SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 848
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
И аз съм на работа, леко със спойлерите Joy
Добро утро и приятен ден и от мен, ще наблюдавам внимателно тук да не науча нещо предварително...
Абе прекалили, не сме прекалили, още може  hahaha
Импалка, благодаря за кадъра от 1.19 - разкожжжж просто...

# 451
  • гр. София
Брютру и от мен!
И аз съм в редиците на работещите. atwork

Соничка, бързо оздравяване, миличка!

Хубав ден на всички!

# 452
Всички работите много усилено, забелязвам Laughing
И аз съм на работа и така усилено работя, че изгледах епизода Joy
Та, без да ви спойлерирам много, само ще споделя, че много ми хареса и че след като го изгледах, се замислих, че няма начин да не го е писала Сара и естествено, се оказа, че е неин Laughing На тая жена й познавам почерка вече Grinning
Разбира се, оставиха ни да си гризем ноктите какво ще стане след почивката.
Това, което ми остана като най-силно усещане в епизода, е колко много Дийн обича брат си. Не че е нещо ново, обаче някак си ми се наби в главата отново. Спомням си, че в началото като гледах първите епизоди това беше първото, което ме впечатли много силно Heart Eyes
И още много неща искам да кажа, ама ще мълча, докато изгледате всички Grinning

# 453
Фейче, кажи нещо за Сами, че аз си гриза ноктите от желание да гледам, но до довечера е просто невъзможно, работа кво да правиш.Охххх умирам от любопитство...

# 454
  • гр. София
Всички работите много усилено, забелязвам Laughing
И аз съм на работа и така усилено работя, че изгледах епизода Joy

Блазе на такива работещи  Laughing
Аз ще мога чак довечера да изгледам епизода, а направо не ме свърта, пощръклях...  newsm77

# 455
Фейче, кажи нещо за Сами, че аз си гриза ноктите от желание да гледам, но до довечера е просто невъзможно, работа кво да правиш.Охххх умирам от любопитство...
Сами е страхотен, но предимно на външен вид Laughing Ако имаше душа, щях да кажа, че изглеждаше отчаян през повечето време. И не беше симпатичният бездушевен хахо, а беше гад недна Laughing Ама нормално, инстикт за самосъхранение Wink

# 456
Милото сладко момченце, така чакам вече душата да му върнат и да си стане старото Сами, но кой знае кога... въпреки че го харесвам като гад Grinning
Розичка, май и ти си в моето положение, а? Не мож да гледаш, пък искаш много hahaha

# 457
  • гр. София
Уф! Какво говориш!
Да знам аз, че има епизод и вместо да го гледам - какво? - пиша тука някъФ протокол...  ooooh!

# 458
Уф! Какво говориш!
Да знам аз, че има епизод и вместо да го гледам - какво? - пиша тука някъФ протокол...  ooooh!

Ами аз седнах сутринта, подредих приоритетите, епизодът се оказа на първо място и протоколите ги оставих за понеделник Joy

# 459

...p.p. Търся си гифче или снимка на Краули за в подписа, ако може да е черно бяло перфектно, ако няма, ще се задоволя и с просто страхотно гифче, предлагайте.
(ама как сте ме разглезили, знам че вие ще ми намерите най-страхотните и затова аз не търся Mr. Green)

Crowley  Heart Eyes заповядай и избирай на воля.  Hug

# 460
http://www.youtube.com/watch?v=qCBEjjxvLZA
Заповядайте промо за следващия епизод. Няма да забивам нож в сърцата ви като ви напомням, че е чак на 28-ми януари Laughing

# 461
  • гр. София
Уф! Какво говориш!

Ами аз седнах сутринта, подредих приоритетите, епизодът се оказа на първо място и протоколите ги оставих за понеделник Joy

Аз и да подреждам, и да не подреждам - все тая: в работата не мога да гледам, ще е чак като се прибера  Sad

Заповядайте промо за следващия епизод. Няма да забивам нож в сърцата ви като ви напомням, че е чак на 28-ми януари Laughing

Ох, добре, че не ни напомни Mr. Green

# 462

Фейче
  Hug Hug Hug , то не беше нож..... ми цяла сабя  Cry
така ли ми се стори или Сам ..... ммммм .... не не теорията си я запазвам за мен.
някой имали субтитрите ?????? , че не ги намирам ......  Praynig Praynig Praynig
Благодаря  Hug

# 463
Бичито, заповядай
http://DMCA-removal-from-Google/get.php?id=66075

И не, не ти се струва така Wink

# 464
Серията беше запомняща се и става още по интересно. newsm44
Криво ми е че чак края на януари ще ги видим пак. Crossing ArmsДа им се не знае и в  почивките.
Здравейте и хубав ден от мен. Hug

Общи условия

Активация на акаунт