SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 864
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ухххх, така като ви четааааа... Още не е дошло времето да почна да пресмятам синусоиди и да правя векторни диаграми! Следователно: ВСЕ ОЩЕ съм ПОЧТИ наред!  Naughty

# 436
Синусоиди, вектори... Crazy Crazy
То, вярно, че математиката е основна наука (както и физиката), ма чак пък толоз да се вдъхновите....

Мога да го опиша и филателно: една полска, една британско-ирландско-немска марка и едно американско черно пени тръгнали на разходка в гората. Но завалял дъжд и се скрили в една хралупа. Обаче все пак се намокрили малко иии... всичките залепени със застъпване върху един плик отлетяли на седмото небе.

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 17:15 от Impala

# 437
  • # супернатурална #
Ухххх, така като ви четааааа... Още не е дошло времето да почна да пресмятам синусоиди и да правя векторни диаграми! Следователно: ВСЕ ОЩЕ съм ПОЧТИ наред!  Naughty
Има време Rolling Eyes И аз си бях почти наред, докато не сънувах Сам и три дни след това връщах на лента сънят си  Laughing

# 438

Това със синусоидите си има и нАучно обяснение: хората са изчислили "The Ackles Ass Equation", което представлява синусоида на това:

ТУК си пише как е изчислено уравнението, представено на горната графика и то е равно точно на това: y=-(sin(x^(1.7/6)+4)+(1/x))+10 Mr. Green Който не вярва, да провери Mr. Green

# 439
Гледам това в момента и аз като bichito търся ръмжаща емотиконка:

Толкова да ми е любим този епизод!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А Дийн гледащ лошо направо ме разтапя както съм си седнала на дивана в хола!  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 440
  • # супернатурална #
Айде тогава да те поздравя с това
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN4x16/SPN_0150.jpg
та като намериш ръмжащата, да започнеш да търсиш охкащата и ахкащтата емотиконка, в краен случай Златовата Laughing

От същата серия:
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN4x16/SPN_0436.jpg
Ех, Руби да си  Whistling

# 441
Взе да ми се приспива... дали да не си лягаме вече? Mr. Green

И в същото време, изскочи едно спойлерче на EW за тъй любимия ни Краули, което гласи: (в бяло) Spoilers from EW!
CWLaura P. asks: Is Crowley REALLY dead on Supernatural?

The sight of Crowley’s burning bones last week sent chills through me, too. And while my Supernatural sources can’t say for certain if Mark Sheppard will return to the show this season, I am told that fans should “never say never to seeing him again in the world of Supernatural.” I think we can all agree that bringing a character back from the (presumed) dead is just another day at the office for the show, no?

И аз се чудя "Ще ли да го видим пак?" Дано отговорът да е "да", защото и аз като една от мацките, писала коментарите тук си мечтаех за финал на С6 а-ла "Добри поличби", където Азирафел (ангелът) и Кроули (демонът) заедно се спогаждат да властват над рай, ад, чистилище и света. Тъй се надявах Кас и Краули да се спогодят, някак си, но "Ще поживеем - ще видим". Вярвам, че сценаристите няма да ни разочароват. 

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 21:33 от Dana_Scully

# 442
  • София
Няма нищо по - хубаво от един Дийн след един Бил... (може и обратното)

Добре, че хората са го изчислили - нЕма се потИМ излишно!

# 443
Понеже виждам, че мен никой не се сети да Ме поздрави с некъф Сам, ма нема много значение, пък и  прочетох на Галя словото:
Ха здравейте! Да се включа и аз по темата, въпреки, че Златото се опитва да я смени  Laughing
Сега, може да ви изненадам, но за мен Сам си беше впечатляващ още от първата серия на първи сезон, преди даже да заподозра какво се крие под карираните ризки и преди да ги изпъне по този дъхоспиращ начин. Това момчешко излъчване така ме покори, че даже не съм си мислела за телосложението му  Laughing Даже и сега, когато гледам по-топлес снимки, лицето и изражението е това, на което обръщам повече внимание, честно. Не знам, мисля си, че тяло като неговото колкото и да е прекрасно, не е уникално, за разлика от лицето, усмивката, бенките, тръпчинките...Това промо, например:
http://www.youtube.com/watch?v=R6cK8_FYs-A
ми е по- "горещо" от който и да е клип с разсъблечен Сам. Както и преди съм казвала, за разлика от мъжете нашата фантазия работи на пълни обороти и съвсем не е необходимо гол стимул за да се развихри.
А, и да допълня, че НИКОГА не съм подхождала с почтени чувства към него, винаги ме е навеждал на много на брой и все неприлични неща, които могат да му (ми) се случат, на разговори не съм разчитала, тъй като ми е лош английския и все пак колкото по-облечен, толкова повече за късане и за хвърляне  Laughing
та да кажа, че и аз така. Имах си предвид, че Сам ми легна просто, въпреки че си ги обичам и двамата, айде да не се изказвам надълго и нашироко...
После някой спомена преди няколко часа, май Фейчето, но не съм сигурна вече, щото окъснях, за сериала със Сара, където УЖАСНО много ми се искаше нещо да се случи с тая мацка, страшно ми хареса. Всъщност не помня какво исках да кажа, освен това, че и на мен не ми дреме дали е съблечен, щото има по-хубави неща в него от това да е без дрехи. На първо място са ми очите ммммного ми харесват, усмивката с трапчинките и баси зъбите, уникално ми е направо, КОСАТА - за малко да забравя хаха, и не на последно място нослето му е много сладко... абе тва е в общи линии. Нета ми е ужасен иначе щях да сложа снимка за напълно пълна демонстрация, но уви... Който има по-бърз да сложи нвместо мен, гтъкмо ще си го гледам.
Галче, къф сън, я разкажи, аз не знам, пък ми е любопитно толкова дни да те е държало  Joy
Аааа промото, което си дала, е един път!
Хайде, лека нощ, утре ще проверя има ли нещо за мен тука hahaha

# 444
В отговор на деликатното сритване по задна гума – (кадър точно от 1.19, в който епизод Самито е особено сладко, ооооо).

# 445
Дейна  Hug мерси за инфото. Знаех си аз (макар и да не е 100% сигурно), че надеждата умира последна. Дано да видим пак Краули .
В знак на благодарност един малко лош Дийн

# 446
Леле момичета как сте вилняли, припад.
То не са снимки, то не са подписи, лошо Сами, лош Дийн, Дийн канещ за сън и накрая bichito ме простреля първо с лош Дийн после с подпис #Crazy
Човек да не смее да влезе в темата Laughing
p.p. Търся си гифче или снимка на Краули за в подписа, ако може да е черно бяло перфектно, ако няма, ще се задоволя и с просто страхотно гифче, предлагайте.
(ама как сте ме разглезили, знам че вие ще ми намерите най-страхотните и затова аз не търся Mr. Green)

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 04:59 от Ламята

# 447
Добро утро с новия епизод: http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=c0086fed6561e … eea769466d643fdaa Simple Smile
Отивам да си направя кафе и сядам да го изгледам!   food010

# 448
Привет!
Някои сме на работа, за съжаление, та чак довечера ще има епизод за мен Confused
Отделно искам докторите да пристигнат моментално, болна съм  Sad
И гърло ме боли, и всички мускули, и треска ме тресе, абе класически грип е май Confused
Искам болнични и пиене на чайчета вкъщи, увита на дивана Crossing Arms

На вас ви пожелавам лек и хубав ден, и да не се разболявате като мен!

# 449
ДейнаHug   Аз ще гледам по-късно, за съжаление. Ще погледна положително на този факт - отложено удоволствие, нали и без това сме на суша до нам кой си януари, ужасТ. Май вчера сме прекалили със Сам, то няма такова нещо като прекаляване, но има мараканки, на които им омръзват въздишките градинарски.   Това, надявам се, е приятно за всички и няма скоро да писне.  Приятно кафепиене   Hug  И Соня, поне едно топло кафенце за гърленцето. Бързо се възстановявай  Hug   Колкото повече ги гледам, толкова повече се чудя за какво ли си говорят  Grinning  Да отбележа, че  гифът с "Дийно затвори очички" е толкова сладък, че дори го копнах, за всеки случай.  Mr. Green   А функцията, описваща задния релеф на Дженсън ме разби  Joy  Е не  Joy  Спомням си, че болничните пижами му стояха приказно на фигурата.

Да отбележа, че аз като ще си слагам голо Сами на показ, не значи, че не го харесвам по дрехи. Но пък толкова висок мъж при това толкова добре сложен, не знаааам колко често се среща. Вие всички - облечен та облечен, по трапчинки и т.н. Да, да , и това, но все пак   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт