареа, лита и още и още ,а бяха доста редовни newsm78
За Лита предполагам, че не пише заради онази случка с многократно задаваните въпроси. Явно много ни се е разсърдила. Щица нямам представа, сигурно е по-заета и не й се пише. А Емили имат големи проблеми с малката Алекс. Tired Aila е в нейната друга отчетна и ми спомена, но не исках да казвам нищо, тъй като тя ако иска сама ще спомене. Но положението хич не е розово.  CryДано се оправи детенцето, че не знам майка й как се справя и то най-вече психически.

# 241
Здравейте!

Днес малкият се държа супер странно, той не спи много през деня, най-голямата пауза дето я  прави е след 4 следобед до 9 вечерта, днес от 11 сутринта спа до 4 следобед и какво му стана само в мен искаше да бъде през цялото време. Момичета, 5 часа съм стискала да не пишкам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Едвам издържах. В момента, в който се опитвах да го оставя сам се почваше едно зверско реване.  Tired Забелязала съм, че има дни, в които може да стои часове сам и да не ме търси, но има  дни, като тези не може да се отдели от мен  Tired Tired Tired

Мамита, да ви питам, вашите бебета правят ли крачки, като ги изправите ????? Това мойто чудо откакто разбра, че може да "ходи" вече ЛЕГНАЛ НЕ ИСКА ДА СТОИ  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms вече  от една седмица се виждам в чудо, не знам как да му обясня, че му е още доста рано за такива приключения. Краката са му нон стоп в някакво бясно движение. Направи ми впечатление, че още от първата седмица почна да си държи главата за по=дълго време, да се надига сам с краката още преди да има 2 месеца и като му хващаш ръчичките да се надига сам чрез тях. Една приятелка казва, че ще почне да седи още на 4 месеца.... той още няма три и се чудя как ще оцелея, нямам ръце от сега да държа.  Tired Tired Tired Tired Tired

Лека и спокойна нощ!

# 242
Момичета чудите се ама и аз слагам ръкавички още...  Tired Едно, че се дере постоянно друго, че така се смучат палците че не е истина  Shocked Като се събуди да яде и не реве нещо да ме събуди ами така звучно си смуче палеца, че чак в другата стая мога да го чуя!
Детските стаи които обсъждате са мнооого сладки!!! Нямам търпение и аз след някоя друга година да обзавеждам нашата  Heart Eyes
Абе момичета вие имате ли промяна в косите след раждането?Моята много бързо взе да се омазнява и имам гаден пърхот  #Cussing out ужасно е!Обаче майка ми ми спомена някакъв метод за премахване на пърхота и ще взема да пробвам- копувам си детски шампоан (понеже му е неутрално PH-то) и на 100мл шампоан се слагат 4 капки от чаено дърво...Ще пробвам и ще споделя ако има ефект  Peace
Говорихте и за витамини- мойта лекарка си ми изписа да пия още от витамините за бременни поне до догодина...  Peace
Още малко и ще почна да се оглеждам за столчета са хранене ако намеря нещо на промоция... Вие ще взимате ли по нататък като почвате да захранвате?
Лек ден на всички!При нас ще е студен и с мнооого сняг!  Peace Hug

# 243
  • София
А Емили имат големи проблеми с малката Алекс. Tired
Много се натъжих от това инфо, просто се разплаках  Cry

Емили беше много позитивна, когато ме успокояваше за Сами, въпреки че не й беше лесно.
Продължавам да се надявам, че след като лекарите помогнаха на моето бебче, ще могат да помогнат и на нейното.  Praynig

Емили, ако четеш, много прегръдки от мен   Hug

# 244
И аз стискам палци и се надявам да се оправи всичко с Алекс  Praynig Дано получим скоро добри новини Praynig

Детска стая да правиш наистина е голям кеф  Heart Eyes Нашата я правих малко набързо, защото нямах време да обикалям, търся и разпитвам. Просто нарисувах какво искам да има и една фирма ми го направи от МДФ. При нас мебелите са бели, а стени има и розови, и бели. Обща е за двете по-големи деца. За себе си съм установила, че белите мебели страшно ми харесват.  Simple Smile

# 245
Flash Dance Hug Четох за туята и се чудех, а сега ме е яд, че не взех предварително. Не трябаше ли да се дава и преди ваксината или се бъркам?
На мен лекарката ми каза след това, но аз всъщност след ваксината й се обадих. Не е късно и днес да й дадеш. При всички положения няма й навреди, само може да помогне. Освен това ще има и други ваксини, така че ако си решила за Туята - тя няма да ти е излишна. Hug Как е днес детенце?

# 246
Момичета, понеже за хомеопатичните средства винаги се твърди, че ако не помогнат, няма да навредят, на какво всъщност се базира това категорично мнение? Аз идея си нямам какво всъщност съдържат хомеопатичните лекарства, върти ми се в главата само, че в Осцилококцинум или някое друго от по-известните имаше извлек от дроб на патица  Rolling Eyes  Crazy Иначе са ми тъмна Индия как и въз основа на какво лекуват, но все трябва да имат някакво въздействие. Как тогава се знае 100%, че това въздействие може да е само и единствено положително? Нали въздействат уж различно на различните хора и затова се изписват от хомеопат на конкретен човек.

Сериозно питам, ако някой знае да ми отговори  Peace Нямам намерение да се обърна към хомеопатията засега, но не мога да си обясня как може всичките им лекарства да са супер безвредни.

# 247
Момичета привет... ако все още някой се сеща за нас Simple Smile
Не съм писала отдавна - в началото нямах време, после ни обраха и нямаше откъде. Съмнявам се, че ще успея да изчета целия си пропуск, но поне ще пробвам Simple Smile
Хубав ден и честито на всичко именници Simple Smile

# 248
Момичета, понеже за хомеопатичните средства винаги се твърди, че ако не помогнат, няма да навредят, на какво всъщност се базира това категорично мнение?

Нямам намерение да се обърна към хомеопатията засега, но не мога да си обясня как може всичките им лекарства да са супер безвредни.

Dana, хич не са безвредни мога да ти кажа. Майка ми си имаше малко проблеми и накрая се обърна към една доста прехвалена хомеопатка. Тя я прегледа обстойно и съответно и изписа лечение. Не само, че не и помогна, но така и развали стомаха и корема, че нямам думи. В момента след почти всичко, което хапне е с жестоки болки в стомаха, а преди това въобще нямаше такива оплаквания. Аз съм наистина бясна и не разбирам защо хората си мислят, че хомеопатията е супер безвредна. Също така и двама приятели на родителите ми пострадаха от хомеопати, пак "добри" специалисти.

# 249
Flash Dance , снощи смъкнахме температурата, ака 2-3 пъти доста обилно, много пръцка, гушках я при мен не спалнята и сукваше по малко начесто. Днес и усмивки започна да раздава, направо ми олекна.
За хомеопатията: Убедила съм се в ползата от осцилококцинума, а Туя също съм пила преди години и знам какво е, съмнявам се да навреди повече от Панадола с всичките му Е-та  Thinking
talktoher , нашето чудо крачи в коритцето от доста време. И тя така се очертава - много жилаво бебе и много обича да я държат изправена. Ако се е метнала на майка си, ще започне да сяда на 5 и ще проходи на 9 месеца... ако не й натежи дупето де  Laughing

# 250
fata,  за Туя'та  - и аз давах на малчо ден преди ваксината, в деня на ваксината и ден след това. Но в деня след това май нямаше много нужда и не си изпи цялото количество водичка с туя. Все пак нашия дигна температура и затова се наложи да му дам Панадола - 1 мл. После темп. спадна на 37.4 и аз престанах дасе притеснявам.
за хомеопатията, и аз съм се убедила че помага. Сестра ми лекува децата си (на 4 и 1 г.) само с хомеопатия и виждам ефекта. За приема на някои средства не се изисква т.нар. хомеопатично интервю, но за по-специални ситуации не може без такова. Яничка, верно че големи "специалисти" са лекували майка ти... ужас.. а те лекари ли са или просто самозвани хомеопати?

А, и да попитам, на вашите бебоци косичките им опадаха ли? Нашия оголи темето  Mr. Green ама в ушите, гледам, още е Алф  Laughing

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 11:24 от kalinche

# 251
Jani4ka, жалко че така се е получило при вас Confused И аз мисля, че няма как да са все безвредни, няма логика просто...

Krass, добре дошла пак при нас  Simple Smile Дано не ви се случват повече неприятности след този обир  ooooh!

Дани е плешив отзад на главичката поне от месец насам Peace

# 252
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=211286.0

Не мога да определя още дали съм фен на хомеопатията или не. Въпреки, че за това, за което ходих ми помогна.
Но темата е интересна.

# 253
Здравейте и от нас,много ме натъжи новината за Емили и Алекс,дано всичко мине по бързо и малката принцеска да се оправи  Cry !Емили кураж мила  PraynigHeart Eyes
За косата съм без коментар,един косъм не и е паднал а даже вече и се сгъсти и пораснааа ,яко се скубе сама и мрънка,бебешка работа  Mr. Green !
И аз забелязвам че много мами не пишат,и Руби я няма,Грикс,Димяни и мн мн други ,дано всичко е наред с тях  Hug !
Ivelina_Sh ,еха значи вие си имате сняг вече,дано и при нас завали малко поне за коледа  Mr. Green !
Лек ден!

# 254
Добро утро,момичета.
как хубаво вали на вън, така ми се иска да се наспя днес - мога цял ден да откарам в леглото  Mr. Green с новите епизоди на Анатомията на грей.

сега по ред :

Машонка , аз се зачудих ,защото гледам влизат във фейсбук,а тук не. За Емили ми стана изключително тъжно - стискам палци всичко да се оправи. коя и е другата отчетна - априлки 2009 ли беше?
А Лита - незнам ,много ми е странно,явно не може да си преглътне гордостта,- все пак нещата веднага се изясниха ,че най-малко тя е визирана в случая,Алхимика лично и се извини  newsm78 , незнам още какво трябва да се направи. беше готина, но според мен малко се изхвърли с това изказване тогава - това е лично мое мнение. предполагам все пак ни чете ,било то и като гост
а гледам ,че постоянно ни четат разни знайни и незнайни.
За след ваксините ,защо не давате Фенистил - то е противоалергично и бебка след нито една ваксина не ми е вдигала температура или да се е обринвала?
Туята- за нея мога да кажа,че тя неутрализира действието на ваксината- т.е. все едно не е бита - така зная от една хомеопатака.

Ivelina_Sh , моята коса освен, че много порасна е и постоянно вързана и така действително много ми се омазнява, но за пърхут Категорично ти препоръчвам http://www.malinka.bg/kosa/shampoani/ducray-kertiol-pso-tretiras … e-skvami-i-plaki/, а след него това
http://www.marvistore.com/index.php?main_page=product_info&products_id=21455 - 100 % гаранция,че ще забравиш за пърхут.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт