SUPERNATURAL - Double the fun double the pleasure

• 29 838
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
A, ниe c бичито cи игрaхмe нa рaзвaлeн тeлeфон. Тя питa тaкa ли й ce cтрyвa и aз миcлeни продължих изрeчeниeто й, чe питa дaли caм cи e c дyшa вeчe и зaтовa й кaзaх, чe нe й ce cтрyвa. Но можe и дa нe cъм рaзбрaлa кaкво питa:)

# 481
A, ниe c бичито cи игрaхмe нa рaзвaлeн тeлeфон. Тя питa тaкa ли й ce cтрyвa и aз миcлeни продължих изрeчeниeто й, чe питa дaли caм cи e c дyшa вeчe и зaтовa й кaзaх, чe нe й ce cтрyвa. Но можe и дa нe cъм рaзбрaлa кaкво питa:)

именно. Първоначално си мислех, че в този епизод Сам си връЩа душата, но след като Фейчето ми отговори и след като изгледах епизода, ми се изясни всичко  Mr. Green

# 482
  • # супернатурална #
Значи аз съм най-неразбралата от всичките  Laughing

# 483
Май че ми се изясни, тенкс, успокоих се Joy А питах, защото ми се стори да не е нещо ужасно важно, пък аз нали съм заспа, да съм го пропуснала както обикновено...

# 484
 Joy  Хе хе голяма сме забава. Аз, също неразбрала за какво си говорите, макар че обикновено лесно вдявам  Joy, си мислех, че се отнася до промото на новия далечен епизод и там, доколкото разбирам английския, си мислех, че схванах, че ще се говори за девственост и, че Сами, за което си мислех, че все още ще е бездушно, ще направи нещо на момичето  Joy   "Сами? - нали? - да"  Така ми прозвуча диалогът на Фейчето и Бичито. Дали ми проследихте мисълта  Joy  Малиии точно развален телефон

# 485
Люси, не може да не знаеш Like a virgin на Мадона, помисли си... Joy
Фейч и Бич си говорили за това, че душата на Сам се върна в него (най-сетне и дано!), нали така. А пък аз, понеже, ако си чела по-нагоре, го гледах все едно на мач на Милан и не можах да вдяна добре всичко, бях любопитна за какво всъщност приказват и така...

Поздрав с едно клипче от колекцията на Prisson, лека вечер от мен на всички и целувки...
http://www.vbox7.com/play:59fcc5bd

Люси, много ти голем подписа, душо hahaha

# 486
Ми то и аз много не вдянах, ама не е ли в смисъл, че Сам се е върнал девствен от клетката, както Дийн от ада. Или?  Rolling Eyes
Оф, ако е така - да му имам проблемите! Mr. Green "Веднага ще го спасим от тази малка неприятност", ако това толкова пречи! Wink Дийн издържа в това състояние точно 1 седмица, струва ми се. После мацката от черно-белия епизод (ох, щастливка! Mr. Green ) го спаси! Wink

# 487
Ми то и аз много не вдянах, ама не е ли в смисъл, че Сам се е върнал девствен от клетката, както Дийн от ада. Или?  Rolling Eyes
Оф, ако е така - да му имам проблемите! Mr. Green "Веднага ще го спасим от тази малка неприятност", ако това толкова пречи! Wink Дийн издържа в това състояние точно 1 седмица, струва ми се. После мацката от черно-белия епизод (ох, щастливка! Mr. Green ) го спаси! Wink

Е, не ми се вярва и със Сам да го приложат същото. А иначе това за пюрити ринг е ужасТно за дамите, доколкото съм чела нещо по въпроса. И всъщност ще си имат работа с девственици, така ли? Извинявам се за тъпотата си.

# 488
Я дайте моля пак линк към това промо че нещо съм го изпуснала и сега ми стана много любопитно Praynig

# 489
Ми то и аз много не вдянах, ама не е ли в смисъл, че Сам се е върнал девствен от клетката, както Дийн от ада. Или?  Rolling Eyes
Оф, ако е така - да му имам проблемите! Mr. Green "Веднага ще го спасим от тази малка неприятност", ако това толкова пречи! ...

Hands Clap А дано, ако е така .... ние тук сме загрижени за него и Ще поправим тази грешка  Mr. Green

Я дайте моля пак линк към това промо че нещо съм го изпуснала и сега ми стана много любопитно Praynig

http://www.youtube.com/watch?v=lrIsYU2YZ-E

# 490
Ауу, bichito, първото гифче от подписа ти ужасно много ми харесва! Дийн Heart Eyes може да ми се появява насън колкото си иска в този вид - никога не бих го върнала. Wink

# 491
  • # супернатурална #
Ей, как са се обзавели с нови подписи  Whistling  Laughing Всъщност този на Apocalyptic city ми напомни, че всички кандидатки за...как беше...спасяване  от тази малка неприятност малко сме позакъснели  Laughing
Апокалиптик, страхотно клипче, благодаря, че го сподели с нас, благодарности и на prisson за превода. Ама текста е едно към едно за братята!

# 492
Благодаря bichito, много зарибяващо промо и то не с история, ами с характерните мимики на Дийн и назидателния му тон, направо разтапящо.

# 493
Имам чувството, че този епизод (за девствениците) ще е забавен ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .

# 494
Имам чувството, че този епизод (за девствениците) ще е забавен ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green .
Мислиш ли, че в присъствието на Дийн ще останат задълго такива?  newsm78 Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт