SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 870
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Moje li da se vku4a za o4ite na Trenera, ako pozvolite Wink... istinski zeleni i mnogo krasivi...az uj nqma6e da vlizam, no da jivee mobilniq net Stuck Out Tongue

# 136
  • София
Ама и аз мислех, че са зелени, но на онези снимки ми изглеждат сини... Извод: полудявам и ми се привижда!!!
Време е някой да ме свести или просто да изтегля втори сезон!!!!

# 137
Ама май и той е със сини очи! Припад!
Никак даже! Зелени са с мъничко златисто в центъра! Mr. Green Макар че и на мен ми е доста трудно да ги видя, при наличието на устни и очи в една и съща снимка Дженсънова... Heart Eyes

Ето тук още по-детайлно: (Една от най-най-най любимите ми и докарващи сърцебиене снимки)

Ама и аз мислех, че са зелени, но на онези снимки ми изглеждат сини... Извод: полудявам и ми се привижда!!!
Време е някой да ме свести или просто да изтегля втори сезон!!!!

Ей тука вече си дойдохме на думата! Mr. Green Ние като ти разправяхме, че такова нещо като: "Ще си оставя засега и няма да тегля сезон 2, че имам работа/изпити" няма, ти не вярваше. Mr. Green Тегли и се наслаждавай. Wink

# 138
  • # супернатурална #
Дейна се включи с гръм и трясък  Laughing
Не че не харесвам очите на тренера, но само полуотворените му устни могат да ме накарат да трепна, облизването им да ме развълнува, а като ги прехапе минавам на терапия, състояща се от снимки като тази

# 139
  • София
Ааааа, не!   Crazy

получих същински сърцепляс в петите!!!
Зеленото бил много хубав цвят, защо съм го подминавала тоооолкова време?!?!?!?!?!

Утре тегля втори сезон, ама след срещата с другите братя ърли ин дъ морнинг!

На г-н Екълс зъбите и усмивката му са прекрасни... Просто...  Crazy Crazy Crazy

# 140
Галче, да продължавам да те провокирам тогава с устните на Дженсън, ако държиш?
Mr. Green

Първо малко очи: Simple Smile
, където ясно си личи какъв цвят са точно. ("Прекрасен", ако питате мен. Simple Smile Цвета на очите на милото е абсолютно същия! ) Simple Smile
и малко устни в убийствена резолюция. Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 21:26 от Dana_Scully

# 141
Аааа, Галке, извади усмъртителното оръжие черен тишърт  Heart Eyes   Сега прегледах сценариите за скоротечни филми на Розето и се чудя защо пък градинарките се трупясваме дружно, а другите фенки една след друга. Ние да не я караме на колективен разум  Mr. Green  Joy

Да отбележа, че г-н Екълс мноого красив мъж, набива се на очи, да  Peace

# 142
  • В средата на времето
Галче, да продължавам да те провокирам тогава с устните на Дженсън, ако държиш?

Това е нечовешко smile3544

С тази снимка развали целият труд на Краули от днес  Grinning

се чудя защо пък градинарките се трупясваме дружно, а другите фенки една след друга. Ние да не я караме на колективен разум  Mr. Green  Joy

Joy

# 143
Да отбележа, че г-н Екълс мноого красив мъж, набива се на очи, да  Peace
И на очи се набива и в мозъка се загнездва, общо взето веднъж попаднеш ли в плен на Тренерския чар, загубена си форевър за други актьори разни. Grinning Летвата за критерий "красив мъж" просто отлита някъде много нагоре. Simple Smile

# 144
В интерес на истината, на която и мацка да покажа братята Уинчестър, веднага избира Дийн като неотразимия  Grinning  Обаче аз се заСамих и това е  Grinning  И това постепенно, дори не разбрах как стана, като любов между приятели  Joy

# 145
  • София
Въх, от умопомрачителната резолюция разбрах само, че Дийн има тези досадни мъжки разширени пори! Също като моя!!! Успокоих се, все пак има дефект...
Но пък едни мигли, едно чудо размахваааааа...

Една моя приятелка любителка на този тип сериали и истории пък каза, че е отвратителен Дийн. Все още не и говоря...

# 146
  • # супернатурална #

С тази снимка развали целият труд на Краули от днес  Grinning

Аа, на тази въдица вече не се хващам  Naughty, още нося раните на предишната битка. Щото от арсенала на Дейна са едни невинни, дето верно те предразполагат към звездогледане, ама Импалка стреляше с гранатомети  Laughing

И все пак:
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x08/SPN_1203.jpg
Чисто съвършенство  Heart Eyes Можеш да се удавиш в сивичкото, с мъничко кафявичко...а сладките бенки ме докарват до екстаз Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 22:10 от Г. Краули

# 147
Joy

Аз от това по-красноречиво не мога да го кажа:

И за да не е целия ми пост само точене на лиги (няма лошо Mr. Green ) ето и едно пространно и спойлериращо интервю, в което се разкриват доста подробности какво ще стане с душата на Самито. Simple Smile http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/12/supernatural-cas … ilated-thing.html

# 148
Въх, от умопомрачителната резолюция разбрах само, че Дийн има тези досадни мъжки разширени пори! Също като моя!!! Успокоих се, все пак има дефект...

И краката му са най-правите криви крака на света. Но не съм чула някоя Мараканка да се оплаква от лъковидната им форма. Simple Smile Mr. Green

Но пък едни мигли, едно чудо размахваааааа...

О, да! Миглите са осмото чудо на света! *припад*

# 149
  • София
Аз вече днес толкова пъти направих Припад!, че е време да ме вдигнете от пода... Ще ви е по - лесно да използвате парцал от тези попивателните... моп-ове им викаха май...

Общи условия

Активация на акаунт