SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 927
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Споделям лудостта, споделям и още как  Heart Eyes  Тук ми напомня на Хийт Леджър, загубата на когото още ме натъжава

# 121
  • # супернатурална #
Ооооо, да... тук ми е малко женствен!

Shocked Айде сега, "апано, па щипано"  Laughing

Едно поздравче, което си плаче за "волуме на мах"
http://www.youtube.com/watch?v=2wxBYxey0E4&feature=player_embedded

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 16:07 от Г. Краули

# 122
Оооо аз пък онази снимка, дето на Иванова и е женствена, много си я харесвам и хич не мога да остана безразлична и колко ми се стори променен Сами...
Галче, душа, глей му бузките Rolling Eyes

# 123
Инче, душа, само го полягваш Самито  Joy

# 124
  • # супернатурална #
Е, то кой ли не би  Whistling Laughing

Галче, душа, глей му бузките Rolling Eyes[/b]

Очите ми там са приковани  Heart Eyes Това май е една доста по-млада версия, не възразявам Laughing

# 125
Очите ми там са приковани  Heart Eyes Това май е една доста по-млада версия, не възразявам Laughing
Това е версия от 2007-ма, хич не е толкова доста по-млада Laughing Ако има фенка на Джаред, която да не е гледала още коледната колиба, откъдето е кадрото, да знае, че много е изпуснала Grinning

# 126
  • гр. София
О, на "Коледната Колиба" какъв рев му изревах.... Cry
Много хубав филм, според мен.

# 127
  • София
Ма моля ви се, аз се опитвам да намаля обхватя на братските сериали!!! А вие тука в грях ме вкарвате!!!  Crossing Arms

# 128

Люси, нали ме знаеш Joy въпреки че ако зависи от мен няма да му дам да легне въобще, ама хич...

С това ви казвам чао до утре, довечера няма да мога да вляза, за голямо съжаление...

# 129
Е, не мога да се въздържа  Grinning  Да не би да го караш да се набира на лоста, Инче    Mr. Green

# 130
  • Велико Търново
Тази седмица вече ще има ли серия?

# 131
  • # супернатурална #
Ще има, но аз няма да мога да я гледам сутринта Tired
Е, не мога да се въздържа  Grinning  Да не би да го караш да се набира на лоста, Инче   Mr. Green

Моа оси  Mr. Green

Коледната колибка я гледах, но май е време за преговор. По Коледа  Laughing

# 132
Розичка, страшни сценарии. Сега ако метнеш и един сценарий и за ненаситниците и един (ако не е много нахално) за невероятния глас и акцент на Краули .... шЪ та обичам оЩе повече.
Импалка, моля те наистина  Praynig Praynig Praynig слагай надпис "НЕ ОТВАРЯЙТЕ СНИМКАТА В РАБОТНО ВРЕМЕ (особенно Дейна  hahaha)",  шЪ та обичам и теб оЩе повече. Не само че човек може да се задави, ами и след това трудно се работи.

Аха, кажи го, bichito, кажи го! Значи станахме две, дето загубваме ума и дума като отворим някоя снимка от работния компютър. Аз пък вчера се реших да си сменя уолпейпъта там с едно кадро на Дийн от епизода с кроатонския вирус, ама още никой не е минал да ме пита "това мъжа ти ли е" на снимката (за съжаление, щото вече съм измислила краткия и изпълнен със съдържание отговор: "Да. Що питаш?" Mr. Green )

Розичке, възхищавам се на постоянството ти да влагаш на хартия всичко, което се върти в главата ти. Аз също имам идеи, които минават на лист, когато имам по малко време, но не обичам да чаткам на компютъра и да ги пиша, затова голяма част от тях си остават само в едно зелено тефтерче със спирала...
За Коледния конкурс обаче съм обещала да се включа и ще го направя. Wink

Девойки, нещо баланса на темата днес силно е натежал в полза на Джаред. Я да върнем везните на мястото им с малко прекрасен Дженсън:
Heart Eyes Ох, така може да ме гледа и по цял ден ако иска, никога няма да кажа "стига". Mr. Green

Последната също става за нагледно помагало за подотовка на всяка Мараканка по въпроса: "Какъв цвят са очите на Тренера - детайлно описание с повече от 10 думи". Mr. Green

А като говорим за наближаващата Коледа, вие написахте ли вече писмата до добрия старец какво искате да ви донесе: Mr. Green

Аз съм готова със списъка:
1. A pair of new high-heeled shoes;
2. Peace on Earth;
3. Jensen Ackles.

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 21:03 от Dana_Scully

# 133
  • В средата на времето
Последната също става за нагледно помагало за подотовка на всяка Мараканка по въпроса: "Какъв цвят са очите на Тренера - детайлно описание с повече от 10 думи". Mr. Green

Мен ще ме скъсат на този изпит ако трябва да се водя точно по таз снимка Crazy Whistling Аз освен устата друго не мога да видя ooooh! Laughing

Дейна, страхотни снимки, страхотни, ех Heart Eyes

# 134
  • София
Ама май и той е със сини очи! Припад!

Общи условия

Активация на акаунт