SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 838
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Бичито, заповядай
http://DMCA-removal-from-Google/get.php?id=66075

И не, не ти се струва така Wink

remybussi  Вълшебна сте ....

# 466
Изгледан. Само едно ще пиша.... Много добра серия. Може би най - добрата за сезона до момента. НямаШЕ много екшън, но май най - ми се доближава до миналите сезони на сериала.

# 467
  • # супернатурална #
Здравейте и от мен! Чааак сега си го пускам, че и аз на работа  Tired Гледам, доволни сте от серията, много ми хареса коментара на Фейчето, че си е проличало колко много Дийн обича Сам. Е те такива неща ми е гледат, пък!  Crossing Arms Не знам дали ще се включа довечера в коментарите, но утре ще наваксвам, че после чак догодина Sad

# 468
Изгледах. През цялото време със свито сърце, но ми хареса серията. Дааа, има си ред във вселената, който не ни е дадено в повечето случаи да прозрем. Ами сега ? Какво следва? Не съм силна по теориите.

# 469

Супееееееееееееееееер, супер, супер епизод. Просто нямам думи.Смърт  и Смърт Дийн бяха просто зашеметителни ..... Малиииииииииииии толкова съм превъзбудена .....

Айде после пак ще се появя

# 470
Здравейте момичета (:

Епизодът наистина беше много хубав! Следват малки леки спойлерчета  tooth

Джулиан Ричингс си играе ролята тоооооолкова добре, нямам думи!
Промени ми се мнението за смъртта, явно и тази работа не е лесна, представям си каква почивка е била без пръстена...
Лошият Сам вече излиза от всякакви граници  Shocked Да видим какво ще стане сега с душата и как точно може да махне бариерата (не, че някой го иска, но нали все пак получи предупреждение...)
За сега толкова.... ще чакам и вие да гледате  Peace

# 471
Свалям епизода, и аз бях от работещите днес, звучите много ентусиазирани, дано и на мен да ми хареса Simple Smile

Едит: не успях да си харесам Краули за подписа, но намерих Импала Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 21:17 от Ламята

# 472
Наистина великолепен епизод. Дори мисля, че удоволствието от него ще ми стигне за месеца и половина суша.

Ламята, Hug

Peace  bouquet

# 473
Та както казах и преди, епизода беше жесток. Надмина очакванията ми  Peace.
Много се ядосах и го изразих даже и гласно  Mr. Green (добре че само дъщеря ми беше с мен), когато Дийн свали пръстена .... Казах си, "Айде пак, отде по дяволите спасението на Самината душа" . Ядосах се, че в много случаи Дийн винаги налага това което мисли за правилно и не прави това което е правилно. Не е честно и да дели Сам и душата на Сами. В края на краищата са едно цяло (Сам и душата му). Но Сааааам ..... готов е на всичко, само и само да не изтърпи .... Вярно е, че няма да го преживее, НО чак пък и да посяга на Боби  Shocked. Добре, че беше Дийн (иначе се бях изправила на нокти)

А това с "Всички сме просто прах във вятъра"  Joy Joy Joy и колко беше доволен от себе си .....
Но и ми стана мъчно, когато Сам умоляваше Дийн да не го прави

И на края един малко странен Дийн  Joy Joy Joy

# 474
Не ми се вярваше, че Сам ще посегне на Боби, в смисъл, че ще го затрие. Мислех, че ще го пореже само колкото да пролее малко кръв от най-верния им другар. Като изгледах епизода, разбрах, че наивно съм се надявала Сами Тялото да е разумен в границите на необходимото. Щеше да убие Боби и още как.  Но всъщност май именно убийство трябваше да е, за да стане моджото за удържане на душата далече. Все още ми е подтиснато от серията.

# 475
Добър ден,
 Shocked няма никой???????? Ооооо 
Аз точно исках да ви почерпя по случай душицата на Сами с едно ...

за отваряне на апетита (за тез дето все оЩе не са обядвали, като мен  Mr. Green)

# 476
  • # супернатурална #
Добър ден. Аз май съм единствената, която не хареса серията чак толкова много. Може би, защото първо прочетох коментарите  Laughing Или защото не ми харесва, когато двамата работят разделени. Но пък финала беше много силен и ме накара да искам да изгледам следващата серия още сега-така съм се затъжила за стария Сам, въпреки, че със сигурност ще има нещо, което да не е както трябва и да ни накарат отново да страдаме с момчетата. Интересно ми стана какво точно  Смърт иска да разследва Дийн, и той ли търси чистилището newsm78 Сами не ме потресе особено, действаше си като човек без душа, който трябва да оцелее (пък и все пак бях спойлерирана). Добре, че все пак не реши, че Дийн му е като баща или направо да разреши кардинално проблема, като премахне Дийн, за да няма кой да иска да върне душата му. Ох, не знам, очаквах последната серия преди почивката да е не толкова мрачна, но въпреки че върнаха душата на Сам, усещам, че нещата ще се въртят около "стената" в съзнанието му-Дийн ще се тормози да не се спука, Сам ще се чуди да "почеше" ли това, което толкова много го "сърби" Е, поне с Балтазар сме на едно и също мнение, че Сам е "надарен млад човек"  Laughing Ми верно си е добре да ти дължи нещо Laughing
Аа, и още нещо! Мнного ми хареса, когато Боби млатна Сам-не е като да не си го заслужи, а и ме изненада, има добри рефлекси и се усети на къде отиват нещата, младокът не успя да го заблуди с каменната физиономия Laughing

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 15:37 от Г. Краули

# 477
  • # супернатурална #
Снимки от заснемането на 6/14
http://www.supernaturallocations.com/apps/blog/show/5562559-on-t … n-3-the-reckoning

Не разбрах точно за какво е тази класация, но е на MTV и сме на 3-то място  Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=qPjImgPHLYY&feature=player_embedded

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 17:52 от Г. Краули

# 478
Успях да гледам серията под звучния съпровод на разговор по телефона на една гад семейна, и коментарите на дъщеря ми по повод гледането на Бен 10 ли е 11 ли е, ужасно беше.
Финалът успях да върна три пъти да гледам и горе-долу разбрах, че Дийн беше Смъртта за малко. Абе не ми се получи тоя път гледането... Успях набързо да прочета и коментарите ви...
И не, не ти се струва така Wink
тук по този повод споделете, че не вдявам (надали някой тука ще се учуди Joy)

# 479
  • # супернатурална #
Ми то и аз много не вдянах, ама не е ли в смисъл, че Сам се е върнал девствен от клетката, както Дийн от ада. Или?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт