SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 879
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Оооо, милото ми Апокалиптенце е болно   action032 . Цели двама доктори, а ти си почти Shocked оправена?! Ненаситница с ненаситница Laughing !

Уж обикновена снимка, но ме у-малко-смърти Wink .

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 11:13 от Impala

# 331
Може ли единия доктор да ми го отпуснете за малко да ме оправи и мен, че ме боли гърлото?

# 332
Гърлото, а? Локално ли ще трябва да е лечението Mr. Green ?

# 333
Викаш с вълшебния салам ли да ме лекува? newsm78 Цъ, не съм на кеф за тежката артилерия, мисля да пробваме първо нещо хомеопатично, например целувки Heart Eyes Уста в уста, Импалке, не по салама Laughing

# 334
Викаш с вълшебния салам ли да ме лекува? newsm78 Цъ, не съм на кеф за тежката артилерия, мисля да пробваме първо нещо хомеопатично, например целувки Heart Eyes Уста в уста, Импалке, не по салама Laughing

Аааа, нееее, как можа да си помислиш, че съм си помислила това Shocked ?! Сиропче, компрес - такива ми ти работи.

# 335

Аааа, нееее, как можа да си помислиш, че съм си помислила това Shocked ?! Сиропче, компрес - такива ми ти работи.
Той Джаред е достатъчно голям, като я гушне Стичето и ще й направи компрес на цялото тяло Laughing

# 336
 Joy Joy Joy

Импалке, мисля всички си го помислихме, или поне ненаситниците Mr. Green

# 337
Их, събличам се и излизам - дано настина, за да ме компресират отвсякъде после Praynig .

- Аз ще съм отпред!
- Не, аз ще съм отпред!
- Ти беше там миналия път!
- Млъквай!
- Да се редуваме?

Ламята,

Hug

PS. Хм Thinking , дали нашите 'доктори' обличат само престилки? Сииииилно се надявам.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 11:46 от Impala

# 338
  • гр. София
Привет от кукувичарника  Laughing Импалка, идвай, идвай, ще ги накарам пак да направят пудинг специално за теб, обещавам ти!  Hug

Тук голяма суетня настана... Сега диктувам едни неща на онази милозливата сестра, която тайно ми носи клавиатурката. По някое време ще "обнародвам" резултата от диктовката  Mr. Green

Хубав ден на всички.
На болничките - бързо да оздравявате!

# 339
Розе, Heart Eyes

Ми... тооо... аз съм там, но ометох целия пудинг ииии... Не мога да ходя от преяждане.

PS. Очаквам новото ти творение Hug .

# 340
PS. Хм Thinking , дали нашите 'доктори' обличат само престилки? Сииииилно се надявам.
Дали ходят командо под престилките ли те вълнува, Импалка? Laughing Или пак съм си помислила, че си си помислила това дето се преструваш, че не си го мислиш? Crazy newsm78

Фейче, ти пробвала ли си го тоз' компес на цялото тяло, много примамливо звучи? И как беше? Вундаба? Flutter

# 341
  • гр. София
Импалка, ми тогава ела в моята стая, има едно свободно легло - като си легнеш и ще ти слегне от "преяждането"  Grinning
Ще кажеш, че си ми дошла на свиждане (носи мандарини и шоколад - обичам  Laughing) и ще те пуснат. Тъкмо да нагледаш сестрата дали пише грамотно - да не се червя после от срам като каже някой, че Чък не знае да пише правилно  Blush

# 342
Фейче, ти пробвала ли си го тоз' компес на цялото тяло, много примамливо звучи? И как беше? Вундаба? Flutter
Само в мечтите си, Стиче, само в мечтите си Laughing Иначе съмняваш ли се, че щях да се похваля на висок глас  Laughing
Иначе компресът е вундаба, гаранция Sunglasses

# 343
Дали ходят командо под престилките ли те вълнува, Импалка? Laughing Или пак съм си помислила, че си си помислила това дето се преструваш, че не си го мислиш? Crazy newsm78

Crazy Crazy Crazy

Въх, така извъртяно ме питаш, че вече и аз не знам какво се напъвах да мисля Laughing !
Не знам какво означава 'командо', но ми хареса - нека да значи, че шА мЪ командорят. Гуууд, молто гуууд! Нихц съпротивен. Яааааа.

Розе,

ето ме.

Нося/Водя и мандаринки и шоколадче.

PS. Много широки легла - супер!

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 10:57 от Impala

# 344
Оооо, милото ми Апокалиптенце е болно   action032 . Цели двама доктори, а ти си почти Shocked оправена?! Ненаситница с ненаситница Laughing !
Знаех си, че не трябва да употребявам точно този глагол,  hahahaно кво да правиш, съдбЪ... както и да е, аз съм добре вече, прегледаха ми всички части, плюс гърлото. Стич, ти как си? Твойто гърло мина ли  Joy Joy Joy А командо кво е, гол ли? Не гол като гол във врата имам предвид.
Много ми харесва ризата на Сами от последната снимка, а леглата верно са подходящи...
Аз съм се зарила от сутринта в профила на Prisson във Vbox, не знам дали го посещавате, аз вися по цял ден Grinning
Поздрав с една песничка от там http://vbox7.com/play:59fcc5bd
Как ми е зяпнало подписчето, ще гУ изям Joy

Общи условия

Активация на акаунт