SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 837
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
1, 2, 3, ..... поемам си дълбоко дъх .... 4, 5, 6, .... сега си припомних защо се родих Мараканка .... 7, 8, 9, .... след толкова очи, устни и .... "Огромен Градинар", отивам да се потопя в света на сънищата. Дано молитвата на Розичка да ми помогне ....  Praynig

И краката му са най-правите криви крака на света. Но не съм чула някоя Мараканка да се оплаква от лъковидната им форма. Simple Smile Mr. Green

jedi само да е посмяла .....

И на очи се набива и в мозъка се загнездва, общо взето веднъж попаднеш ли в плен на Тренерския чар, загубена си форевър за други актьори разни. Grinning Летвата за критерий "красив мъж" просто отлита някъде много нагоре. Simple Smile

Е, ако сърцето е дашно като моето, към 4ти сезон намира място и за Сами ....

# 151
  • София
ааааа! Моля, моля, обичам мъже с криви крака!!! Още от едно време... някак по-, по- секси ми се струват...

Ех, тоя 4-ти сезон ще го отложа във времето! Няма място за Сам за сега!!! Аз и от стадиона се разтапям от снимките му (хубавото си е хубаво), а ако лудна и по него вече... не знам!!!
Много братя, много нещо!!!

И да... отивам да сънувам... Дийн!!!! (надявам се с кривите крака и прекрасни зъби)!!!

# 152
Импалка, моля те наистина  Praynig Praynig Praynig слагай надпис "НЕ ОТВАРЯЙТЕ СНИМКАТА В РАБОТНО ВРЕМЕ (особенно Дейна  hahaha)",  шЪ та обичам и теб оЩе повече. Не само че човек може да се задави, ами и след това трудно се работи.

Аха, кажи го, bichito, кажи го! Значи станахме две, дето загубваме ума и дума като отворим някоя снимка от работния компютър.

И да сложа надпис, все тая: пак ще цъкнете Laughing .

Инче, душа, само го полягваш Самито  Joy
Люси, нали ме знаеш Joy въпреки че ако зависи от мен няма да му дам да легне въобще, ама хич...

Е как няма да го отмениш Wink поне за малко момчето?! Ще вземе да се изтОщи прекалено бързо Whistling . Даже мога да ти услужа със зелените перденца Joy - да не му мръзне гръбчето.

С тази снимка развали целият труд на Краули от днес  Grinning
Аа, на тази въдица вече не се хващам  Naughty, още нося раните на предишната битка. Щото от арсенала на Дейна са едни невинни, дето верно те предразполагат към звездогледане, ама Импалка стреляше с гранатомети  Laughing

А Shocked ?! К’во?! КогИ т’ва?! Не е вярно Crossing Arms ! По-кротка, миролюбива и добронамерена Импала от себе си не познавам Mr. Green . ЦЪК! Туп! Туп! Туп!... като домино Joy

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 04:00 от Impala

# 153
 За добро утро да ви покажа и моята Коледна книжка  Grinning Коледният дух постепенно ме завладява с щури желания  Mr. Green

Импалка, г-н Екълс, може да докара комлекс на не една дама с устните си, с никой силикон такъв перфектен резултат не би се получил. Не намеквам за женственост, не ме разбирайте грешно.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 08:35 от lili0909

# 154
Добро утро и какво утро само, валеше силно и в момента е толкова мрачно все едно е вечер, пфуу...
Люс, готина коледна книжка си имаш гледам, къде я набара? Аааа устните на Дийн са чудесно очертани и плътни, ммм, просто приказка, само за целуване са, офф отплеснах се Rolling Eyes

Инче, душа, само го полягваш Самито  Joy
Люси, нали ме знаеш Joy въпреки че ако зависи от мен няма да му дам да легне въобще, ама хич...

Е как няма да го отмениш Wink поне за малко момчето?! Ще вземе да се изтОщи прекалено бързо Whistling . Даже мога да ти услужа със зелените перденца Joy - да не му мръзне гръбчето.
Няма да го отменям хаха, прав ще стои и така няма да му е студено на никоя част от тялото Joy

# 155
Добро утро!

Вчера ви изпуснах от поглед и пак голяма забава е било. Особено ми хареса късометражният кинопреглед на Зимна роза  Heart Eyes.
Розичке, както винаги много добро  newsm20!   bouquet

После гледам е имало дискусия за цвета на очите на Дженсън, включвам се и аз с един нагледен материал
 smile3544

Дейна, благодаря за пространното и спойлериращо интервю + клипче! Аз ще допълня още едно:
Supernatural 6.10 (Caged Heat) Space Promo
Ей значи горкото Сами, ненастрада се в тоя сериал....

Ваня, да те поздравя за новият прекрасен изглед!   bouquet

# 156
защо пък градинарките се трупясваме дружно, а другите фенки една след друга. Ние да не я караме на колективен разум  Mr. Green  Joy
Ами ние в градинката още от началото сме като върколашка глутница, сихронизират ни се мозъчните вълни, така че е напълно е възможно Laughing

Злате, мерси за новото промо Hug И Дейна Hug за спойлерите Grinning

# 157
Стиче, ми то вие сте си градинарска глутница  Laughing.

ПП. Сонче, какви са тез русали?

# 158
Стиче, ми то вие сте си градинарска глутница  Laughing.
Да, вярно, глутница кучки Laughing

# 159
  • гр. София
Здравейте!
Как е настроението днес?  Grinning

Радвам се, че са ви харесали сценариите ми.
Каня ви всички на връчването на Оскарите (умря циганката, дето ме Фалеше.... Whistling Mr. Green)

Хубав и слънчев ден на всички!   bouquet

# 160
Аз се поднових в коледна премяна. Фръц, фръц  newsm03
А сега ще предложа на вашето внимание няколко супернатурални коледни иконки  Grinning

И накрая един гиф, на който много се смях  Laughing

# 161
  • София
Злата, *Припад* ! Някой да ме спасява!!! Нагледния материал е повече от нагледен... Импала - вече припаднах, няма на къде повече!

# 162
 "Ще помагате ли да си украсим градинката?"  Grinning  

Ааа да се разберем, тези рога от коя градинарка са  Mr. Green  Да си признава, щото колективното съзнание ще я гепне веднагически. И ако мислите, че съм аз - неееее, не съм  Peace

# 163
  • гр. София
 "Ще помагате ли да си украсим градинката?"  Grinning  

Лиленце, тъкмо ми даде идея.....
Като мога ще го напиша и ще го "обнародвам" тука  Laughing

# 164
  • В средата на времето
И накрая един гиф, на който много се смях  Laughing

Joy много сладко гифче Grinning Липсва ми ей този Сам - със сбръчканите веждички и  жален поглед. Да вземат да му върнат душата вече, че и Дийн да си стане като преди Crazy

Много са хубави и коледните картинки Grinning Обичам Свръхстествената Коледа Heart Eyes

Като мога ще го напиша и ще го "обнародвам" тука  Laughing

Задължително Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт