SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 28 862
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
Зимна роза явно хапчетата са отлични  bouquet

# 376
  • В друго измерение
Мараканки, Градинарки, Кастиелки и Ненаситници  Hug

Имам си повод(секси и с малко татуировки) да почерпя, случва ми се нещо хубаво, имам и имен ден, затова черпя днес   bouquet
Обаче знам, че вас с шоколадчета няма да ви изкуша, затова ще пробвам с любимите изкусители  Hug

Извинете, май кривнах пак само към Дийн  Embarassed

# 377
Heartbeat, Hug

Да си жива и здрава, и нека татуираното секси да е достатъчно толерантно и да те дели с изкусителите! И да ти се случват още мнооого хубави неща!

PS. Ха-хаа, пак съм първа и затова омитам сама почерпката Twisted Evil ! Пръст да ми подадеш - лапвам до кръста hahaha .

# 378
Heartbeat, Hug

Да си жива и здрава, и нека татуираното секси да е достатъчно толерантно и да те дели с изкусителите! И да ти се случват още мнооого хубави неща!

PS. Ха-хаа, пак съм първа и затова омитам сама почерпката Twisted Evil ! Пръст да ми подадеш - лапвам до кръста hahaha .

Аааааа Импалка не ма се разберем така. Не стига че са винаги в теб а и сега и така да ги ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green взимаш почерпката, ... сподели с приятелче  newsm56
Heartbeat, да си жива и здрава .... И много много обичана и ценена (от сексито с татуировки)   bouquet

# 379
Оффф, добре: плюввам това, което съм захапала Mr. Green . Искаш ли го Joy Joy Joy? Но за вече глътнатото - край, свирено.

Два залъка има човек Импала и трябва да ги споделя, аман Tired .

# 380
  • гр. София
Розе (Чък),

*ТУП!*

Направо... Ох, нямам думи: толкова е прекрасно.

Б Л А Г О Д А Р Я    Т И !!!!!...  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug поне милион пъти ...

Гордея се, че съм ненаситница.

Да не се окаже, че ненаситниците преобладават(е)?  Mr. Green

Зимна роза явно хапчетата са отлични  bouquet

Отлични друг път...Я пак какво мазало стана...Трябва да ми ги сменят с по-силни... Laughing

# 381
Оффф, добре: плюввам това, което съм захапала Mr. Green . Искаш ли го Joy Joy Joy? Но за вече глътнатото - край, свирено.

Два залъка има човек Импала и трябва да ги споделя, аман Tired .

Особено ако е това правеЩото лицеви опори в подписа ти ..... Грабя и бягам   Mr. Green

Определено , ......  нали  newsm78 ...
Розичка,  Hug  Hug Hug ....

# 382
  • София
Зимна роза   bouquet

Благодаря за спойлерите... добре ми разпалвате тука любопитството... сега ще трябва поне до 8 епизод да стигна днес... Импала, това с върколака и обладаването ми хареса...  Hug

Като приключа с още няколко епизода... дано не съм още по - така:  #Crazy newsm78

Heartbeat, честити ти поводи!   bouquet  bouquet  bouquet

# 383
  • гр. София
[

Определено , ......  нали  newsm78 ...

Така де, така. Ама иначе - стадиона и градината! Пък между тях - манифестация... Laughing

# 384
Розе,

Открито сме си признали само няколко. Другите са или ултраси или в някакви преходни категории: ‘САМО Ди-й-йн!’,  но след малко: ‘Леле, Сами, ако ми паднеееш...’ hahaha или обратното. Но всеки е свободен да се самоопределя Peace . Може би Ненаситничеството им се струва развратно Rolling Eyes ? След твоето стихотворение обаче – за което няма да спра да ти благодаря   bouquet – може и да размислят.

# 385
  • гр. София
Импалка,

абе, подозирам аз, че нито стадиона, нито градината ще се окажат чаааак толкова пълни Laughing
Да не говорим, че и отцепници има - днес един ултраси, утре други....

Радвам се, че стихчето ти е харесало  Hug

# 386
Скорошната анкета, резултатите от която не коментирахме, показа, че като мараканки се определят 64.5% (или 40 от нас), а като градинарки – 30.6% (или 19). Тя даваше само по една опция – и правилно – затова аз не гласувах, защото съм твърдо 50:50, но другите ненаситни може да са гласували за този към когото ги влече с една милиминка повече.

Вече имаме и нова категория ‘Чък’ – там си само ти, Розе Heart Eyes . Пишеш, радваш, трогваш, разсмиваш, просълзяваш, размечтаваш   bouquet  bouquet  bouquet ... Угаждаш на разни метални нахалници, които си просят индивидуални поеми Blush ...

# 387
Може би Ненаситничеството им се струва развратно Rolling Eyes ?

Кротичко да попитам - допускаме ли възможността да са ок с ненаситничеството, но просто единият от братята да не ги влече? Laughing

# 388
Може би Ненаситничеството им се струва развратно Rolling Eyes ?

Кротичко да попитам - допускаме ли възможността да са ок с ненаситничеството, но просто единият от братята да не ги влече? Laughing

Разбира се - това са улрасите: влече ги само единия брат, та чак им се ще да ги завлече едикъде си Laughing , а другия приемат като девер.

PS. От уважение Hug към теб няма да отворя и дума за разни твои сънища и микровълнови приключения.

# 389
Сам, как можа! Не те ли срам!  Naughty
Не го е, бе, нали няма душа Joy
Фейче, първо го прочетох без първата ти запетая и интервала след нея Laughing
Половин ден си играеш с Импала и вече почна да четеш без запетаи Joy
Но и твоя прочит е верен Wink Laughing
  Joy Joy Joy

Heartbeat, честити ти поводи за празнуване!  Hug  bouquet
Розичке, ти направо не си истинска!  Hug Hug Hug Разкошно е стихотворението! Мисля, че е време да се заемеш сериозно с подготвянето на стихосбирка.

Общи условия

Активация на акаунт